linkin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 τι κανει ακρ ακρ, ενα κορακι που πεταει αναποδα. ναι. Hacker πολυ πεσμενος εισαι τωρα τελευταια ρε μαλακα.Τι θα γινει?Ο λαος σου απαιτει ανεκδοταρες.Καψε και τα λιγα εναπομειναντα εγκεφαλικα κυτταρα μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregorypap Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ο Δεκάλογος του τεμπέλη1. Αγάπα το κρεβάτι σου ως εαυτό.2. Αναπαύσου την ημέρα ώστε να απολαμβάνεις τον ύπνο το βράδυ.3. Όταν δεις κάποιον να ξεκουράζεται βοήθησε τον.4. Κάθε δουλειά είναι μια προσπάθεια που πρέπει να αποφεύγεται.5. Μη κάνεις σήμερα αυτό που μπορείς να κάνεις αύριο.6. Κάνε το δυνατόν λιγότερες κινήσεις.7. Ό,τι θα έπρεπε να κάνεις άσε να το κάνει κάποιος άλλος.8. Κανένας δεν πέθανε από υπερβολική ανάπαυση.9. Αν αισθανθείς τη διάθεση για εργασία ξάπλωσε και περίμενε να σου περάσει.10. Ενθυμού: «Ζούμε για να ΑΝΑΠΑΥOΜΑΣΤΕ» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή όταν πετάει κανονικά κάνει "ρκα ρκα" ? Ο δαίμων του τυπογραφείου. - Τι κοινό έχει το τσουνάμι με την π**τσα ενός μαύρου; - Αμα σηκωθεί, την γάμησες! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Η προηγούμενη σελίδα και να μην υπήρχε δε θα έλειπε από κανένα μας. Τα βγαλμένα από τη ζωή που λέμε: Το γόνατο είναι μια συσκευή για να βρίσκεις τα έπιπλα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Η ψυχίατρος μου είπε ότι είμαι τρελός και της είπα ότι θέλω και μια δεύτερη γνώμη. Είπε εντάξει, είσαι και άσχημος επίσης. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Οι αντρες χρησιμοποιουν την αγαπη για να παρουν σεξ. Οι γυναικες χρησιμοποιουν το σεξ για να παρουν αγαπη. Εγω χρησιμοποιω κουπονια για να παρω πιτσα. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 υπαρχει κατι που λεγετε... 4G οποτε μην ανοισιχεις. Και μετά από αυτό έχεις τα μούτρα να μου λες το παρακάτω? Χειρουργός...γός...γός..γαμώ το σπιτάκι μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 γιατι το λεγετΕ ? dafuq? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 γιατι το λεγετΕ ? dafuq? ...κι αυτό τραβηγμένο - και χιλιογραμμένο - είναι, αλλά όταν βλέπω το «ανοισιχεις», νοιώθω τυχερός που το αλφάβητο έχει μόνο ένα «α»... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostask91 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 ^ νοιώθεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ρε αφήστε την ορθογραφία μου και γράφετε κάνα ανέκδοτο. Πάλι καλά να λες που πέτυχα το "ει" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 ^ νοιώθεις?? Στην αυτόματη διόρθωση δεν το επισημαίνει για λάθος. Όχι ότι είναι και το απόλυτο κριτήριο, αλλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Κι εγώ ακόμα έτσι το γράφω, αλλά μείνετε στο θέμα. Μια ο Χριστός, μια η ορθογραφία, θα χαθεί η μπάλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregorypap Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Πως πεθανε ο τελευταιος ποντιος ποδοσφαιριστης???????!-καηκε στο ζεσταμα....!!!!!!!!!... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Αυτά τα λέγαμε στα 7 μετά το μπουγέλο ρε. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Πως πεθανε ο τελευταιος ποντιος ποδοσφαιριστης???????!-καηκε στο ζεσταμα....!!!!!!!!!... Το οποίο μου θύμισε: 1) Γιατί αυτοκτόνησε η τελευταία Πόντια ιερόδουλος; Έμαθε ότι οι άλλες πληρώνονται. 2) Πότε συνελήφθη ο μεγαλύτερος Πόντιος έμπορος ναρκωτικών; Την ημέρα των εγκαινίων του μαγαζιού του. (Μισός Πόντιος είμαι, έτσι; Μη μου την πει κανένας, ότι προσβάλω και τέτοια...) Τρεις φίλοι κάνουν διακοπές σ' ένα εξωτικό νησί και, ένα βράδυ που είναι αραχτοί σ' ένα εκπληκτικό μπαράκι πάνω στην παραλία, τους πιάνει το «ελληναράδικο» σχετικά με το πόσο μπροστά είναι η Ελλάδα σε κάθε τομέα, συγκριτικά με οποιοδήποτε μέρος τού κόσμου: - «Ωραία είναι εδώ, δε λέω», λέει ο πρώτος. «Εξωτική βλάστηση, χαβανέζες που χορεύουν, κοκτέιλ με ομπρελίτσες, αλλά σαν το μπαράκι τού φίλου μου τού Νίκου στη γειτονιά μου, δεν είναι τίποτα! Σκεφτείτε ότι κάθε πελάτης που θα πάρει τρία ποτά, έχει το τέταρτο κερασμένο...» - «Κάτι μας είπες τώρα!» λέει ο δεύτερος. «Στο μπαρ, στη πλατεία του χωριού μου, αρκεί να πάρεις δύο μόνο ποτά και στο καπάκι σε κερνάνε άλλα δύο!» - «Παιδιά» πετάγεται ο τρίτος «ωραία τα λέτε, αλλά το απόλυτο μαγαζί, είναι ένα μπαρ στη γειτονιά μου! Πίνεις όσο γουστάρεις τσάμπα από την αρχή. Όλα κερασμένα! Το καλύτερο δε, είναι ότι άμα γουστάρεις, ανεβαίνεις σε κάτι δωματιάκια που έχει στον ημιόροφο και κάνεις όσο σεξ γουστάρεις, χωρίς να πληρώσεις μία!» - «Άντε από 'δω χάμω ρε παπάρα! Θα μας τρελάνεις;» βάζει τις φωνές ο προηγούμενος. «Σου έχει συμβεί εσένα τέτοιο σκηνικό;» - «Προσωπικά σ' εμένα όχι...» «...αλλά συμβαίνει καθημερινά στην αδελφή μου...» 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις