hackerW32 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Ρωτάει ένας μια ξανθιά σ' ένα μπαρ:- Ο επιθετικός εδώ, ο αμυντικός εκεί, τι είναι ;;- Οφσάιντ !Επιστρέφει στην παρέα του ο τύπος και λέει:- Σας το έλεγα μ@λεκες, τραβελι είναι !!! Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2013 από hackerW32 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 - Ρε συ Γιώργο, έστειλα το παιδί πριν 3 ώρες να πάρει μακαρόνια και δεν έχει γυρίσει ακόμα. Τι να κάνω ?- Ξέρω 'γω ... Kάνε φασολάκια ... φακ, νομιζα οτι θα εμπεναν μαζι.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Τι είπε ο Αδάμ στην Εύα όταν τσακώθηκαν για πρώτη φορά; Είσαι τυχερή που δεν μπορώ να σε στείλω στη μάνα σου!!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 οι καταθεσεις εως 100.000 ευρω ειναι εγγυημενες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 οι καταθεσεις εως 100.000 ευρω ειναι εγγυημενες Γιατί να μην είναι, αφού λεφτά υπάρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 μ@λεκες, Παπαρήγες; _________________________ Τι έχει 4 πόδια και ένα χέρι; Ένα ντόπερμαν στην παιδική χαρά 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olympiakosgate7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Την καθαρη δευτερα πεταμε χαρταετο... Την πρωτομαγια πιανουμε το μαη... Γενικα τι κανουμε??? Τον πεταμε και τον πιανουμε... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Τι διαφορά έχει ο σκύλος με το τσιμπούρι;Ο σκύλος μπορεί να πιάσει τσιμπούρια, αλλά τα τσιμπούρια δεν μπορούν να πιάσουν σκύλους. αχα καλο ε; ε; οχι; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 αστο μλκια ηταν ... τι κανει μια ξανθια σε μια ερημο;; ξεσκονιζει γιατι ο σουπερμαν πεταει με το ενα χερι;;` γιατι με το αλλο αλαζει ταχυτητες συναντιουνται 2 φιλες στο δρομο και λενε αγαπη μου κουκλα που εισαι σημερα ευχαριστω μωρο μου και συ μια γκομεναρα συναντιουνταυ 2 φιλοι στο δρομο και λενε πωπο φιλε θεος εισαι σημερα ρε μ @#@# κα μηπως εισαι γκει;; 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Downloadpercent Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 ναι ρε φίλε!!!! εχει πολύ φάση αυτό με τις γυναίκες!!! Όλο κοπλιμέντα αλλάζουν μεταξύ τους οι γυναίκες!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Τι διαφορά έχει ο σκύλος με το τσιμπούρι; Ο σκύλος μπορεί να πιάσει τσιμπούρια, αλλά τα τσιμπούρια δεν μπορούν να πιάσουν σκύλους. Τι διαφορά έχει μια μπύρα απο ένα παγώνι; Η μπύρα παγών(ε)ι αλλά το παγώνι δεν μπύρα... 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Τι διαφορά έχει μια μπύρα απο ένα παγώνι; Η μπύρα παγών(ε)ι αλλά το παγώνι δεν μπύρα... το ξερω με πεπονι εγω , το πεπονι παγωνει αλλα το παγονι δεν πεπονι χαχαχααχαχχαχααχ :P not :P axaxaxxaxa και κατι παρομοιο με το ο αστυνομικος ειναι οργανο το μπουζουκι ειναι οργανο αρα ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι: η εκδικηση τρωγεται παντα παγωμενη ,το παγωτο ειναι παγωμενο αρα η εκδικηση ειναι παγωτο [μαλλον θα χει ξαναναφερθει!!) [[ξερω σε σπηλια νεατερνταλ ] 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Τα παραπανω "ακεκδοτα" χρησιμοποιουνται απο φιλολογους για να εξηγησουν σε παιδια 1ης λυκειου τον ορθο συλλογισμο...well played 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Ο σκύλος μου με ακολουθεί όταν πηγαίνω τουαλέτα. Λες να νομίζει ότι με πάει βόλτα?? 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tyler Durdenn Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Ρε 17 ευρώ ο ταραμάς?????Γι αυτό δεν τον μασάει η κατσίκα.. Ενα γ@μημενο όνειρομε happy end δεν λέει να δω...'Ημουν λ'εει Χαβάη ηλιοκαμένος, με το χυμό στο χέρι& περίμενα στην ουρά να πληρώσω χαράτσι για τον φοίνικα...!!- Ρε συ Γιώργο, έστειλα το παιδί πριν 3 ώρες να πάρει μακαρόνια και δεν έχει γυρίσει ακόμα. Τι να κάνω ?- Ξέρω εγώ ... Kάνε φασολάκια ...Κάθε φορά που μου λένε πάρε το μηδέν, κάνω αναπάντητη στην πρώην μου.- Απο Πάτρα εισαι;- Οχι γιατί;- Μου θυμίζεις κάτι απο καρναβάλι.-Μωρό μου, μου ήρθε περίοδος...-Οκ τα λέμε σε μια βδομάδα, να προσέχεις!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις