barca10 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Το τηλεφώνημα για βόμβα στο γήπεδο του Ολυμπιακού επιβεβαιώνει την αντιπάθεια ανάμεσα σε Μαρινάκη και… “ΣΚΑΪ” (boom) Έβαλε λίγο κρύο ε; 1
dimitrisOS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Με την αεροδυναμική ασχολούνται όσοι δεν μπορούν να φτιάξουν κινητήρες της προκοπής - Έντζο Φεράρι περισσότερα εδώ 9
Ntinaras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Με την αεροδυναμική ασχολούνται όσοι δεν μπορούν να φτιάξουν κινητήρες της προκοπής - Έντζο Φεράρι περισσότερα εδώ γαμησε!! "Τα τούρμπο είναι για όσους δεν ξέρουν να κατασκευάζουν κινητήρες της προκοπής – Κιθ Ντάκγουορθ της Cosworth" 2
andreapaog328 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Σε σουβλατζίδικο:-Τι θα θέλατε;-Δυο πίτες γύρo απ' ολα χωρίς ανανά.-Μα δε βάζουμε ανανά.-Γιατί,σου ζήτησα; 7
kakofonixx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Τρελη λουπα αυτο το τοπικ. ξερω ενα καλο καινουριο...: Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο... 9
LRoi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 that does it! ακύρωση συνδρομής... Μη γίνεσαι άδικος...
hackerW32 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 είναι ένας αξιωματικός και μπαίνει σε ένα λεωφορείο μέσα ήταν ένας φαντάρος και σηκώνετε...του λέει ο αξιωματικός κάτσε παιδί μου κάτσε..τι να κάνει ο φαντάρος κάθετεστην επόμενη στάση σηκώνετε πάλι ο φαντάρος και ακούει πάλι από των αξιωματικόκάτσε παιδί μου κάτσε μην σηκώνεσαι τι να κάνει ο φαντάρος κάθετε..το ίδιο έγινε και στην επόμενη στάση..ακριβώς στην επόμενη στάση σηκώνετε ο φαντάρος και ακούει πάλι με ποιο αυστηρή φωνή από των αξιωματικό κάτσε παιδί μου κάτσε μην σηκώνεσαι ... και απαντά ο φαντάρος τι θα γίνει κύριε αξιωματικέ θα με αφήσετε ποτέ να κατέβω ? έχω περάσει 3 στάσεις Χα0χα0χα0 αυτο πως διαβαζετε; χαο χαο χαο; 6
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Όταν αποφασίσουν να ανατινάξουν τα ΙΚΕΑ, θα αφήσουν αλλού την πυρίτιδα, αλλού το φυτίλι και θα δώσουν στο διευθυντή τις οδηγίες συναρμολόγησης. 4
hackerW32 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 -Μπαμπά με είπαν gay.. -Και τι έκανες; -Τίναξα το μαλλί και έφυγα αγάπη μου, όχι που θα τους δώσω και αξία! ------------- Έγινε ληστεία στην κίνα.. Οι υπάλληλοι έδωσαν το σκίτσο του ληστή... Γίνανε 85479 συλληψεις... Οι έρευνες συνεχίζονται... 14
Prospector8 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Και εκει που καθομουν σε ενα μπαρ μονος μου,ξαφνικα ακουω την barwoman να μου λεει... -Οριστε, γαλα με Caotonic,κερασμενο απο την κυρια απεναντι.. -ΡΕ ΜΑΝΑ,ΕΛΕΟΣ.. 21
Socratis_g Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 -πωπω φίλε γαμάτο τζίν!! απο το μωλ το πήρες? -ναι που το κατάλαβες? -μπαμ κάνει!! -πήγαμε μωλ χθες! -άντε ρε! πως περάσατε? -μπόμπα!! 8
stavi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 -Τι τρως ρε φίλε?-Βρώμικο-Από που το πήρες?-Από το πάτωμα 4
hackerW32 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Hacker πολυ πεσμενος εισαι τωρα τελευταια ρε μαλακα.Τι θα γινει?Ο λαος σου απαιτει ανεκδοταρες.Καψε και τα λιγα εναπομειναντα εγκεφαλικα κυτταρα μας. εχω αποσυρθεί. λιγο ακομα και θα με βαλουν μεσα ρε φίλε, για υπερβολικό κάψιμο κοιτάρων. τα δικα μου κύτταρα ετσι γραφονται. απο το κοιταω - κοιτω
Προτεινόμενες αναρτήσεις