pournaras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 εχω αποσυρθεί. λιγο ακομα και θα με βαλουν μεσα ρε φίλε, για υπερβολικό κάψιμο κοιτάρων. τα δικα μου κύτταρα ετσι γραφονται. απο το κοιταω - κοιτω Ηρθε νεα παραλαβη απο την Private; 3
hackerW32 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 ο ναι. αχαχαα μα κοιτα την φατσα του, δεν ειναι γελοία; λεω να βγαλω μια τετοια και εγω.
GP7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 - πάτερ, αμάρτησα !!! - τι έκανες, τέκνον;- πήδηξα τη γυναίκα του αδελφού μου !!!- συγχωρεμένος.- ωραία !!! να σας πω, Παρασκευή θα'στε εδώ;- γιατί ρωτάς;- την Πέμπτη θα την ξαναπηδήξω !!! 8
άδικος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 -Με ειπε τζογαδορο.-Βλέπεις που στα λέγα;;-Τα βλέπω! 12
kostask91 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 -Αγάπη μου σου'φερα ένα τριαντάφυλλο!-Πώς το'στριψες ρε θηρίο;;; Η γάτα μου είχε 16 ζωές, αλλά ήταν άτυχη. Tην πάτησε 4x4 14
hackerW32 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ηταν μια χελωνα πανω απο μια αλλη και της γαμουσε το σπιτι τοδα στον υπνο μου. 4
pournaras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ηταν μια χελωνα πανω απο μια αλλη και της γαμουσε το σπιτι τοδα στον υπνο μου. Εγω το'δα σε καμμια διακοσαρια sites (και περιπου χιλιες φορες repost στο φατσοβιβλιο). Να πεις σε αυτους να μην ερχονται στον υπνο σου και κλεβουν τα ανεκδοτα 1
hackerW32 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 αυτο που ηθελα να πω, ειναι το το ειχα ακουσει καποτε (δεν το διαβασα ποτε στο διαδυκτιο) και το θυμήθηκα στον υπνο μου.
deesnider Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Τριαντάρης, πολύ γυμνασμένος και εμφανίσιμος, παραπονιέται στο γιατρό του ότι, εδώ και κάτι μήνες, αισθάνεται μονίμως εξαντλημένος σωματικά. Μετά από μια σύντομη εξέταση, στην οποία δε βλέπει κάτι περίεργο, ο γιατρός τον ρωτάει: -«Δε μου λες, μήπως το παρακάνεις με το σεξ;» - Τι να το παρακάνω, γιατρέ; Εντάξει, νιόπαντρος είμαι, πάνω στα σορόπια είμαστε με τη γυναικούλα μου...ε, να μην το κάνουμε και δυο φορές τη μέρα; - «Αλίμονο, για την ηλικία σου και την πολύ καλή φυσική σου κατάσταση, δεν είναι υπερβολικό! Αυτό είναι όλο όμως, ή παίζει και τίποτα έξτρα;» - Κοιτάξτε, η αλήθεια είναι ότι έχω μια γειτόνισσα πιτσιρίκα που μου κουνιέται πολύ. Όποτε βρίσκω ευκαιρία λοιπόν, τής σφυράω κι αυτηνής κανέναν...μια δυο φορές την εβδομάδα όμως, που μπορώ να ξεφύγω απ' τη γυναίκα μου, όχι παραπάνω... - «Δεν είναι πολύ και πάλι! Αυτό ήταν, ή έχουμε και τίποτε άλλο;» - Όχι, αυτό!...Δηλαδή...είναι και η γραμματέας μου στο γραφείο...δε μπορείς να φανταστείς για τι καθαρόαιμο μιλάμε, γιατρέ μου! Αμαρτία να μη ρίξω και σ' αυτήν ένα πότισμα πριν από το σχόλασμα! - «Μάλιστα...πλησιάζουμε σιγά σιγά...να σου πω! Καμιά άλλη έκπληξη μου έχεις φυλαγμένη, ή τελειώσαμε;» - Ε, ναι, σχεδόν...βάλε και τις μπουρδελότσαρκες, που τις έχω συνήθεια από πιτσιρικάς, δυο τρεις φορές την εβδομάδα και αυτό ήταν! Άλλο σεξ δεν έχει! - «Θα με τρελάνεις άνθρωπέ μου; Γυναίκα, γειτόνισσα, γραμματέα και μπουρδελότσαρκες στο καπάκι; Πόσο άλλο να έχει πια; Γι' αυτό δε μπορείς να πάρεις τα πόδια σου!» - Πες το ρε χρυσέ μου άνθρωπε και ήμουν στο τσακ να πιστέψω ότι φταίει η πρωινή μαλακία... 15
LRoi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Bρήκα κρυμμένα στο δωμάτιο μιας φίλης μια μάσκα ένα μαστίγιο,χειροπέδες κ μια δερμάτινη στολή.Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι σούπερ ήρωας! 20
Prospector8 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 -Μανα να κανω ενα τατουαζ μανικι?? -Τι μανικι παιδι μου!!! Κανε ολοκληρη ζακετα,θα κρυωσεις!!! 14
bnvdarklord Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Ειναι στιγμές που μου λείπουνε οι Τσακνώριδες και οι μικρες Αννούλες. 8
stavi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 αααα εμένα μ'αρέζαν πάντως με τον τσακ νωρις παιδιά, το παδέχομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις