άδικος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Ο άλλος φοράει 49 νούμερο παπούτσι.Μια μέρα λιποθύμησε και έμεινε όρθιος... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Αυτό δεν είναι ανέκδοτο διότι δεν είναι αστείο. Είναι σπαστικό. Όταν συμβαίνει σε σένα. Αστείο, όταν το παθαίνουν άλλοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μπλέξαμε σε φασαρία με το φιλαράκι μου και για να μην λέει ότι δεν βοήθησα, όσο αυτός έτρωγε ξύλο, εγώ έτρωγα παστίλιες για τον πόνο του άλλου..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Θ'ανοίξω μεξικάνικο εστιατόριο στην Κρήτη. Λέω να το πω ''Tsiputanas''. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CROM271 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δεν ειναι ανεκδοτο ''καθαρο'' αλλα μου αρεσε. Όταν ήμουν 14 χρονών, ήλπιζα ότι μια μέρα θα βρω ένα κορίτσι. Όταν έγινα 16 βρήκα ένα κορίτσι, αλλά δεν είχε καθόλου πάθος, κι έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με πάθος για ζωή.Στο 20 έβγαινα ραντεβού με ένα παθιάρικο κορίτσι, αλλά παραήταν συναισθηματική. Όλα μαζί της ήταν μία κατάσταση εκρηκτική . Ήταν μελοδραματική, έκλαιγε όλη μέρα και με απειλούσε με αυτοκτονίες. Έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με συναισθηματική σταθερότητα.Όταν έγινα 25 βρήκα ένα πολύ σταθερό κορίτσι, αλλά ήταν βαρετή. Ήταν απόλυτα προβλέψιμη και δεν την ενθουσίαζε τίποτα. Η ζωή μου μαζί της ήταν τόσο ανιαρή που αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι γεμάτο με ενθουσιασμό για ζωή.Όταν έγινα 28 βρήκα ένα ενθουσιώδες κορίτσι, αλλά δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τους ρυθμούς της. Έτρεχε από το ένα πράγμα στο άλλο, ποτέ δεν καθόταν στα αυγά της. Λειτουργούσε παρορμητικά και με έκανε τόσο ευτυχισμένο όσο και δυστυχή. Αρχικά ήταν πολύ ενθουσιώδης, αλλά αλλού την έχανες κι αλλού την έβρισκες. Έτσι αποφάσισα να βρω ένα κορίτσι με πιο εφικτούς στόχους στη ζωή του.Όταν έφτασα τα τριάντα, βρήκα ένα έξυπνο και φιλόδοξο κορίτσι με τα δυο της πόδια να πατάνε γερά στη γη και ... την παντρεύτηκα. Ήταν τόσο φιλόδοξη που με χώρισε και πήρε ό,τι είχα και δεν είχα. .Τώρα στα 40, είμαι πιο ώριμος και πιο σοφός, και ψάχνω για μια ξανθιά με μεγάλα βυζιά...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση hackerW32 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Ο άλλος φοράει 49 νούμερο παπούτσι. Μια μέρα λιποθύμησε και έμεινε όρθιος... Διευθυντής: Πείτε μου ένα αρνητικό στοιχείο του χαρακτήρα σας; Ενδιαφερόμενος: Η ειλικρίνεια. Διευθυντής: Δεν πιστεύω ότι η ειλικρίνεια είναι κάτι αρνητικό. Ενδιαφερόμενος: Στ' αρχίδια μου τί πιστεύεις. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2013 από hackerW32 36 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Θ'ανοίξω μεξικάνικο εστιατόριο στην Κρήτη. Λέω να το πω ''Tsiputanas''. Γιατί όχι Tsitheias σου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Διευθυντής: Πείτε μου ένα αρνητικό στοιχείο του χαρακτήρα σας; Ενδιαφερόμενος: Η ειλικρίνεια. Διευθυντής: Δεν πιστεύω ότι η ειλικρίνεια είναι κάτι αρνητικό. Ενδιαφερόμενος: Στ' αρχίδια μου τί πιστεύεις. Έλιωσα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Γιατί όχι Tsitheias σου; Διότι θέλει μεξικάνικο εστιατόριο. Το δικό σου, ηχητικά, κολλάει σε γιαπωνέζικο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geortsaki Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 -θέλω ένα σουβλάκι παρακαλώ.-καλαμάκι;-γιατί; βγήκε και σε χυμό; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Harlem Shake με τον Σταμάτη Κόκοτα. Κωλοφαβορίτα! 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Downloadpercent Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 -θέλω ένα σουβλάκι παρακαλώ. -καλαμάκι; -γιατί; βγήκε και σε χυμό; Η κόντρα μεταξύ Αθήνας - Θεσσαλονίκης καλά κρατεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Θ'ανοίξω μεξικάνικο εστιατόριο στην Κρήτη. Λέω να το πω ''Tsiputanas''. Αν αλλάξεις την Κρήτη με την Κύπρο γίνεται πιο ουσιαστικό -κι επίκαιρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak3don Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Είναι ένας σκίουρος πάνω σε ένα πεύκο ..Αγναντεύει ,αγναντεύει,αγναντεύει .....Αγναντεύει .Σε κάποια φάση βλέπει κάτω μία αγελάδα.Ξεκινάει η αγελάδα και σκαρφαλώνει το πεύκο και έχει μείνει καγγελο ο σκίουρος .Έρχεται κάθετε διπλά του και του λέει καλημέρα σκίουρε .Ο σκίουρος σοκαρισμένος :Μα καλά αγελάδα δεν είσαι?Τι κάνεις πάνω στο δεντρό ?-Αγελάδα :Ήρθα να φάω μήλα-Σκίουρος : Μα εδώ είναι πεύκο-Αγελάδα : Έφερα τα δικά μου ...... 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Ντάξει, ήμουν και σε κάτι τσίπουρα χθες βράδυ και μόλις το διάβασα, δάκρυσα. Κλειδώστε το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις