onty Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Εχει ξαναμπεί αλλα ..πρέπει να ξαναμπεί για όσους δεν το ξέρουν... Ο Μητσάρας είναι κατηγορούμενος για βιασμό. Ο Δικαστής τον καλεί να απολογηθεί :- Πες μας κατηγορούμενε, τι έγινε το μοιραίο βράδυ;- Το λοιπόν, κύριε δικαστά, βλέπω την μαντμουαζέλ στο πάρκο και τη ρωτάω "είσαι για μια βόλτα;", "αμέ" μου λέει και την πηγαίνω στο πάρκο. Εκεί, περνάει από μπροστά μας ένας κολουρτζής.- Μανούλι, θες κολούρι, την ερωτάω.- Όχι Μητσάρα μου, με απαντάει.- Φίναααα!Μετά από εκεί πάμε παραλία μεριά να ακούσουμε τα κύματα να πλατσουρίζουν, πέρα δώθε. Εκεί παραπέρα ήταν ένας κολουρτζής.- Μανούλι, θες κολούρι, την ερωτάω.- Όχι Μητσάρα μου, με απαντάει.- Καλώς!Καθότι πρώτο ραντεβού κύριε πρόεδρε, και ο Μητσάρας, τουτέστιν εγώ, είναι ρομαντικός τύπος, είπαμε να πάμε μια βαρκάδα. Εκεί που νοικιάσαμε τη βάρκα περνούσε ένας κολουρτζής.- Μανούλι, θες κολούρι, την ερωτάω.- Όχι Μητσάρα μου, με απαντάει.- Ξηγημένα!Ξανοιγόμαστε, λοιπόν, κανά δυο μίλια στο πέλαγο, κύριε πρόεδρε και τι μου λέει;- Τι σου λέει άνθρωπέ μου;- Μητσάρα, θέλω κολούρι. Ε! Την γ@μάς κύριε πρόεδρε ή δεν την γ@μάς; 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 -Ερχονται απόκριες και δεν ξέρω τι να ντυθώ -Πάρε γάντια τερματοφύλακα και βάλε -Και τι είναι αυτό -Ντύσου Τέρμα Μαλ@k@S Θυμιζει το - Τι θα ντυθεις τις αποκριες? - Λεω να βαλω εντονο μακιγιαζ, ζαρτιερες, αθλητικη μπλουζα με κοκκινη και κιτρινη στο τσεπακι, και μια σφυριχτρα -Ε, και τι θα εισαι ντυμενος δηλαδη? - Πουτανα διαιτησια 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Θυμιζει το - Τι θα ντυθεις τις αποκριες? - Λεω να βαλω εντονο μακιγιαζ, ζαρτιερες, αθλητικη μπλουζα με κοκκινη και κιτρινη στο τσεπακι, και μια σφυριχτρα -Ε, και τι θα εισαι ντυμενος δηλαδη? - Πουτανα διαιτησια Το οποίο με τη σειρά του θυμίζει το δίστιχο: Η φάτσα σου αγόρι μου έχει μεγάλη πλάκα, Δώσ'τη μου τις απόκριες να κάνω τον μ@λ@κ@ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση HALF EVIL Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 - Ελένη, δε μου λες, αν κερδίζαμε στο Τζόκερ, τι θα έκανες ;;; - Νίκο μου, θα σου έπαιρνα τα μισά λεφτά και θα σε χώριζα να κάνω την ζωή μου... - Λοιπόν, κέρδισα 7,20 ευρω, ορίστε τα 3,60 ευρω σου,και άντε γαμήσου, Ελένη! 37 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 -Πάω στο γυμναστήριο.. -Τι θα κάνεις μωρέ στο γυμναστήριο? -Πιλάτες.. -Καλά περίμενε, θα'ρθω κι εγώ.. -Εσύ τι θα κάνεις? -Μπιράτσα... 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Γιεεε μου που πας;;; ΚΡΙΟΣ : Μάνα, θα παω για καπετάνιος στα καράβια. ΤΑΥΡΟΣ : Μάνα, δεν παω πουθενά για την ώρα! Να το σκεφτώ προσεκτικά και τα λέμε. ΔΙΔΥΜΟΙ : Μάνα, θα παμε στα καράβια με τα παιδιά!Γουστάρω! ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Μανούλα,φεύγω από το σπιτάκι μας θα παω στα καράβια που πηγαν ο πατέρας,ο παππούς κ ο προπαππους μου...!!! ΛΕΩΝ : Μάνα, θα παω στα κρουαζιερόπλοια. ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Μάνα, είναι καθαρά στα καράβια;;; ΖΥΓΟΣ : Μάνα, θα παω στα καράβια. Όχι δεν θα παω! Όχι θα παω! Να παω ρε Μάνα;;; ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Μάνα, γιατί ρωτάς;;; ΤΟΞΟΤΗΣ : Μάνα, όπου να ναι παω αρκεί να παω! ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Μητερα, όλος ο καλός ο κόσμος στα καράβια πάει! ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Μάνα, όταν οι άλλοι πήγαιναν στα καράβια εγώ ερχόμουν. ΙΧΘΥΕΙΣ : Μάνα, που παω;;; 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 - Με απατάς? - Ποια εισαι? - Η Σούλα - Ελα βρε Σούλα μου, όχι.. 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Φόρος τιμής στα κεφτεδάκια του IKEA - Το ΙΚΕΑ είπε ότι από Δευτέρα θα φέρει κανονικά κεφτεδάκια... Και αυτό είναι... ΙΠΠΟΣΧΕΣΗ - Το ΙΚΕΑ έβγαλε καινούργιο κατΑΛΟΓΟ - Συνταγή για κιμά απο τα ΙΚΕΑ...Πρώτα βγάζουμε τη...σέλα!! - " Ένα άλογο !! Το Βασίλειο μου για ένα άλογο !!!! " - Ριχάρδος ο 3ος περιμένοντας σε ουρά στα #IKEA- Ο γητευτής των κεφτέδων - που σε όλα τα φαγάδικα για να παραγγείλετε σας φέρνουν κατ'αλογο, δεν σας προβλημάτισε ποτέ;- Όπως καταλαβαίνετε κορίτσια, μη περιμένετε τον πρίγκιπα πάνω σε άλογο. Πεζός θα έρθει. Τα φάγαμε όλα.- Έδωσα στο άλογο μου κεφτεδακι από τα ΙΚΕΑ και άφησε πάνω του λίγα λουλούδια....- Καλά στο 3ο ταμείο στα ΙΚΕΑ έχει μια γκόμενα...ΑΛΟΓΟ!- έφαγα κεφτεδάκια από ΙΚΕΑ και με πιάσαν αμέσως οι πόνυ- Ο γύρος αλόγου λέγεται carousel?- Κεφτεδάκια παχνί- Μια όμορφη κεφτέδα με 2 άλογα...- Ιπποσιτιζόμαστε- Σύμφωνα με ανακοίνωση της Φερράρι, από σήμερα το λογότυπο της εταιρείας θα είναι ένας κεφτές ΙΚΕΑ- Έκατσε μια μύγα στο κεφτεδακι μου κι έγινε αλογόμυγα- Με πόσα κεφτεδακια απο το ικεα φτιάχνω καρουζέλ;- Φήμες λένε ότι ο ΣΕΦ στα ΙΚΕΑ ήθελε το ένα τ'αλογο να είναι άσπρο, όπως τα όνειρα που έκανε παιδί...- Καταπληκτικά αυτά τα ΙΚΕΑ Føråda.- Τα ΙΚΕΑ τον δεκαπενταύγουστο θα σερβίρουν το Αλογάκι της Παναγίας- Aν τα κεφτεδάκια του ΙΚΕΑ έχουν κρέας αλόγου, ο σολωμός έχει κρέας ιππόκαμπου; 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση ducatirulez Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=er8sWnhA2I8 33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 - Λίγο άσχημα δε μυρίζει η βροχή; - Δεν ειναι η βροχή - Αφού άκουσα τη βροντή - Δεν ήταν βροντή 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 αχαχα ποσο γάμησε αυτο με την ξανθια, με την πρωτη ευκαιρια το δοκιμάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 - Ταξί ταξί ! Πας πειραια? - Ναι - Καλό δρόμο τότε.. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dementia89 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Γράφει μία στάτους: "Τέρμα τα ψέματα,σε προκαλώ σε μάχη.... "της γράφω από κάτω: "Πίκατσου,διαλέγω εσένα" !Με έσβησε. Άν οι Anonymous θέλουν να καταρεύσει όλο το Δημόσιο...θα πρέπει να χακάρουν τη πασιέντζα! Πάω στη πυροσβεστική κ τους λέω...Φωτιά με φωτιάααααα....Φωτιά στο κορμί, φωτιά στη ψυχή, φωτιά στη καρδιά......Εεεεε ακόμα να στεγνώσω.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Xμ... Ναι... Επαγγελματικη βοηθεια ζητησες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 αυτοι οι αυτοσχεδιασμοι....ολο τρελα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις