Socratis_g Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 -χθες βγήκα μόνο μου. γλέντισα, εσπασα τα ήπια. Γιόρτασα τον αγιο Βαλεπίνω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelisdim Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μπλέξαμε σε καυγά τις προάλλες με το φιλαράκι μου... πλακωνότανε αυτός, αλλά όχι ότι και εγώ δεν βοήθησα. Αυτός τις έτρωγε και εγώ έτρωγα παστίλιες για τον πόνο του άλλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 - Τι είναι μπλέ και δεν κλείνει ποτέ; - Το μπλέ ανοιχτό..!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Τι είναι μπλε και πετάει; Η μπριζόλα. Γιατί μπλε είναι η μπριζολα; Γιατί πετάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Τι είναι μπλε και πετάει; Η μπριζόλα. Γιατί μπλε είναι η μπριζολα; Γιατί πετάει; Εγώ το ξέρω με πράσινο και πεζοδρόμιο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dementia89 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Ζωγραφίζει το γυφτάκι μια μύγα στον πίνακα. Την βλέπει ο δάσκαλος και νομίζει ότι ήταν αληθινή αφού ήταν τέλεια ζωγραφισμένη. Προσπαθεί να την διώξει, τη βαράει με το χάρακα αλλά αυτή εκεί, ακάθεκτη. Μόνο αφού άρχισαν να γελάνε τα παιδιά, κατάλαβε ότι κάτι τρέχει. Παρατηρώντας την καλύτερα λοιπόν, διαπιστώνει ότι είναι ζωγραφιά. - Ποιός έκανε αυτή την τέλεια ζωγραφιά; ρωτάει ο δάσκαλος -Εγκώ ντάσκαλο, λέει το γυφτάκι. - Μπράβο αγόρι μου! Τέλεια ζωγραφιά. Αύριο πες του πατέρα σου να έρθει, θέλω να του μιλήσω. Την επόμενη μέρα πάει ο μπαμπάς : - Συγχαρητήρια κύριέ μου. Ο γιος σας έχει πραγματικό ταλέντο! - Ντείρτου ντάσκαλε! Ντείρτου! - Μα καλά! Εγώ σας λέω ότι το παιδί έχει ένα σπάνιο χάρισμα... - Βρε ντείρτου που σε λέω. Ντείρτου. - Μα ακούστε. Εχθές ζωγράφισε μια μύγα στον πίνακα, τόσο τέλεια που την πέρασα για αληθινή. - Ντείρτο πολύ σε λέω. Ξέρω γω! Ξέρω! Τις προάλλες ζωγκράφισε ένα μ@υνί στη σόμπα. Παππούς έκαψε γκλώσσα του και εγκώ τσουτσούνα μου. Ντείρτου που σε λέω...!!! -Θέλω να χωρίσουμε -Γιατί γαμώ το κερατο μου?? -Βλέπω ξέρεις ήδη το λόγο.. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Ειναι 3 μηλα πανω σε ενα δεντρο...-Το ενα πεφτει στο εδαφος κ τα αλλα 2 αρχιζουν να γελανε...- Kαι τους απανταει ...-Τι γελατε ρε ανωριμα??? 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Έτσι όπως ντύνεσαι, αν ήσουν χημικό στοιχείο, θα ήσουν το πουτάνιο 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 - 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olympiakosgate7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Ρε μαγκες μην αντιγραφετε οτι βλακεια γραφουν στο facebook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μπορούμε να αντιγράφουμε τα έξυπνα αφεντικό; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 σαν αυτο; Συζήτηση στο μέσο ελληνικό σπίτι χθες το βράδυ... -Μάνα βάλε ΑΝΤ1 παίζει ο Θρύλος σήμερα! -Τι; Δεν έχει Σουλειμάν; -Όχι ρε μάνα. -Τρία να φάτε! 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuku Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Πάει ένας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε ένα μαγαζί με δώρα και ερωτικές χαζομαλακιούλες:- Καλημέρα σας!- Καλημέρα! Έχετε μήπως καρδούλες που γράφουν "Για τη μοναδική μου αγάπη!";- Ναι, έχουμε! - Ωραία, θέλω τρεις... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μανθος Φουστανος. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olympiakosgate7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μπορούμε να αντιγράφουμε τα έξυπνα αφεντικό; Και ξανα Ρε μαγκες μην αντιγραφετε οτι βλακεια γραφουν στο facebook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις