theoritikos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Τι λες σε έναν dj που κόβει τη τούρτα; -Ωωωω, τι κομματάρα έβαλες; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πήγα χτες στο ΙΚΑ και ήταναν κλειστά για το κοινό Οπότε θυμήθηκα ένα ανέκδοτο με τους θεούς Ένας Εβραίος, Ένας Τούρκος και ένας του ΙΚΑ - Πηγαίνοντας ο εβραίος στη Συναγωγή, ημέρα Σάββατο, του λέει μία γκόμενα, Θέλω να με γαμήσεις, και τότε γίνεται το θαύμα, γύρω-γύρω Σάββατο και εκεί που γαμουσε Κυριακή. - Ο Τούρκος είχε πάει για ψάρεμα, μία καταιγίδα κακό φασαρία κόντευε να πνίγει, προσεύχεται και γίνεται το θαύμα, γύρω-γύρω καταιγίδα και εκεί που ήταν η βάρκα μπονάτσα. - Και αυτός το ΙΚΑ, πάει στη δουλειά Τετάρτη και λέει, Αχ Θεέ μου κάνε να μην είχε καθόλου κόσμο σήμερα, οπότε ο Θεός έκανε το θαύμα, γύρω-γύρω καθημερινή και στο ΙΚΑ Κυριακή. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από NikosKallithea 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Monkey D. Luffy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Πήγα χτες στο ΙΚΑ και ήταναν κλειστά για το κοινό Οπότε θυμήθηκα ένα ανέκδοτο με τους θεούς Ένας Εβραίος, Ένας Τούρκος και ένας του ΙΚΑ - Πηγαίνοντας ο εβραίος στη Συναγωγή, ημέρα Σάββατο, του λέει μία γκόμενα, Θέλω να με γαμήσεις, και τότε γίνεται το θαύμα, γύρω-γύρω Σάββατο και εκεί που γαμουσε Κυριακή. - Ο Τούρκος είχε πάει για ψάρεμα, μία καταιγίδα κακό φασαρία κόντευε να πνίγει, προσεύχεται και γίνεται το θαύμα, γύρω-γύρω καταιγίδα και εκεί που ήταν η βάρκα μπονάτσα. - Και αυτός το ΙΚΑ, πάει στη δουλειά Τετάρτη και λέει, Αχ Θεέ μου κάνε να μην είχε καθόλου κόσμο σήμερα, οπότε ο Θεός έκανε το θαύμα, γύρω-γύρω καθημερινή και στο ΙΚΑ Κυριακή. https://www.youtube.com/watch?v=Jlm0XhqRLic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Πήγα χτες στο ΙΚΑ και ήταναν κλειστά για το κοινό Οπότε θυμήθηκα ένα ανέκδοτο με τους θεούς Ένας Εβραίος, Ένας Τούρκος και ένας του ΙΚΑ - Πηγαίνοντας ο εβραίος στη Συναγωγή, ημέρα Σάββατο, του λέει μία γκόμενα, Θέλω να με γαμήσεις, και τότε γίνεται το θαύμα, γύρω-γύρω Σάββατο και εκεί που γαμουσε Κυριακή. - Ο Τούρκος είχε πάει για ψάρεμα, μία καταιγίδα κακό φασαρία κόντευε να πνίγει, προσεύχεται και γίνεται το θαύμα, γύρω-γύρω καταιγίδα και εκεί που ήταν η βάρκα μπονάτσα. - Και αυτός το ΙΚΑ, πάει στη δουλειά Τετάρτη και λέει, Αχ Θεέ μου κάνε να μην είχε καθόλου κόσμο σήμερα, οπότε ο Θεός έκανε το θαύμα, γύρω-γύρω καθημερινή και στο ΙΚΑ Κυριακή. Αυτό εξηγεί τη στενή σχέση κράτους-εκκλησίας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 19 ώρες πριν, theoritikos είπε Τι λες σε έναν dj που κόβει τη τούρτα; -Ωωωω, τι κομματάρα έβαλες; Και ρωταει ο χοντρος την χοντρη: Αυτο ειναι το αγαπημενο μου, τρωμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μου είπε ο πατέρας σου , νύφη πως δε σε δίδει... Γι’αυτό θα ‘ρθω στο σπίτι σου σαν τον Ιβάν Σαββίδη... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Συγκλονισμένη για το θάνατο του Στίβεν Χόκινγκ η Σούλα από τον Δενδροπόταμο που νόμιζε πως το Big Bang είναι gangbang με επιστήμονες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Monkey D. Luffy είπε https://www.youtube.com/watch?v=Jlm0XhqRLic Μαντευω οτι ειναι λινκ για επεισοδιο του ΑΜΑΝ. edit: Μεσα επεσα. 8 ώρες πριν, Hellaslover είπε Και ρωταει ο χοντρος την χοντρη: Αυτο ειναι το αγαπημενο μου, τρωμε; Απο το χορευουμε; Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από webparts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 O υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε στην κατάθεσή του αναφερόμενος στον Ιβαν Σαββίδη:"Προφανώς μπορεί να ξέχασε ότι έχει όπλο μαζί του, συνήθως δεν έχει όπλο μαζί του. Εκ παραδρομής το είχε μαζί του. Το ότι έβγαλε το μπουφάν του αποδεικνύει ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι το είχε μαζί του»... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, webparts είπε Μαντευω οτι ειναι λινκ για επεισοδιο του ΑΜΑΝ. edit: Μεσα επεσα. Απο το χορευουμε; Απο λαιμαργια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 -Ρε φίλε μόλις έχασα 2000 θερμίδες!!!!! -Μπράβο ρε συ. Πως;;;; -Ξέχασα τα πιτόγυρα στο λεωφορείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Θελω να δω τη ΔΕΗ, ανεξαρτητη... Να μη δινει λογαριασμο σε κανεναν.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 - καλά ρε μαλάκα, γαμάς το κρεβάτι σου; - φίλε, το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικός του λογαριασμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 -το μου*ι ειμαι το παραθυρο της ψυχης -για τα ματια το λενε αυτο.. -ναι αλλα απ το μου*ι μπαινεις πιο ευκολα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Βελτιωνεται το νημα..βελτιωνεται λεω βεβαιως βεβαιως. Ευγε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις