Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη σφαίρα του ασυνήθιστου κινήθηκε και ένα ζευγάρι Κινέζων, που ονόμασε το νεογέννητό του @. Αν και φαίνεται παράξενο, στα κινεζικά το σήμα @ ακούγεται σαν την κινέζικη φράση που σημαίνει «Αγάπα τον».

Αιγύπτιος ονόμασε την κόρη του Facebook, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά της υπηρεσίας στην εξέγερση που οδήγησε στην πτώση του καθεστώτος Μουμπάρακ.

Τα διαδικτυακά ονόματα δεν σταματούν εδώ, καθώς ζευγάρι από το Τέξας, μετά από πολλές διαφωνίες για το όνομα του παιδιού, αποφάσισε να ονομάσει το αγόρι… New Folder! Ευτυχώς το όνομα είναι προσωρινό, μέχρι να επιλύσουν τη διαφωνία τους.

• Like 4
  • Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στη σφαίρα του ασυνήθιστου κινήθηκε και ένα ζευγάρι Κινέζων, που ονόμασε το νεογέννητό του @. Αν και φαίνεται παράξενο, στα κινεζικά το σήμα @ ακούγεται σαν την κινέζικη φράση που σημαίνει «Αγάπα τον».

Αιγύπτιος ονόμασε την κόρη του Facebook, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά της υπηρεσίας στην εξέγερση που οδήγησε στην πτώση του καθεστώτος Μουμπάρακ.

Τα διαδικτυακά ονόματα δεν σταματούν εδώ, καθώς ζευγάρι από το Τέξας, μετά από πολλές διαφωνίες για το όνομα του παιδιού, αποφάσισε να ονομάσει το αγόρι… New Folder! Ευτυχώς το όνομα είναι προσωρινό, μέχρι να επιλύσουν τη διαφωνία τους.

Αυτό δεν είναι ανέκδοτο...απλώς τα πιο παραξενα ονοματα που εβγαλαν οι γονείς...

• Like 1
Δημοσ.

είναι αστεία ονόματα που σε κάνουν να γελάς...

το 1ο πολύ καλό, αν είναι δυνατόν ρε, @δι το παιδί σου?

πιο πολύ γελάω με το Χαράλαμπος

Δημοσ.

Χακέρω το ξερει η αδελφή σου οτι της πηρες τον σκουφο;

δεν εχω αδελφη,

ειχα παει πριν κανα χρονο στο σπιτι μιας κοπελας, το βρηκα πανω στο κρεταβατι, το φορεσα,

και ειδου.

Δημοσ.

Μελέτησα την συναστρία μου και τον αστρολογικό μου χάρτη και τελικά ταιριάζω με γυναίκες με μεγάλα βυζιά...

• Like 7
Δημοσ.

Απο το yahoo

Αν και μερικά είναι τελείως άκυρα...

- Τσικνοπέμπτη … άγια ημέρα… δεν θα μείνει άλογο για άλογο…

- Κι εκεί που έπαιζα ντραμς, έρχεται η από πάνω και μου λέει: Η κόρη μου διαβάζει για την εξεταστική, το ξέρεις;;; Και της λέω: Όχι αλλά αν μου πεις λίγο το ρυθμό… θα το παίξω!

- Και τα κινητά. Γίνονται όλο και πιο έξυπνα και όλο πιο ηλίθιοι αυτοί που τα κρατάνε.

- Αν έπεφτε μετεωρίτης στη Θεσσαλονίκη θα τον κοιτούσαμε ατάραχοι ενώ πίναμε καφέ και θα λέγαμε: Πλάκα με κάνεις τώρα;;;

- Αν θες κάτι που ποτέ δεν είχες, πρέπει να κάνεις κάτι που δεν έκανες ποτέ…

- Σ’ αγαπάς;

- Ρε ματάκια μου πάρε κανά τηλέφωνο… Κρίμα δεν είναι να σου κάψω το αμάξι;

- Φήμες λένε ότι κάποιος γύρισε από το φούρνο χωρίς να φάει τη γωνίτσα από τη φρατζόλα!

- Κάποιος να πει σε αυτό το μαλ….σμένο με τα φτερά και τα βέλη, όταν χτυπάει να χτυπάει και τους δύο…!

- Χθες πήγα στον καθρέφτη μου και τον ρώτησα αν υπάρχει πιο όμορφος από εμένα. Ακόμα ονόματα λέει…

- Αυτό τ’ ανεβάζω για να θυμάμαι τι ώρα άναψα το θερμοσίφωνα.

- Μερικές φορές όταν βάζεις φωτιά στο παρελθόν…Φωτίζεται καλύτερα το μέλλον…

- Η μαμά μου ανέβηκε επίπεδο. Από το «πάρε τη ζακέτα σου» πήγε στο «κοίτα να σοβαρευτείς μπας και σε παντρευτεί κανείς»!

- Φήμες λένε ότι κυκλοφόρησε διασκευή τραγουδιού του Μπιθικώτση με τίτλο “Ένα όμορφο μπιφτέκι με δυο άλογα”

- Όταν πεινάς, τα ομορφότερα μάτια του κόσμου… είναι αυτά της κουζίνας !!!

- Δεν αντέχω άλλο εδώ μέσα, αλήθεια! Θέλω να βγω να τρέξω στα λιβάδια, να κυλιστώ στα γρασίδια!!! Χριστέ μου πόσα κεφτεδάκια ΙΚΕΑ έφαγα;

- Επιστημονικές έρευνες έδειξαν ότι το “Είμαι Έτοιμη σε Πέντε Λεπτά” της γυναίκας, ισούται χρονικά με το “Σε Πέντε Λεπτά Είμαι Σπίτι” του άντρα…

- Αυτό το κορμί που βλέπεις το έχω χτίσει σουβλάκι-σουβλάκι…

- Έκαψα όλα μου τα κύτταρα να σε σκέφτομαι και δεν μου έμεινε ούτε ένα να σε θυμάμαι….

- Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα γαϊδουριού στην ελληνική βουλή.

-Ο χρόνος, λένε, είναι ο καλύτερος γιατρός. Για αυτό στο ΙΚΑ σου κλείνουν ραντεβού για μετά από 4 μήνες!

• Like 6
Δημοσ.

-Μου είπε να σταματήσω να την παίρνω στην πλάκα..

-Και τι έκανες;

-Την πήδηξα στο Θησείο!!!

• Like 9
Δημοσ.
πως λεγεται ο δερματολογος στα γιαπωνεζικα;;

γιαφαγουρα

πως λεγεται στα γιαπωνεζικα η μεγαλη επιχειρηση;

καιγαμοτομαγαζακι

πως λεγεται στα γιαπωνεζικα η προωρη εξπερματωση;

χυνω τακα τακα

πως λεγεται στα τουρκικα η πρωτη νυχτα του γαμου

τσουτσουν σεφτε

πως λεγονται στα αγγλικα τα 2 ιδια αυτοκινητα;

carιδια

πως λεγεται το κυκλοφοριακο στα γιαπωνεζικα;

κατεχακι
Δημοσ.

Συναντιούνται δύο δεκαπεντάχρονοι στο σχολείο κι ο ένας είναι σε μαύρα χάλια.

- Τι έπαθες ρε, λέει ο ένας...εσύ έχεις εγκαύματα... 

- Γάμησε τα,μεγάλη ιστορία...δεν μπορείς να φανταστείς... 

- Για λέγε ρε μαλάκα, πώς κάηκες; 

- Nα, βάφτιζε η μάνα μου προχτές, δεν ήθελα να πάω,αλλά λέω δε γαμιέται, θα περάσει η ώρα... Πάνω που ο παπάς ήταν έτοιμος να βουτήξει το μωρό, πάει να πιάσει το μωρό, το μωρό γλιστράει, πέφτει η μάνα να το πιάσει, κάνει σχεδόν απόκρουση, σώζει το μωρό αλλά σπρώχνει τον τραγόπαπα πάνω μου... Ε, εκεί έγινε και το μοιραίο... 

- Δε σε καταλαβαίνω ρε φίλε...

- Τι δεν καταλαβαίνεις;

- Και τα εγκαύματα;

- Ε να, ήμουν 15, μου πέταξε η μάνα παπά και κάηκα...

winter_is_coming_game_of_thrones-1366x76

• Like 26
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...