xrist0s4 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Νοικάζει κάποιος μιά γκαρσονιέρα. Στο χρόνο πάνω, νάσου ο ιδιοκτήτης στην εξώπορτα ζητώντας αύξηση του ενοικίου... Αδύνατον λέει ο ενοικιαστής! Η γκαρσονιέρα έχει το μαύρο της το χαλ,μέχρι και ποντίκια έχει! Μα τι λες τώρα!του λέει ο νοικάρης."Κόλπα για να μήν πληρώσεις είναι αυτά" Κόλπα ε; Περίμενε να δείς..Πάει στο ψυγείο, παίρνει ένα κομμάτι τυρί το βάζει στη μέση του δωματίου και κρύβεται με τον νοικάρη πίσω από την πόρτα.Σε λίγο να ένα ποντίκι κατευθείαν στο τυρί. Το αρπάζει και δρόμο. Τα βλέπεις;; λέει ο ενοικιαστής Έλα τώρα για ένα ποντικάκι κάνεις έτσι, όλα τα σπίτια έχουν...Ένα ε; περίμενε...Πάει στο ψυγείο παίρνει δύο κομμάτια τυρί και τα βάζει στη μέση του δωματίου. Κρύβονται. Σε λίγο δύο ποντίκια εμφανίζονται. Ορμάνε στο τυρί και δρόμο." Τα βλέπεις, τα βλέπεις; Έλα, τι κάνεις έτσι τώρα, η γυναίκα του θα ήταν, μόνο του θα είναι το κακόμοιρο Έτσι ε; αρχίζει να τσαντίζεται ο άλλος... Πάει στο ψυγείο παίρνει τέσσερα κομμάτια τυρί και επαναλαμβάνεται η διαδικασία. Εμφανίζονται τέσσερα ποντίκια παίρνουν το τυρι και φεύγουν."Τα βλέπεις" λέει θυμωμένος ο ενοικιαστής. Εντάξει μωρέ ήτανε μικρά τα άλλα δύο, πρέπει να ήταν τα παιδιά τους" Έτσι ε; λέει ο ενοικιαστής και εν εξάλλω καταστάσει πάει στο ψυγείο παίρνει όλο το κεφάλι το τυρί το κόβει σε εκαντοντάδες κομμάτια και ταρίχνει στο δωμάτιο. Σε λίγο καμμιά εκατοστή ποντίκια και μια τσιπούρα εμφανίζονται. Το τυρί εξαφανίζεται σε δευτερόλεπτα. "Εντάξει, εντάξει με έπεισες" λέει ο ιδικτήτης. "Δεν θα σου κάνω αύξηση. Ένα πράμα μόνο πριν φύγω. Τα ποντίκια καλά, η τσιπούρα τη δουλειά είχε; Για την υγρασία θα μιλήσουμε άλλη ώρα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 -Έχεις παιδιά; -Ενα γιο -Καπνίζει; -Όχι -Πίνει; -Όχι -Ξενυχτάει; -Όχι,κοιμάται αμέσως μετά το βραδυνό -Μπράβο στο παλικάρι! Πόσο χρόνων είναι; -Δυο μηνών 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Οδηγούσα και σε μία διασταύρωση έπρεπε να φρενάρω απότομα με αποτέλεσμα να μου χυθεί το τσάι που κρατούσα στο καβάλο... το λεγόμενο tea στον π#@#%@ 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 21 ώρες πριν, webparts είπε Εσυ το εβγαλες να υποθεσω; οχι μου το πε ο σπαιεντεραμαν σε ενα κλαμπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, xrist0s4 είπε "Εντάξει, εντάξει με έπεισες" λέει ο ιδικτήτης. "Δεν θα σου κάνω αύξηση. Ένα πράμα μόνο πριν φύγω. Τα ποντίκια καλά, η τσιπούρα τη δουλειά είχε; -Για την υγρασία θα μιλήσουμε άλλη ώρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Γράφει η άλλη Καλώ μίνα, της γράφω και εγώ μίνα λαμβάνει οβερ Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Anorymous 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Anorymous είπε Γράφει η άλλη Καλώ μίνα, της γράφω και εγώ μίνα λαμβάνει οβερ Πατα το μηδεν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Στις 3/3/2018 στις 6:52 ΜΜ, benign είπε Εδω διαβαστε,μιας και οι πιο πολλοι,λιγο η πολυ,παιζουμε ποτε ποτε,κανενα game. https://www.cnet.com/news/godmode-supplement-promising-gamers-a-boost-is-hard-to-swallow/?ftag=CAD-03-10aaj8j Δηλαδή στα πόσα ghz θα πάω χωρίς να πρέπει να ανεβάσω τάση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Στις 3/4/2018 στις 3:01 ΜΜ, star12 είπε πως λεγεται ο μπραβος στα αγγλικα; Σπαειεντεραμαν Πριν την επεξεργασια δηλαδη ποσο χαλια ηταν; Θα ταν πιο αστειο το congratulations η ακομα καλυτερα: Πως λεγετε ο μπραβος που δουλευει σε κλασατο μαγαζι; Συγχαρητηριας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο λόγος που δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάμε κανέναν... Όταν πήγαινα σχολείο, συγκεκριμένα από την 1 τάξη του γυμνασίου είχα έναν συμμαθητή τον Τάσο. Η μαθηματικός μας η Κ. Μαρία δεν έχανε καμία ευκαιρία να χλευάζει τον Τάσο ο οποίος δεν έδειχνε ιδιαίτερα εύστροφος και ήταν γενικότερα γκαφατζής. Του έλεγε χαρακτηριστικά ότι "Με τα μυαλά που κουβαλάς καημένε Τάσο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα σωστό μόνο καταστροφή είσαι". Κι εκείνος κάθε φορά μαζευόταν λυπημένος. Τα χρόνια πέρασαν και μόλις πριν από 1 μήνα έμαθα μέσω του Facebook ότι η Κ. Μαρία αν και όχι πολύ μεγάλη σε ηλικία αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η επέμβαση αυτή γίνεται στην Ελλάδα μόνο από ένα και μοναδικό Ιατρικό Team. Η εγχείρηση έγινε προχθές και μετά από αρκετές ώρες το χειρουργείο πέτυχε. Όταν η Κ. Μαρία άνοιξε τα μάτια της είδε ένα νεαρό γιατρό ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος της χειρουργικής ομάδας να της λέει ότι όλα πήγαν καλά και πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτα. Τότε η Κ. Μαρία τον ρώτησε να μάθει το όνομά του. Αφού αυτός της το είπε... εκείνη άρχισε ξαφνικά να αισθάνεται μια δυσφορία και δυσκολία στην αναπνοή μελάνιασε στο πρόσωπο και ξεψύχησε στα χέρια του γιατρού που απορούσε τι πήγε στραβά. Λίγο πιο πίσω στο δωμάτιο ήταν και ο Τάσος που καταλάθος είχε βγάλει την πρίζα του αναπνευστήρα για να βάλει την ηλ. σκούπα να σκουπίσει αφού δούλευε στο νοσοκομείο ως καθαριστής. Τελικά όλοι είχαμε υποτιμήσει το ένστικτο της Κ. Μαρίας για τον Τάσο. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από UsualSuspect__ 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos8 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 - Μωρό μου... - Ναι - Πεσμου κάτι γλυκό - Γαλακτομπούρεκο! - Όχι βρε μωρό μου. Εννοώ κάτι που να μην τρώγεται. - Το γαλακτομπούρεκο της μάνας σου!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Αν είχα ένα ευρώ για κάθε γυναίκα που με βρίσκει άσχημο, στο τέλος θα με έβρισκαν όλες όμορφο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάει ένας σε σουπερμαρκετ.. "- Αυτη την μπανάνα θέλω μόνο "λέει στην ταμία - Σακούλα θέλετε? Εχει χρέωση 4 λεπτά να ξέρετε - Ναι βάλτε μου 5 χιλιάδες σακούλες - Πω πω,τι θα τις κάνετε 5 χιλιάδες σακούλες? Ορίστε, 201€ είναι -Είμαι σχιζοφρενής.ΓΚΑΑΑ Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από CyBeR_RaBBiT 1 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε Πάει ένας σε σουπερμαρκετ.. "- Αυτη την μπανάνα θέλω μόνο "λέει στην ταμία - Σακούλα θέλετε? Εχει χρέωση 4 λεπτά να ξέρετε - Ναι βάλτε μου 5 χιλιάδες σακούλες - Πω πω,τι θα τις κάνετε 5 χιλιάδες σακούλες? Ορίστε, 201€ είναι -Είμαι σχιζοφρενής.ΓΚΑΑΑ Με ένα ευρώ τη μπανάνα και εγώ γκααα θα έλεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, CyBeR_RaBBiT είπε Πάει ένας σε σουπερμαρκετ.. "- Αυτη την μπανάνα θέλω μόνο "λέει στην ταμία - Σακούλα θέλετε? Εχει χρέωση 4 λεπτά να ξέρετε - Ναι βάλτε μου 5 χιλιάδες σακούλες - Πω πω,τι θα τις κάνετε 5 χιλιάδες σακούλες? Ορίστε, 201€ είναι -Είμαι σχιζοφρενής.ΓΚΑΑΑ δεν αντεληφθειν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις