marduc812 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Ένα ανέκδοτο, αλλά αναγκαστικά στα Αγγλικα. Three guys are on a boat with four cigarettes, but they don't have any matches or lighters. What do they do? Spoiler They throw one cigarette overboard and the entire boat becomes a cigarette lighter. 1 2
webparts Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, marduc812 είπε Ένα ανέκδοτο, αλλά αναγκαστικά στα Αγγλικα. Three guys are on a boat with four cigarettes, but they don't have any matches or lighters. What do they do? Απόκρυψη περιεχομένων They throw one cigarette overboard and the entire boat becomes a cigarette lighter. Εξυπνο αλλα οχι αστειο σιγουρα.
sargio01 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 53 λεπτά πριν, webparts είπε Εξυπνο αλλα οχι αστειο σιγουρα. Είναι φλεγματικό, στ' αγγλικά γαρ
webparts Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, sargio01 είπε Είναι φλεγματικό, στ' αγγλικά γαρ Βρετανικο το αστειο να υποθεσω; 1
tzelen Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Στις 4/26/2018 στις 9:03 ΜΜ, agrio.imeros είπε Τι κάνει φρενιάου-φρενιάου;;; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Η φρεγάτα... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Κάηκα. Και για αντίποινα, το λέω σε όποιον ξέρω, για να μην υποφέρω μόνος μου. 1
agrio.imeros Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 - Που΄σαι μάστορα, να παραγγείλουμε και μεις κανά μεζέ. Τι θα μας φτιάξεις; - Βισόβατσκα Βεγκατίβα, Μέσο Ζε Τίμπλιτσε, Χλαντετίνα, Μπριζόλα του Ζάγκρεμπ... - Τι είναι αυτά ρε μεγάλε; - Ποικιλία κροατικών... 4
star12 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 ειναι ο σπαιντερμαν και παει για διακοπες στα γιαννενα.Εκει που περπαταει ανεμελα στο δρομο,τον πλησιαζει ενας βλαχος εμ γερος και του λεει συ γιοκα μου εισι ο αραχνοανθρωπος; ναι κυριε εγω ειμαι α παει να φυγει και του λεει ο σπαιντερμαν κυριε κυριε να σας ρωτησω κατι τι ειναι πως σας φενεται η νεα μου στολη και απαντα ο βλα εμμ γερος Σπαει 1 1
Alex-V Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Στις Mon Apr 30 2018 στις 10:50 ΜΜ, Speculoos είπε Όλα αυτά τα "ανέκδοτα" με το Lidl χάλια είναι, ούτε πεντάχρονα δε γελάνε, το από πάνω όμως μου θύμισε αυτό: Ωνασουγα...
xrist0s4 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Μια ξανθιά είναι στο μπαλκόνι και φωνάζει τον άνδρα της: - Αγάπη μου, έλα αμέσως! - Τί συμβαίνει καλή μου; - Δες, δύο τύποι μόλις μας έκλεψαν το αυτοκίνητο! - Πώπώ! Μήπως πρόλαβες να δεις ποιοί ήταν; - Όχι... αλλά πήρα τον αριθμό του αυτοκινήτου!!!... 1
Hellaslover Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Ευχαριστω τη δασκαλα που μου μαθε τη λεξη πολυαριθμα. Σημαινει πολλα. 3
star12 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 αρε μανα γιατι με γεννησες μα παιδακι μ εγω δεν το θελα ο πατερας σου τι εννοεις μανα τι εκανε να να σου πω.Ενα βραδυ πηγαμε στη ταβερνα του κυρ γιωργη με τα ψαρικα ναι; και ο πατερας σου ηπιε πολλα ουζα ,και ηθελε τρελιτσες ναι και; ε να με πηγε διπλα στο σταβλο; και με ειπ βγαλ τα ρουχα σου και και; ε και πηγε να με κουτουπωσει και τι σε κουτουπωσε; οχι αγορι μ,σωριαστηκε στο πατωμα και κοιμηθηκε τι εννοεις.Κοιμηθηκε κατα τη διαρκεια της ΠΡΑΞΗΣ;; αχ ναι παιδακι μ και καλα ρε μανα εγω..ΠΩΣ ΣΚ βγηκα; ε να πηγα στο κυρ γιωργη 1
xrist0s4 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 - Βγήκαν τα αποτελέσματα στις πανελλήνιες και πέρασα Φιλοσοφική !!! - Μπράβο...και γω στο Φυσικό!!. Μακάρι όταν τελειώσουμε να δουλέψουμε στην ίδια καφετέρια!!! 3
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Τελευταία έχω παγώσει, αλλά μάλλον από τον καιρό θα είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις