hackerW32 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 να σου πω, τα ανέκδοτα τα δοκιμάζεις πριν τα σερβίρεις στον κόσμο; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Συναντιούνται δύο δεκαπεντάχρονοι στο σχολείο κι ο ένας είναι σε μαύρα χάλια. Κλαίω με τη φωτογραφία, κλαίω πρωινιάτικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 να σου πω, τα ανέκδοτα τα δοκιμάζεις πριν τα σερβίρεις στον κόσμο; Προφανώς έχει beta testers. Αν δεν παγώσουν αρκετά δεν μας τα σερβίρει... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Λιακάδα,συννεφιά,λιακάδα,βροχή...Ας μιλήσει κάποιος υπεύθυνα...Μπήκε η άνοιξη ή βλέπουμε demο;;; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Κρυώνεις;; - Όχι! - Τώρα κρυώνεις;; - Όχι σου λέω.. - Τώρα;; - Μήπως ψάχνεις κάποιον τρόπο να με αγκαλιάσεις; :$ ♥ -Τι λες μωρή χλεμπονα.. το μπουφάν σου θελω γιατί κρυωνω εγω! -.- 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Συναντιούνται δύο δεκαπεντάχρονοι στο σχολείο κι ο ένας είναι σε μαύρα χάλια. - Τι έπαθες ρε, λέει ο ένας...εσύ έχεις εγκαύματα... - Γάμησε τα,μεγάλη ιστορία...δεν μπορείς να φανταστείς... - Για λέγε ρε μαλάκα, πώς κάηκες; - Nα, βάφτιζε η μάνα μου προχτές, δεν ήθελα να πάω,αλλά λέω δε γαμιέται, θα περάσει η ώρα... Πάνω που ο παπάς ήταν έτοιμος να βουτήξει το μωρό, πάει να πιάσει το μωρό, το μωρό γλιστράει, πέφτει η μάνα να το πιάσει, κάνει σχεδόν απόκρουση, σώζει το μωρό αλλά σπρώχνει τον τραγόπαπα πάνω μου... Ε, εκεί έγινε και το μοιραίο... - Δε σε καταλαβαίνω ρε φίλε... - Τι δεν καταλαβαίνεις; - Και τα εγκαύματα; - Ε να, ήμουν 15, μου πέταξε η μάνα παπά και κάηκα... δεν το επιασα?μια εξηγηση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Είναι για καμμένους για αυτό...xaxaxa Παίζανε 21 είχε 15 πέταξα το παπά=10 και κάηκε,,,,xaxaxa 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Κρυώνεις;; - Όχι! - Τώρα κρυώνεις;; - Όχι σου λέω.. - Τώρα;; - Μήπως ψάχνεις κάποιον τρόπο να με αγκαλιάσεις; :$ ♥ -Τι λες μωρή χλεμπονα.. το μπουφάν σου θελω γιατί κρυωνω εγω! -.- Τα μπέρδεψε ο ποιητής ή φταίει το σερί και καταλαβαίνω ό,τι ναναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Είναι για καμμένους για αυτό...xaxaxa Παίζανε 21 είχε 15 πέταξα το παπά=10 και κάηκε,,,,xaxaxa πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω και που κολλαει η βαφτιση?? διαβασα καμια 5 φορες το ανεκδοτο και αυτο που ειπες για να το καταλαβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω και που κολλαει η βαφτιση?? Βγαίνει και σε γάμο. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 αντε και σε κηδεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Downloadpercent Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 - Πως λέγεται ο Κινέζος πυροσβέστης? - Nasukai 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Ιάπωνας... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 -Μπαμπά είμαι gay,τα έχω με τον κώστα. -Τιιιι; -Πρωταπριλιααά! Με τον βαγγέλη τα χω!!!!!!!!! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 χαχαχα εψαχνα να βρω ενα game να κατεβασω, και γραφει ενας τυπας, "Πολύ ωραίο παιχνίδι ειδικά για το χέσιμο. Η χαλαρωτική του μουσική θα βοηθήσει ακόμη και τους πιο δυσκοιλιους. Πέντε αστέρια από μένα." 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις