yannis27gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Όταν η Πάολα συνεργάζεται με άλλον καλλιτέχνη δεν βάζουν "feat" αλλα "διασταύρωση με" Ανάβεις το μάτι, ρίχνεις λάδι, χτυπάς αυγά ,προσθέτεις τυριά, κρεμμύδια ,ντομάτες ,τα πετάς στο τηγάνι. Περιμένεις. Ανάβεις το σωστό μάτι. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Πωπω..οσο περνουν τα χρονα τοσο χειροτερευει η κατασταση στα Τρικαλα σχετικα με την προφορα. Απο 15 χρονων και πανω στη νεολαια ακους.."τι κανς ε μλακα κλα; - ε δε βαριες.- α μην ανησυχεις συ, συ εχς τζουκακι" και πολλα αλλα του τυπου "χθες που 'μαν με το μηχανακι, με πηραν στο κυνηγ' κατι ζαγαρια και κοπανησ' σενα δεντρο..σκοτωθκα βραδιατκα " Ετσι μιλουσαν θυμαμαι αυτοι που ηταν κανα 2-3 χρονια μεγαλυτεροι, στη γενια μου βελτιωθηκε λιγο το πραγμα και τωρα τα ιδια..μας ακουνε και θα λενε οτι κατεβηκαμε απο τα δεντρα..και δεν εχουν αδικο Ενω ολοι οι αλλοι (εκτος Θεσσαλιας) μιλανε καλυτερα απο εμας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Info.. Ζω εδώ και 33 χρόνια.στα τρίκαλα Ας έρθει o οποιοσδήποτε(του τύπου αθηναίος..) να δει πως μιλάμε και πως ζούμε.Όσοι έχουν έρθει ξέρουν Όταν τα τρίκαλα ήταν από τις πρώτες ηλεκτρονικές πόλεις της ευρώπης,εσείς το μόνο που ξέρατε είναι αρθρώνετε σωστά τις λέξεις μην τυχών προδοθεί η καταγωγή σας.. Ευχαριστώ @bele Από που είσαι αγόρι μου;γιατί από μέσα από τα τρίκαλα αμφιβάλω 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ένας νεόπλουτος αποφασίζει να πάει για φωτογραφίες σε μια ζούγκλα στην Αφρική. Προσλαμβάνει κι ένα ντόπιο οδηγό, προκειμένου να μη χαθεί και τον φάνε τα θηρία και ξεκινά την περιπέτεια. Κάποια στιγμή, ένα σμήνος μαύρα, μεγάλα πουλιά περνά από πάνω τους. Ο οδηγός μόλις τα βλέπει, έντρομος, σκάβει στα γρήγορα μια τρύπα στο έδαφος και χώνει το κεφάλι του μέσα. Όταν το βγάζει, ο νεόπλουτος τον ρωτά γιατί το έκανε αυτό. «Καλά, εσύ δεν ξέρεις! Αυτά τα πουλιά, είναι από τα πιο επικίνδυνα πλάσματα που μπορεί κανείς να συναντήσει στα μέρη μας. Τρέφονται αποκλειστικά με ...ανθρώπινους εγκεφάλους! Κάνουν χαμηλές πτήσεις, αναζητώντας διαβάτες και, μόλις τους εντοπίσουν, επιτίθενται, ανοίγουν τρύπα με το ράμφος στο κρανίο τους και τους τρώνε το μυαλό!» Ο νεόπλουτος χέζεται απ' το φόβο του και θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό που γλύτωσε. Λίγη ώρα μετά, σηκώνει τυχαία τα μάτια του στον ουρανό και βλέπει ξανά τα ίδια πουλιά. Χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο, ακολουθεί τη μέθοδο του οδηγού, ανοίγει τρύπα στο έδαφος και χώνει το κεφάλι του μέσα. Όπως είναι σκυμμένος, ο οδηγός πάει από πίσω του, του κατεβάζει το παντελόνι και του τον «φοράει». Οπότε ο νεόπλουτος μέσα από την τρύπα, ακούγεται να λέει: «Γαμήστε όσο γουστάρετε, ρε ξεφτιλισμένα! Μυαλό πάντως από 'μένα δεν τρώτε...» 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Info.. Ζω εδώ και 33 χρόνια.στα τρίκαλα Ας έρθει o οποιοσδήποτε(του τύπου αθηναίος..) να δει πως μιλάμε και πως ζούμε.Όσοι έχουν έρθει ξέρουν Όταν τα τρίκαλα ήταν από τις πρώτες ηλεκτρονικές πόλεις της ευρώπης,εσείς το μόνο που ξέρατε είναι αρθρώνετε σωστά τις λέξεις μην τυχών προδοθεί η καταγωγή σας.. Ευχαριστώ @bele Από που είσαι αγόρι μου;γιατί από μέσα από τα τρίκαλα αμφιβάλω Mπα να μην αμφιβαλεις. Απο μεσα απο την πολη ειμαι, εκει εζησα 20 χρονια και μεγαλωσα εως οτου εφυγα πριν ενα χρονο για φοιτητης ( το πατρικο μου ειναι στην περιοχη Αγια Μονη αν την ξέρεις). Δεν ντρεπομαι για την καταγωγη μου ουτε με ενοχλει, καθε τοπος αλλωστε εχει τους ιδιωματισμούς του, απλα αν προσεχαμε και λιγο την αρθρωση μας δεν θα ηταν κακο, και να μην δινουμε δικαιωματα και επισης να ειναι και πιο ευηχες οι εκφρασεις στο αυτι.Φυσικα δεν λεω να γινουμε Μπαμπινιωτης εκφρασιακα-ενοιολογικα.Οσο για την "πρωτια" μας στις ηλεκτρονικες πολεις της Ευρωπης εγω αυτα τα ακουω "βερεσε"..επειδη εχουμε ενα e-trikala σημαινει οτι εκσυγχρονιστηκαμε και γιναμε κεντρο πληροφοριας; Μην ξεχνας οτι ειμαστε μεσα στην πενταδα και στους πιο χρεωμενους νομους στην Ελλαδα.Δεν ειναι αυτο ομως το θεμα νομιζω, το ζητημα που θιχτηκε ειναι η προφορα και εκει νομιζω οτι η "ιδιαιτεροτητα" των θεσσαλικων νομων παραμενει και τα Τρικαλα δεν αποτελoυν εξαιρεση.Ολα αυτα τα λεω με βαση τις επαφες που εχω με τους συνομηλικους μου (οι περισσοτερες συναναστροφες μου ειναι με συμμαθητες του λυκειου μου-το υποτιθεμενο "πολιτισμενο" Αθηνά- που οπως βλεπεις δεν αναφερομαι σε περιφερειακες περιοχες) και διαπιστωνω οτι η εκφραση μας παραμενει η ιδια. Τωρα αν μετα απο 10+ χρονια αυτα τα παιδια επιστρεψουν απο φοιτητες ισως να εξομαλυνθει η "χροια" των λεξεων Μια βολτα στην Ασκληπιου θα σε πεισει γι' αυτα που λεω. {τελος offtopic, sorry} Ανέκδοτο: (νομιζω ξαναμπηκε..τεσπα) Μια φορά ήταν ένας που βρισκόταν σε μια ερημική περιοχή κάπου ανάμεσα σε Αθήνα και Λαμία. Ήταν χειμώνας, έκανε παγωνιά. Έκανε ώτο- στοπ για να πάει μέσα στην πόλη. Η ώρα ήταν περασμένες 2:00 τα μεσάνυχτα. Από τα λιγοστά αυτοκίνητα που πέρασαν κανένα δεν σταμάτησε. Τα χέρια του είχαν κοκαλώσει, μελάνιασε από το κρύο. Καταλάβαινε πως αν δεν σταματήσει κάποιος μέσα σε λίγη ώρα θα έφτανε το τέλος του. Ελπίδες δεν είχε. Σκέφτηκε και είπε ε! αφού θα πεθάνω που θα πεθάνω ας ξαπλώσω στη μέση του δρόμου για να με βρουν. Εκεί που ξάπλωσε, από μακριά βλέπει ένα αυτοκίνητο να έρχεται με μικρή ταχύτητα, σηκώνεται τρέχει, ανοίγει την πόρτα μπαίνει μέσα. Ααχ! παράδεισος είναι εδώ. Χίλια ευχαριστώ που σταμα...στα.. Γυρίζει και βλέπει το κάθισμα του οδηγού άδειο. Το τραύλισμα άρχισε να μετατρέπεται σε πανικό όταν το αυτοκίνητο συνέχιζε να προχωράει! Αμάν το αμάξι είναι στοιχειωμένο! έκανε να ανοίξει την πόρτα να κατέβει αλλά ο τσουχτερός αέρας του άλλαξε το μυαλό. Μπριτς! που θα κατέβω! στοιχειωμένο, ξεστοιχειωμένο εγώ εδώ θα μείνω. Το αυτοκίνητο εν τω μεταξύ συνέχιζε την πορεία του κανονικά είχε μπει στην εθνική και κάπου αργότερα έστριψε σ` ένα βενζινάδικο πήρε βενζίνη, σε λίγο ανοίγει η πόρτα του οδηγού, και μπαίνει ένας μέσα. - "Αχ! μη! μη κύριε μπαίνετε σ` αυτό το αμάξι! είναι στοιχειωμένο!" - "Πιο στοιχειωμένο ρε μαλάκα! απ` τα διόδια το σπρώχνω!" Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2013 από bele 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) ****of topic**** Ναι φίλε ξέρω που είναι η αγιά μονή Και επίσης ξέρω ότι καμιά φορά μιλάμε στις παρέες την ντοπιολαλιά για χαβαλέ Παντού το κάνουν γιατί έχει χαβαλέ αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν το κάνουμε όπου βρεθούμε όπως παρουσιάστηκε παραπάνω.. Όσο για το e-trikala οι τύποι που αναφέρθηκες πριν δεν το άφησαν να εξελιχθεί.. Ποιος θα το εξελίξει; O βλάχος o Λαππας; Σου λέει το πρόγραμμα: Παρκαρες εδώ και μόλις άνοιξες την πόρτα είδες μία κίτρινη ταμπέλα καρφωμένη στο πεζοδρόμιο που σου λέει,στείλε ένα απλό μυν με το κινητο σου για να εισαι νομιμος τον κωδικό(ούτε Αθήνα δεν υπήρχε αυτή η επιλογή) Πόσο δύσκολο είναι; Αλλά η χωριατοσινη δεν είναι στην λαλιά, αλλά στην συμπεριφορά.. Όταν το e-trikala τοποθέτησε πινακίδες συνδεδεμένες με το σύστημα και μέσω gps σε ενημέρωνε που είναι το λεωφορείο που περιμένεις και σε πόση ώρα αναλογικά με το κόλλημα θα έρθει, δεν το εκτίμησε κανείς Το ότι με την ταυτότητα σου αν πήγαινες στο γραφείο του e-trikala σου έδιναν κωδικό για free internet σε όλη την πόλη (μέχρι και αγιά μονή) γιατί μέχρι και εκεί έχει δημοτικές κεραίες και πολλά άλλα που τους αθηναίους τους μοιάζει ουτοπία... Και αυτή στιγμή με το ζόρι κρατιέται η υπηρεσία.. Δεν νομίζω ότι το e-trikala χρέωσε-χρεώνει τον δήμο Απλώς είναι τάση της εποχής και μόδα λόγω κρίσης να πισωγυρίσουμε Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2013 από Superuser 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Σωστος και οσον αφορα το πολιτικο κομματι και οσον αφορα τη γλωσσα . Πολλοι το εχουμε αυτο το χαρακτηριστικο, απλα στις περιοχες μας ειναι λιγο πιο εντονο το στοιχειο, και ξαναλεω δεν ειναι κακο. Το κανουμε και οπως φαινεται το γουσταρουμε στις παρεες μας, απλα εφιστω λιγο προσοχη να μην ξεφυγει και τρωμε το δουλεμα τζαμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dementia89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μια μέρα θα πάω ντυμένος Batman στο προπατζίδικο και θα του πω :"Ήρθα να πιάσω το Τζόκερ" -Mωρό μου ? -τι? -Με πήρε ο πρώην μου. -Και τι θέλει? -Να είμαστε μαζί. -Που να χωρέσουμε μωρή ηλίθια σε 2αρι ? Και μπουκάρει η μάνα μου στο δωμάτιο,με βλέπει με 2 γκόμενες στο κρεβάτι και φωνάζει " γιατί δεν έφαγες το φρούτο σου ,ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ?? " 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Info.. Ζω εδώ και 33 χρόνια.στα τρίκαλα Ας έρθει o οποιοσδήποτε(του τύπου αθηναίος..) να δει πως μιλάμε και πως ζούμε.Όσοι έχουν έρθει ξέρουν Όταν τα τρίκαλα ήταν από τις πρώτες ηλεκτρονικές πόλεις της ευρώπης,εσείς το μόνο που ξέρατε είναι αρθρώνετε σωστά τις λέξεις μην τυχών προδοθεί η καταγωγή σας.. Ευχαριστώ @bele Από που είσαι αγόρι μου;γιατί από μέσα από τα τρίκαλα αμφιβάλω yeah motherfather!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Και μπουκάρει η μάνα μου στο δωμάτιο,με βλέπει με 2 γκόμενες γυμνο στο κρεβάτι και φωνάζει " γιατί δεν έφαγες το φρούτο σου φορας την ζακετα σου,ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ?? " Fixed 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 - Mανα παω για pro - Μπουφον να παρεις 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ο σύζυγος αράζει στη βεράντα μαζί με τη γυναίκα του πίνοντας μπύρα. Αφού έχει πιει αρκετές, σπάει την ησυχία λέγοντας: - Σαγαπώ. Τον κοιτάει η γυναίκα του: - Τώρα μιλάς εσύ ή η μπύρα; - Εγώ μιλάω... Στη μπύρα...! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dementia89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Σ'έχω ερωτευτεί-Οκ πάντως να ξερεις είμαι σαν τους άλλους -Με είπε κυκλοθυμικό -Και εσύ τι της είπες ? -χαχαχαχαχχα,κλαίω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Γιατρέ μου, είναι σοβαρό? Η ακτινογραφία δείχνει ένα σπασμένο πλευρό, αλλά μην ταράζεστε, θα το διορθώσουμε με photoshop...!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dementia89 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 -Καθαρίζεις φασολάκια και κλαίς? -Σκότωσα τον Μαικ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις