panosno1com Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 χα ! θα πω και εγω ενα αρχαίο ανέκδοτο !!!! Παίρνει ο ακροατής τηλέφωνο στον ραδιοφωνικό σταθμό :-Ναι γεια σας,θελω να αφιερώσω το Mάλιστα....και που το αφιερώνετε ???και ο ακροατής: 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Χμμ... οπτικοακουστικό... Φορεμένο αρκετά αλλά άξιζε τη παρουσίαση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δύο φίλοι συναντιούνται στην ουρά έξω από τα γραφεία του Ο.Α.Ε.Δ., η γνωστή συζήτηση, τί κάνεις, κρίση κ.τ.λ ...Τον άλλο χρόνο πάλι τα ίδια, αλλά ο ένας είχε έρθει για να πάρει επιδότηση ως νέος επιχειρηματίας.- Έλα ρε και τι δουλειά;- Να μωρέ ένα μικρό μπουρδέλο στο κέντρο της Αθήνας- Έλα ρε φίλε ... εχεις επαγγελματική κάρτα;- Ναι και βέβαια έχει και τις τιμές επάνω!Διαβάζει λοιπόν την κάρτα ... Πίπα-Κ@λο: 34 €Κ@λο-Πίπα: 36 €Πίπα: 10 €Κ@λο: 20 €- Καλά ρε, μ...vί δεν έχει το μαγαζί;- Να, ξέρεις ... είναι αρχή ακόμα και το δουλεύω μόνος μου ... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 ΓΕΛΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΙΤ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΡΕ ΜΛΚ ΧΑΦΗΒΗΛ, ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΟΛΑ 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 ^^Ολη η προηγουμενη σελιδα σε αυτο αναφερεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Πάμε ρε DrLo άλλη μια λούπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 ΓΕΛΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΙΤ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΡΕ ΜΛΚ ΧΑΦΗΒΗΛ, ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΟΛΑ Σταματησε να κουνιεται η photo σου ή αρχιζω να τρελαινομαι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Σταμάτησε, το φόρουμ δεν επιτρέπει πια τζιφάκια στα άβαταρζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 666 μηνηματα λουσιφερ; και μετα αναρωτιεται ο αλλος γιατι σταματισε να μας κλεινει το ματι το αβαταρ του.. ουυυυ σιξ χαντρεντ σιξτι σιξ Σταματησε να κουνιεται η photo σου ή αρχιζω να τρελαινομαι? και τα δυο μαζι δεν παιζουν; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 και τα δυο μαζι δεν παιζουν; Παίζουν αλλά θα κάνουν είτε 34 είτε 36 ευρώ και όχι 30. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Πηγαίνω σπίτι, ξεντύνομαι, βάζω τις φόρμες, βγαίνω στο μπαλκόνι, ανάβω το τσιγαράκι μου, βλέπω την γειτόνισσα να απλώνει ρούχα και της φωνάζω:- Μαρία είσαι πουτ@@@!!!Κι αρχίζει αυτή - Εγώ είμαι πουτ@@@ ή η γυναίκα σου που πηγαίνει με τον Κώστα, τον Μήτσο, τον Τάκη...Παλιότερα πλήρωνα ντετέκτιβ αλλά η οικονομική κρίση βλέπεις ! 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Σχολιο κατω απο φωτο γκομενας. I would buried my dick so far inside your ass who ever could pull it would be crowned king arthur. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ που είδα γραμματικό λάθος στη φράση -μετά το would ακολουθεί απαρέμφατο ακα bury όχι buried- σε ποια κατηγορία ανήκω; Οεο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Σχολιο κατω απο φωτο γκομενας. I would buried my dick so far inside your ass who ever could pull it would be crowned king arthur. λινκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις