star12 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 τωρα ;θα ξαναπεσει πως λεγεται ο αρρωστος στα κινεζικα;;;;;; γαμοταχαπακια και πως λεγεται ο αγροτης στα κινεζικα;; γιαταρεπανακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 -Ρε συ, έπεσε το χέρι του Ιησού! -Τώρα τι ξεκάρφωτο ήταν αυτό? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, Alex-V είπε Βελτιωνεται το νημα..βελτιωνεται λεω βεβαιως βεβαιως. Ευγε Ευχαριστω. Ειχα κατι δουλειες και δεν εμπαινα συχνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 κατάμαυρο humor Spoiler 3 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 -Έχεις μηλιά στον κήπο; -Όχι. -Αφού έχεις ενα μήλο στο στόμα σου. -Στόμα έχω και μηλιά δεν έχω. 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 -Μου είπε ότι είναι παρθένα -Και;; -Την πήγα σε ένα ξενοδοχείο για την πρώτη της φορά. -Καιι;;; -Το κινητό της συνδέθηκε αυτόματα στο Wi-Fi. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Ποιο ζώο βιάζεται να παντρευτεί??? Η νυφιτσα ....! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, koulislefkada είπε Ποιο ζώο βιάζεται να παντρευτεί??? Η νυφιτσα ....! κ το αλλο που θελει να κανει συνεχεια σεξ; Spoiler Νυμφομανίτσα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μπαινουν δυο τυποι σε μια μπουατ και ψαχνουν που θα κατσουνε. Στο βαθος βλεπουνε και τους θαμωνες στο που καθονται στο μπαρ. Καπου εκει ηταν και ενας που επινε διαρκως. - ρε συ, κοιτα αυτον εκει ποσο πινει. τσ τσ τς..δες ποτη! -μα αυτος ειναι ο παναγιωτης ρε!!! ειπε το δες ποτη ..παναγιωτη! 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Οταν ήμουν παιδάκι και με τάιζε η μαμά μου έλεγε "τσαφ,τσουφ έρχεται το τραινάκι!" Πάντα το έτρωγα αμέσως για να με λύσει από τις ράγες... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 15 ώρες πριν, koulislefkada είπε Ποιο ζώο βιάζεται να παντρευτεί??? Η νυφιτσα ....! Αφου ειναι ετσι.. Ποιο ζωο εχει διπλη προσωπικοτητα; Το αλογο (Αλλο εγω, για τις ξανθιες της παρεας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Στις 12/3/2018 στις 12:52 ΠΜ, star12 είπε πως λεγεται ο ποταμος στην βραζιλια που ολοι το κανουν;;; ερος ραμαζωνιοσ Δε χρειαστηκε καν να δω ποιος το εγραψε. Στις 17/3/2018 στις 1:19 ΜΜ, Alex-V είπε Βελτιωνεται το νημα..βελτιωνεται λεω βεβαιως βεβαιως. Ευγε Για ξανακοιτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, ask είπε Μπαινουν δυο τυποι σε μια μπουατ και ψαχνουν που θα κατσουνε. Στο βαθος βλεπουνε και τους θαμωνες στο που καθονται στο μπαρ. Καπου εκει ηταν και ενας που επινε διαρκως. - ρε συ, κοιτα αυτον εκει ποσο πινει. τσ τσ τς..δες ποτη! -μα αυτος ειναι ο παναγιωτης ρε!!! ειπε το δες ποτη ..παναγιωτη! Μπουάτ;;;; #wtf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί; Ακόμα υπάρχουν, μην κοιτάς που όλα πλέον τα λέμε μπαράκια. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από sargio01 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) -2 χρόνια είστε μαζί πότε θα μας την γνωρίσεις ρε μαλάκα; -Δεν θέλει -Γιατί; -Δε γίνεται λέει,γιατί είναι πλάσμα της φαντασίας μου και κάτι τέτοια κουλά... Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από xrist0s4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις