cthulhucarbide Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 εδιτ H αδερφή της Kate Middleton και ο αδερφός του Yaya Toure έκαναν παιδί και το ονόμασαν εμπλοκή! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 ήπιες τιποτα και μπέρδεψες τα τοπικ; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Έλεγα και 'γω που πήγε, παραλίγο να την ξαναποστάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Πολλές φορές μας έτυχε να κοιτάμε συνομήλικούς μας και σκεφτόμαστε :“Μα δεν μπορεί να’ ναι τόσο μεγάλος!”Αν λοιπόν σας έτυχε ποτέ, τότε θα εκτιμήσετε δεόντως το παρακάτω συμβάν: ΛέγομαιΛένα Παπαμιχαήλ και περίμενα στον προθάλαμο του οδοντίατρου πουπρόσφατα μου είχανε συστήσει. Πρόσεξα το πτυχίο του, στην γωνιά τουτοίχου, στο οποίο αναγράφονταν το πλήρες όνομά του, κλπ. Ξαφνικάθυμήθηκα το ψηλό, καστανό, καλοφτιαγμένο παλικάρι με το ίδιοονοματεπώνυμο, που είχα συμμαθητή στο γυμνάσιο – κάπου 40 χρόνια πίσωκαι που για ένα φεγγάρι μάσαγα τα σίδερα για χάρη του .Μπορεί να έχει σχέση μ’ αυτόν εδώ τον τύπο ; “Μπα,αποκλείεται”, σκέφτηκα, άμα τον είδα. Τούτος εδώ ο μισοφαλακρός, οκοιλαράς, μέσα στην ρυτίδα, παραήτανε γέρος για να ήτανε ο πρώηνσυμμαθητής μου. Αφού μου εξέτασε τα δόντια, τον ρώτησα εάν είχε φοιτήσει, παρ’ ελπίδα, στο γυμνάσιο των Ιωαννίνων. - “Άκου τώρα! Ασφαλώς, και ήμουνα και σημαιοφόρος κάθε χρόνο”, μου είπε με περισσό καμάρι. - Πότε αποφοιτήσατε; τον ρώτησα- Το 1962 μου απάντησε – Γιατί με ρωτάτε;- Γιατί ήσασταν στη τάξη μου !!!! Μεκοίταξε προσεκτικά και όλο και πιο κοντά και κατόπιν, αυτός οκακομούτσουνος σκατόγερος, ο φαλάκρας, κοιλαράς, σταφιδιασμένοςκαραμακάκας, με ρώτησε : - Τι μάθημα διδάσκατε ; 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Downloadpercent Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά, γιατί είμαι τόσο γαμάτος? γιατί ο θεός με έκανε τόσο σούπερ? * *Δεν είναι ανέκδοτο! Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2013 από Downloadpercent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά, γιατί είμαι τόσο γαμάτος? γιατί ο θεός με έκανε τόσο σούπερ? * *Δεν είναι ανέκδοτο! έλα μην ψωνίζεσαι...δεν ΕΚΑΝΑ μόνο εσένα Σούπερ, έχω φτιάξει και άλλους! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά, γιατί είμαι τόσο γαμάτος? γιατί ο θεός με έκανε τόσο σούπερ? * *Δεν είναι ανέκδοτο! Παλι καλα που δε σε εκανε αμολυβδη. 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 *Δεν είναι ανέκδοτο! Μόλις έγινε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Κορίτσι: Σκασε γιατί θα γίνει της πουτανας! Αγόρι: Γιατί να γίνεται πάντα το δικό σου? 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Πάει ένα γυφτάκι στη μάνα του: -Μάνα φεύγω πάω να παίξω ποδόσφαιρο. -Τι να παίξεις; -Soccer ντε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 εδιτ H αδερφή της Kate Middleton και ο αδερφός του Yaya Toure έκαναν παιδί και το ονόμασαν εμπλοκή! ααααααααααααα ..... δε το πιασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Πως την λένε την αδερφή της Kate ? Τον αδερφό του Yaya ? Και πως θα τους λένε όλους μαζί μετά; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Πως την λένε την αδερφή της Kate ? Τον αδερφό του Yaya ? Και πως θα τους λένε όλους μαζί μετά; Α, καλά στο επόμενο ανέκδοτο προτείνω η punch-line να προκύπτει από λύση διαφορικής. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Ακόμα δεν το έχω πιάσει και δεν ξέρω κανέναν από τους πρωταγωνιστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Ακόμα δεν το έχω πιάσει και δεν ξέρω κανέναν από τους πρωταγωνιστές. Ok, με λίγο google το κατάλαβα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις