salonika91 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Που χαθηκες μωρη;Σε ψαχναμε...-Αστα,με πιασανε 2 τυποι,με πηγαν στο βουνο & με βιαζανε για 3 μερες!-Μα 2 μερες λειπεις...-Θα παω και σημερα...! 12
hackerW32 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Είναι ένας γύφτος που έχει σε όλο του το σώμα τατουάζ της ΝΙΣΣΑΝ όπως : ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΝΙΣΣΑΝ - ΝΙΣΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ , ΝΙΣΣΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΠ . Καλοκαιράκι τώρα , πουλάει πατάτες , ημίγυμνος .... τον βλέπει ένας αντιπρόσωπος της ΝΙΣΣΑΝ και τον ρωτάει αν ενδιαφέρεται να δουλέψει για αυτόν. Το μόνο που θα κάνει είναι να γυρνάει στη παράλια με το μαγιό , με 5-6 γκόμενες δίπλα του για να κάνει διαφήμιση της ΝΙΣΣΑΝ . Αυτός δέχεται και έτσι ξεκινά . Στο μεταξύ οι γκόμενες κατάλαβαν ότι ήταν ψιλοψώνιο και άρχισαν να τον δουλεύουν . - Ρε Ταμτάκο ... έχεις σε όλο το σώμα σου τατουαζ της ΝΙΣΣΑΝ ; - Ναι ναι σε όλο ... ! - Παντού .. ; - Παντού σας λέω ρε κορίτσια . - Δεν σε πιστεύουμε .... και στον κ*λο ; - Ναι ναι ... ! - Και στον πούσο ... ; - Ναι σας λέω ... παντού ... ! - Δεν σε πιστεύουμε ... δείξε μας ... ! Κατεβάζει το μαγιό ο γύφτος και έγραφε πάνω στον πουτσο του " ξίδι " ! - Καλά ρε Ταμτάκο μας δουλεύεις ... αφού γράφει ξίδι .... τι ΝΙΣΣΑΝ και μαλακίες μας λες ; - Ναι , αλλά όταν αυτό καυλώνει τότε γράφει : " Η ΝΙΣΣΑΝ σας εύχεται καλό ταξίδι ! " ------------------------- Τι είπε ο χειρούργος όταν έβγαλε το μπουκάλι από τον κ**ο της γκόμενας;Παντού υπάρχει ένας μύθος! -------------------------------- 2
revolver1990 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Έβαλα Παντελίδη για ήχο στο ξυπνητήρι......Πλέον σηκώνομαι από μόνος μου 5 λεπτά νωρίτερα για να μην το ακούσω να χτυπάει........ 23
empire21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ρωτάει ένας Έλληνας του '40 το Μουσολίνι: - Φίλε, μήπως έχεις ένα λουμπέσο; - Όχι. Τι έιναι αυτό; - Δυο λουμπέσα μήπως; - Όχι ρε φίλε, δεν έχω λέμε! - Χαχαχαχα! "Δεν έχεις δυο λουμπέσα..." 4
status Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ρωτάει ένας Έλληνας του '40 το Μουσολίνι: - Φίλε, μήπως έχεις ένα λουμπέσο; - Όχι. Τι έιναι αυτό; - Δυο λουμπέσα μήπως; - Όχι ρε φίλε, δεν έχω λέμε! - Χαχαχαχα! "Δεν έχεις δυο λουμπέσα..." Αναφορά..χαλαρά όμως. 2
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ρωτάει ένας Έλληνας του '40 το Μουσολίνι: - Φίλε, μήπως έχεις ένα λουμπέσο; - Όχι. Τι έιναι αυτό; - Δυο λουμπέσα μήπως; - Όχι ρε φίλε, δεν έχω λέμε! - Χαχαχαχα! "Δεν έχεις δυο λουμπέσα..." Αναφορά..χαλαρά όμως. 27
kostask91 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Κ@υλιάρα, θέλω να σε ξεσκίσω !-Πως μιλάς έτσι;-Είμαι λίγο βραχνιασμένος 17
deesnider Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Κ@υλιάρα, θέλω να σε ξεσκίσω ! -Πως μιλάς έτσι; -Είμαι λίγο βραχνιασμένος Το οποίο μου θύμισε... Τύπος την πέφτει σε άγνωστη σε μπαρ: - Μανάρι μου, γουστάρω να το κάνουμε! - Ο.Κ., φύγαμε! Σπίτι σου, σπίτι μου, ή σε ξενοδοχείο; - Ε, άμα είναι ν' ανοίξουμε κουβέντα... Το οποίο με τη σειρά του μου θύμισε... Άλλος τύπος την πέφτει σε άλλη άγνωστη σε άλλο μπαρ: - Πάμε για σεξ; - Τι λες ρε κάθαρμα; Για καμιά πουτάνα με πέρασες; - Ποιος μίλησε για λεφτά μωρό μου; 6
Lucifer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 "Ρε κάθαρμα"; Αλήθεια; "Ωχ, ένας Μουργόλυκος! Στάσου πονηρέ!" 5
deesnider Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 "Ρε κάθαρμα"; Αλήθεια; "Ωχ, ένας Μουργόλυκος! Στάσου πονηρέ!" ???
deesnider Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Ε, πολύ 70ς ορολογία. Ε, ναι, είμαι παλιός ο άτιμος!
Adon1s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Είναι ενας μεθυσμένος και μπαίνει στο ταξί να πάει σπίτι Εκει καπου στον δρόμο λέει τον ταξιτζή " Φίλε , να σου αφησω 1 πίτσα και 3 μπύρες εδω ;; " " Αστες μωρε , ναι " και ξερνάει στο πισω καθισμα 4
deesnider Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Είναι ενας μεθυσμένος και μπαίνει στο ταξί να πάει σπίτι Εκει καπου στον δρόμο λέει τον ταξιτζή " Φίλε , να σου αφησω 1 πίτσα και 3 μπύρες εδω ;; " " Αστες μωρε , ναι " και ξερνάει στο πισω καθισμα Αυτό, ενώ είναι καλό, ανήκει στην κατηγορία εκείνη που δε βγάζει γέλιο αν το διαβάσεις. Πρέπει να σου το πουν προφορικά, να υπάρχει η κίνηση, το ηχητικό εφέ και τα σχετικά. Ξέρω κάμποσα τέτοια, τα οποία όποιος τα έχει ακούσει έχει χεστεί στο γέλιο, αλλά είναι αδύνατον να αποδοθούν γραπτώς... 3
Adon1s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Αναγεια σου , ναι απλά επειδή σχεδόν πάντα ξεχνάω τα ανέκδοτα που μου λένε εκτως απο αυτά που μου αρέσουν , αυτό μου ήρθε τωρα απο το μυαλό και ήθελα να το γράψω
Προτεινόμενες αναρτήσεις