Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αποσυρθεί. λιγο ακομα και θα με βαλουν μεσα ρε φίλε, για υπερβολικό κάψιμο κοιτάρων.

τα δικα μου κύτταρα ετσι γραφονται.

απο το κοιταω - κοιτω

Ηρθε νεα παραλαβη απο την Private;

• Like 3
  • Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

- πάτερ, αμάρτησα !!!

- τι έκανες, τέκνον;
- πήδηξα τη γυναίκα του αδελφού μου !!!
- συγχωρεμένος.
- ωραία !!! να σας πω, Παρασκευή θα'στε εδώ;
- γιατί ρωτάς;
- την Πέμπτη θα την ξαναπηδήξω !!!

• Like 8
Δημοσ.

ηταν μια χελωνα πανω απο μια αλλη

και της γαμουσε το σπιτι

τοδα στον υπνο μου.

Εγω το'δα σε καμμια διακοσαρια sites (και περιπου χιλιες φορες repost στο φατσοβιβλιο).

Να πεις σε αυτους να μην ερχονται στον υπνο σου και κλεβουν τα ανεκδοτα :)

• Like 1
Δημοσ.

αυτο που ηθελα να πω, ειναι το το ειχα ακουσει καποτε (δεν το διαβασα ποτε στο διαδυκτιο) και το θυμήθηκα στον υπνο μου.

Δημοσ.

Τριαντάρης, πολύ γυμνασμένος και εμφανίσιμος, παραπονιέται στο γιατρό του ότι, εδώ και κάτι μήνες, αισθάνεται μονίμως εξαντλημένος σωματικά.

Μετά από μια σύντομη εξέταση, στην οποία δε βλέπει κάτι περίεργο, ο γιατρός τον ρωτάει:

-«Δε μου λες, μήπως το παρακάνεις με το σεξ;»

- Τι να το παρακάνω, γιατρέ; Εντάξει, νιόπαντρος είμαι, πάνω στα σορόπια είμαστε με τη γυναικούλα μου...ε, να μην το κάνουμε και δυο φορές τη μέρα;

- «Αλίμονο, για την ηλικία σου και την πολύ καλή φυσική σου κατάσταση, δεν είναι υπερβολικό! Αυτό είναι όλο όμως, ή παίζει και τίποτα έξτρα;»

- Κοιτάξτε, η αλήθεια είναι ότι έχω μια γειτόνισσα πιτσιρίκα που μου κουνιέται πολύ. Όποτε βρίσκω ευκαιρία λοιπόν, τής σφυράω κι αυτηνής κανέναν...μια δυο φορές την εβδομάδα όμως, που μπορώ να ξεφύγω απ' τη γυναίκα μου, όχι παραπάνω...

- «Δεν είναι πολύ και πάλι! Αυτό ήταν, ή έχουμε και τίποτε άλλο;»

- Όχι, αυτό!...Δηλαδή...είναι και η γραμματέας μου στο γραφείο...δε μπορείς να φανταστείς για τι καθαρόαιμο μιλάμε, γιατρέ μου! Αμαρτία να μη ρίξω και σ' αυτήν ένα πότισμα πριν από το σχόλασμα!

- «Μάλιστα...πλησιάζουμε σιγά σιγά...να σου πω! Καμιά άλλη έκπληξη μου έχεις φυλαγμένη, ή τελειώσαμε;»

- Ε, ναι, σχεδόν...βάλε και τις μπουρδελότσαρκες, που τις έχω συνήθεια από πιτσιρικάς, δυο τρεις φορές την εβδομάδα και αυτό ήταν! Άλλο σεξ δεν έχει!

- «Θα με τρελάνεις άνθρωπέ μου; Γυναίκα, γειτόνισσα, γραμματέα και μπουρδελότσαρκες στο καπάκι; Πόσο άλλο να έχει πια; Γι' αυτό δε μπορείς να πάρεις τα πόδια σου!»

- Πες το ρε χρυσέ μου άνθρωπε και ήμουν στο τσακ να πιστέψω ότι φταίει η πρωινή μαλακία... 

• Like 15
Δημοσ.

Bρήκα κρυμμένα στο δωμάτιο μιας φίλης μια μάσκα ένα μαστίγιο,χειροπέδες κ μια δερμάτινη στολή.Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι σούπερ ήρωας!

• Like 20
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...