Anorymous Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 -Γιατρε μου ειμαι 40 και ακομα παρθενα, τι να κανω ? -Να πας να γ@μηθεις 1
dimtsef Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) οκ πάμε.. Είναι ο Χριστός στο σταυρό και πια απελπισμένος φωνάζει στον Πέτρο: - Πέτρο.. Πέτρο.. βγάλε μου τα καρφιά... - Εντάξει Δάσκαλε! - Όχι αυτάααα ρε μλκκκκκκκκκκκ ΝΤΟΥΠ ! Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από dimtsef οκ 4
theoritikos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 -Λάζαρε,δεύρω έξω -Δεν μπορώ τώρα Ιησού, είμαι πτώμα 1
makis_g3 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, Anorymous είπε -Γιατρε μου ειμαι 40 και ακομα παρθενα, τι να κανω ? -Να πας να γ@μηθεις 50€ 2
koulislefkada Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Ρε παιδιά ένα ανέκδοτο με παπάδες που βουλιάζει ένα πλοίο και κάπως λέει να τα γαμησ@#με προλαβαινουμε η κάπως έτσι μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? Χαχα
soulprophet Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Στις 1/16/2017 στις 10:04 ΠΜ, Hellaslover είπε Ηταν ενας παιδιατρος, ενας δικηγορος και ενας καθολικος παππας σε ενα πλοιο, το οποιο αρχηζει και βυθιζεται. "Να σωσουμε τα παιδια!" φωναζει ο παιδιατρος. "Γαμα τα παιδια!" απανταει ο δικηγορος "Προλαβαινουμε?" ρωταει ο παππας 1 1
Hellaslover Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, koulislefkada είπε Ρε παιδιά ένα ανέκδοτο με παπάδες που βουλιάζει ένα πλοίο και κάπως λέει να τα γαμησ@#με προλαβαινουμε η κάπως έτσι μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? Χαχα Και εγω παιδια ψαχνω ενα ανεκδοτο με ενα αλογο που παει να παρει ψωμι και ο φουρναρης αναρωτιετε πως μπορει ενα αλογο να μιλαει και μετα γυριζει πισω το αλογο και ρωταει για σακουλα γιατι ειναι με μηχανακι η κατι τετοιο, το γνωριζει κανεις;
LouCi4er Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Ένα πρωί μπαίνει ένα άλογο μέσα σε έναν φούρνο. Τα παίξε ο φούρναρης !Του λέει λοιπόν το άλογο: Δύο φρατζόλες ψωμί και γρήγορα παρακαλώ! Μα καλά, λέει ο φούρναρης, εσύ είσαι άλογο! Απαντάει το άλογο: Τι έγινε ρε φίλε; Δε σου γεμίζω το μάτι; Άντε γιατί έχουμε και δουλειές! Παίρνει τις φρατζόλες και φεύγει. Ο φούρναρης σταυροκοπιόταν. Μετά από λίγο ξαναέρχεται και του λέει: Ρε φίλε, μήπως έχεις και μία σακούλα γιατί είμαι με το μηχανάκι; 1
webparts Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Ένα πρωί μπαίνει ένα άλογο μέσα σε έναν φούρνο. Τα παίξε ο φούρναρης !Του λέει λοιπόν το άλογο: Δύο φρατζόλες ψωμί και γρήγορα παρακαλώ! Μα καλά, λέει ο φούρναρης, εσύ είσαι άλογο! Απαντάει το άλογο: Τι έγινε ρε φίλε; Δε σου γεμίζω το μάτι; Άντε γιατί έχουμε και δουλειές! Παίρνει τις φρατζόλες και φεύγει. Ο φούρναρης σταυροκοπιόταν. Μετά από λίγο ξαναέρχεται και του λέει: Ρε φίλε, μήπως έχεις και μία σακούλα γιατί είμαι με το μηχανάκι; Εχω φιλε,4 λεπτα. 2 ώρες πριν, Hellaslover είπε Και εγω παιδια ψαχνω ενα ανεκδοτο με ενα αλογο που παει να παρει ψωμι και ο φουρναρης αναρωτιετε πως μπορει ενα αλογο να μιλαει και μετα γυριζει πισω το αλογο και ρωταει για σακουλα γιατι ειναι με μηχανακι η κατι τετοιο, το γνωριζει κανεις; Δεν ειναι πολυ δυσκολο,μπορουσες απλα να το γραψεις οπως το εγραψες περιπου. Με κουφανες φιλε,λες και ψαχνεις τραγουδι ή ταινια..
Anorymous Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μου χτύπησε ένας την πόρτα και ζητούσε μια μικρή δωρεά για το κολυμβητήριο της πόλης. Του έδωσα ένα ποτήρι νερό. 6
Hellaslover Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, webparts είπε Εχω φιλε,4 λεπτα. Δεν ειναι πολυ δυσκολο,μπορουσες απλα να το γραψεις οπως το εγραψες περιπου. Με κουφανες φιλε,λες και ψαχνεις τραγουδι ή ταινια.. Δε ξερω αν το λες για πλακα αλλα τον koulislefkada κοροιδευα
webparts Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 24 λεπτά πριν, Hellaslover είπε Δε ξερω αν το λες για πλακα αλλα τον koulislefkada κοροιδευα Α σορρυ 1
koulislefkada Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, Hellaslover είπε Δε ξερω αν το λες για πλακα αλλα τον koulislefkada κοροιδευα Χαχα μα πάτησα Google και δεν το έβρισκα εδώ μέσα όμως η βοήθεια σας είναι απίστευτη..
bade Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Πως λέγεται αυτός που γα@@ει τις ζάντες? - - - ακτινοβάτης...
star12 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 τρεχει ενας τυπος πισω απ το λεωφοριο.τρεχει τρεχει και οι επιβατες αρχιζουν και γελανε καπια στιγμη του λεει ενας ρε βλακα σταματα να τρεχεις πισω απ το λεωφοριο θα κατουριθουμε στα γελια και απαντα τωρα θα Χεστητε ειμαι ο οδηγος 5 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις