et13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 -Πώς ήταν η μέρα σου;-Τα συνηθισμένα.Έκανα 2 φορές σεξ στη ντουζιέρα και το βράδυ μια πίπα.-Τυχερούλη...-Τί να κάνεις ρε φίλε, φυλακή βλέπεις! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 ^^+1 Επιτέλους ένα καλό ανέκδοτο Έχω κι ένα για την Κύπρο αλλά θα φάει μπαν επειδή είναι πολιτικό κι έτσι κρατιέμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Στην Κύπρο έχουν τα πιο περίεργα αποσμητικά. Ρολόν κοτόπουλο και ρολόν κιμά! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 -Έχω κάτι να ανακοινώσω...-Τι Γιώργο παιδί μου?-Παντρεύομαι τον Ιούλιο.-Ωραία γιε μου... Εσύ παλικάρι μου είσαι ο κουμπάρος?-Εγώ είμαι ο Ιούλιος... 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) στο επόμενο ανέκδοτο προτείνω η punch-line να προκύπτει από λύση διαφορικής Πάνε άπειροι μαθηματικοί σε ένα μπαρ. Ζητάει ο πρώτος 2 μπίρες. Ο δεύτερος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο πρώτος. Ο τρίτος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο δεύτερος. Ο τέταρτος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο τρίτος κ.ο.κ. και λέει ο μπάρμαν: - Οκ, είστε για τον πούτσο, πάρτε 4 μπίρες να τελειώνουμε Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2013 από cthulhucarbide 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Πάνε άπειροι μαθηματικοί σε ένα μπαρ. Ζητάει ο πρώτος 2 μπίρες. Ο δεύτερος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο πρώτος. Ο τρίτος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο δεύτερος. Ο τέταρτος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο τρίτος κ.ο.κ. και λέει ο μπάρμαν: - Οκ, είστε για τον πούτσο, πάρτε 3 μπίρες να τελειώνουμε Οριακά καλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Πάνε άπειροι μαθηματικοί σε ένα μπαρ. Ζητάει ο πρώτος 2 μπίρες. Ο δεύτερος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο πρώτος. Ο τρίτος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο δεύτερος. Ο τέταρτος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο τρίτος κ.ο.κ. και λέει ο μπάρμαν: - Οκ, είστε για τον πούτσο, πάρτε 3 4 μπίρες να τελειώνουμε Τους έφαγε μια μπύρα νομίζω :Ρ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobiras13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 -Έχω κάτι να ανακοινώσω... -Τι Γιώργο παιδί μου? -Παντρεύομαι τον Ιούλιο. -Ωραία γιε μου... Εσύ παλικάρι μου είσαι ο κουμπάρος? -Εγώ είμαι ο Ιούλιος... καλοοοοοοοοοοοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Πώς λέγεται ο κύπριος υπουργός οικονομικών? Φόρος Φόρου 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candlemass Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Πάνε άπειροι μαθηματικοί σε ένα μπαρ. Ζητάει ο πρώτος 2 μπίρες. Ο δεύτερος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο πρώτος. Ο τρίτος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο δεύτερος. Ο τέταρτος ζητάει τις μισές μπίρες από ό,τι ο τρίτος κ.ο.κ. και λέει ο μπάρμαν: - Οκ, είστε για τον πούτσο, πάρτε 3 μπίρες να τελειώνουμε Τους έφαγε μια μπύρα νομίζω :Ρ^ This Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Πώς λέγεται ο κύπριος υπουργός οικονομικών? Φόρος Φόρου 'ντάξει, αυτός έστω ότι είναι ο υπουργός οικονομικών... ...εκείνος ο κερατάς, που βλέπω το όνομά του σε πινακίδες κάθε φορά που πάω Αθήνα, ο Δήμος Περιστερίου, τι σκατά είναι; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Τους έφαγε μια μπύρα νομίζω :Ρ ^ This Τυπογραφικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 - Οποτε βαζω πλυντηριο σπιτι μου,οι 29 κατασκευαστες συνιστουν γυναικα... Μιλανε δυο νυχτεριδες.. -Φιλε σου εξηγω πως δεν υπαρχει ο Batman...!!! -Σταματα πια.. Αθεε! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Downloadpercent Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 - Πως λέγεται ο παπάς στα Γαλλικά? - Παπαγάλος 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Σοβαρά τώρα; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις