theoritikos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Στις 4/2/2018 στις 3:45 ΠΜ, Podo είπε Σε ποιο μερος της εφημεριδας ψαχνουν οι γατες για δουλεια Στις catαγγελιες Που δουλεύουν οι γάτες αστυνομικοί? Στις καταγγελίες -- -Μια πορτοκαλάδα ΕΨΑ παρακαλώ -Χτύπ'σες?
christos8 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 - Με πόσους έχεις πάει πριν από εμένα, αγάπη μου; - Με τρείς - Εσύ μετρουσες ή η αστυνομία; 7
agamoi-thytai Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Ένας άντρας θέλησε να βεβαιωθεί αν η γυναίκα του και η φιλενάδα του ήταν πιστές σ'αυτον. Σκέφτηκε και αποφάσισε να τις στείλει στην ίδια κρουαζιέρα, και αργότερα να ρωτήσει την κάθε μια για την συμπεριφορά της άλλης. Όταν επέστρεψε η σύζυγος, έφερε επιδέξια τη συζήτηση στην συμπεριφορά των άλλων επιβατών και ειδικά στη συγκεκριμένη συμπεριφορά της ερωμένης του. -Α, αυτή κοιμήθηκε σχεδόν με όλους τους άντρες του πλοίου! ανέφερε η γυναίκα του. Ύστερα, ο άντρας, στο ραντεβού του με την ερωμένη, έφερε την κουβέντα και ρώτησε για την συμπεριφορά της γυναίκας του στην κρουαζιέρα. -Α, αυτή ήταν πραγματική κυρία! απάντησε η ερωμένη. -Γιατί το λες αυτό; ρώτησε ο άντρας. -Γιατί ταξίδευε μαζί με τον άντρα της και δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό του!!!! - Πόσα κομμάτια γαλακτομπούρεκο έφαγες ρε ; - Τι;;;;; Ήταν σε κομμάτια ; 1
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Στο κωμμωτήριο: Μπαίνω μέσα και της λέω: -Θα ήθελα να με κουρέψεις σαν μία αραπήνα Mary Poppins. -Να σε βάψω πρώτα? 1 1
Hellaslover Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, christos8 είπε - Με πόσους έχεις πάει πριν από εμένα, αγάπη μου; - Με τρείς - Εσύ μετρουσες ή η αστυνομία; Εξηγηστε..
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 140.000 άτομα πήγαν συλλαλητίριο, είπε η αστυνομία 1
Snolly Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 9 hours ago, cthulhucarbide said: 140.000 άτομα πήγαν συλλαλητίριο, είπε η αστυνομία και κατα 99% ισχυει αν υπολογισεις το εμβαδο των οδων που ειχαν κοσμο και 3-4 ατομα άνα τετραγωνικό μέτρο 1
raid_av Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Snollygoster είπε και κατα 99% ισχυει αν υπολογισεις το εμβαδο των οδων που ειχαν κοσμο και 3-4 ατομα άνα τετραγωνικό μέτρο Και κατα 100% που ειχα παει εκει δεν ηταν 140.000 ουτε για πλακα . Εχω παει και στο ΟΑΚΑ που χωραει 60.000 και με το ματι μπορεις να καταλαβεις για τι κοσμο μιλαμε. Απο την Εξοδο του ζαπειου μεχρι το συνταγμα προχωρουσες λες και ησουν μεσα σε club με τρελο σπρωξιδι.Σιγουρα το 1.500.000 ηταν υπερβολη οπως υπερβολη ηταν και το 140.000 Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από raid_av 2
theoritikos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μάνα κοίτα! Φόρεσα ζακέτα! -Δεν έχει τόσο κρύο παιδί μου...θα ιδρώσεις και θα κρυώσεις. 1
opera Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δε φταίει ο υπερπληθυσμός,οι χοντροί φταίνε. Τρώνε και πιάνουν χώρο για 3 άτομα. 1
webparts Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, raid_av είπε Και κατα 100% που ειχα παει εκει δεν ηταν 140.000 ουτε για πλακα . Εχω παει και στο ΟΑΚΑ που χωραει 60.000 και με το ματι μπορεις να καταλαβεις για τι κοσμο μιλαμε. Απο την Εξοδο του ζαπειου μεχρι το συνταγμα προχωρουσες λες και ησουν μεσα σε club με τρελο σπρωξιδι.Σιγουρα το 1.500.000 ηταν υπερβολη οπως υπερβολη ηταν και το 140.000 Τα ιδια δε λεγανε για τους αγανακτισμενους; 3 λεωφορεια με το ζορι.. Σαπιο το συστημα απο την κορυφη ως τα νυχια,μας εχουν πουλησει απο καιρο..
christopher0016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Ο Τοτός βλέπει την γιαγιά του στο σαλόν να κάθετε γυμνή και την ρωτάει: -Βρε γιαγιά γιατί είσαι γυμνή;;; Και του λέει η γιγιά: -Δεν είμαι γυμνή παιδί μου, φοράω το φόρεμα του έρωτα δεν βλέπεις; Και ο τοτός απαντάει: -Και καλα, δεν μπορείς να το σιδερώσεις τουλάχιστον;; 3
Vassilis_24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά, σήμερα βγαίνει μια εξαιρετική ταινία στους κινηματογράφους, να πάτε να τη δείτε οπωσδήποτε! "50 αποχρώσεις του γκριλ"! 1
xrist0s4 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 - Λέμε να παραγγείλουμε πιτόγυρα, θέλεις? - Ααα ρε γαμώτο δεν έχω λεφτά μαζί μου - Σιγά μωρέ, ξένοι είμαστε??? Θα μας κοιτάς να τρώμε 1
star12 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) μπαμπα μπαμπα τι ειναι κωστακη; να σου κανω μια ερωτηση; ρωτα να τα μωρα πως γινονται; ωχ τι να του απαντησω τωρα σκεφτεται ο πατερας.τελικα του λεει να οταν μια γυναικα ειναι εγkυος,ερχεται ενας μεγααααααααααααλος πελαργος και της φερνει το μωρο σοβαρα; και αυτη δε κανει τιποτα; ναι κανει..περιμενει α ωραα φχαριστω μπαμπα μετα απο 2 μερες μπαμπα μπαμπα ναι γιε μου τι θελεις εχω ευχαριστα νεα τι ειναι γιε μου; θα γινω πατερας ΤΙ;;;;;;;; ναι η αννουλα ειναι εγkυος μα τι; πως; γιατι;;; μα εσυ εσu εσυ ΕΙΣΑΙ 8 καλα μπαμπα ηρεμησε τι να ηρεμισω βρε μαλακισμενο πηγες και γκαστρωσες την αννουλα;; καλα μπαμπα ηρεμησε τι να ηρεμησω ρε....ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ;;´ θα το φερει το πουλι Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από star12 3 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις