theoritikos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 -Έχει πανσε -Ναι μωρό μου, σήμερα που έχει πανσέληνο πάμε κάπου ρομαντικά να την δούμε αγκαλιά -Έχει πανσέτες στο ψυγείο ρε βλαμμένο. Να βάλω να τις ψήσουμε!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Στις 30/1/2018 στις 4:38 ΜΜ, theoritikos είπε Πάει ο Sub Zero στο μπαρ του Raiden για ποτό -Τι θα πιείς , τον ρωτάει ο Raiden -Βάλε μια βότκα -Να βάλω πάγο? -Μπαα, θα κάνω κάτω,πίσω,μπουνιά κατω μπρος ειναι ο παγος κατω πισω ειναι το slide 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Συγγνώμη προκαταβολικά. -Ηξερες οτι στην Αμερικη απαγορευεται να οδηγας ενω ταυτοχρονα τριβεις τον κωλο σου σε ενα τοστ που εφτιαξες απο πριν; -Καλα στην Αμερικη εχουν τους πιο ηλιθιους νομους. -Δεν ειναι και τοσο ηλιθιο,θεωρεισαι ass in ηδη τοστ οδηγος. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από CyBeR_RaBBiT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 σορρυ πάλι παιδιά -Μαμά γιατί ο Θεός παίρνει τους νέους ανθρώπους απο κοντά μας? -Εσύ παιδί μου όταν πας στον κήπο, πια λουλούδια κόβεις? -Αυτά που καπνίζονται, αλλά που κολλάει αυτό? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Θυμάμαι μια φορά που είχα κανονίσει για ένα τρίο. Ντάξει, μπορεί να έλειπαν 1-2 άτομα ακόμα άλλα εγώ πέρασα τζάμι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 γιατι μια γυναικα εχει δυο μαυρισμενα ματια; Spoiler επειδη δεν ακουσε την πρωτη φορα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Στο 1ο συνέδριο φεμινιστριών απ όλο τον κόσμο το οποίο έγινε σε κάποια χώρα της Ευρώπης,απόφασίστηκε ότι δεν είναι δυνατόν οι γυναίκες να κάνουν όλες τις δουλειές του σπιτιού. Έτσι συμφωνήσανε όλες οι μαζεμένες φεμινίστριες να γυρίσει κάθε μία στην χώρα της και να καταφέρει τον άντρα της να μοιραστεί τις δουλειές του σπιτιού μαζί της. Τα αποτελέσματα θα συζητιόντουσαν στο επόμενο συνέδριο. Έτσι κι έγινε. Τον επόμενο χρόνο, στο 2ο συνέδριο τους, είπε η κάθε μία τι έγινε όταν γύρισε στην χώρα της. Πρώτη ανεβαίνει στο βήμα η Αγγλίδα. - Εγώ γυρίζοντας πίσω, περίμενα να τελειώσει το απογευματινό του τσάι ο ʼρθουρ και μετά του λέω: - ʼκου ʼρθουρ από δω και πέρα οι δουλειές του σπιτιού, μισές-μισές. Την πρώτη μέρα δεν βλέπω τίποτα. Την δεύτερη μέρα παίρνει την σκούπα και άρχισε να σκουπίζει. Επιφωνήματα και χειροκροτήματα από τις υπόλοιπες φεμινίστριες για το κατόρθωμα της Αγγλίας. Δεύτερη ανεβαίνει στο βήμα η Γερμανίδα. - Εγώ γυρίζοντας πίσω, περίμενα να γυρίσει ο Χάνς από την μπιραρία και με το που μπαίνει μέσα του λέω: - Χανς οι δουλειές μισές-μισές. Την πρώτη μέρα δεν βλέπω τίποτα. Την δεύτερη μέρα δεν βλέπω τίποτα. Την τρίτη μέρα ο Χανς είχε ήδη σφουγγαρίσει το σπίτι όταν γύρισα από την δουλειά. Ξανά χειροκροτήματα και επιφωνήματα από τις υπόλοιπες φεμινίστριες. Τρίτη ανεβαίνει στο βήμα η Ελληνίδα. - Εγώ γυρίζοντας στην Ελλάδα, περίμενα να γυρίσει ο Μήτσος από το καφενείο και μόλις μπαίνει μέσα του λέω: - Μήτσο μου από δω και πέρα οι δουλειές μισές-μισές. Την πρώτη μέρα δεν βλέπω τίποτα. Την δεύτερη μέρα δεν βλέπω τίποτα. Την τρίτη μέρα δεν βλέπω τίποτα. Την τέταρτη μέρα άρχισα να βλέπω λίγο από το .... αριστερό μάτι!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Α Μ Α Ν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 - 1024 ×768 - 720 × 480 - 1280 × 720 - 1920 × 1080 - Ας μην το αναλύσουμε άλλο, διαφωνούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Η άλλη είναι γεννημένη το 2000. 2000 ρε φίλε, λες και είναι Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, Alex-V said: Η άλλη είναι γεννημένη το 2000. 2000 ρε φίλε, λες και είναι Windows. 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MapleLeafs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Πόσοι άντρες χρειάζονται για να αλλάξουν ένα χαρτί υγείας : Άγνωστο. Κανείς δε ξέρει. Είναι κάτι που δεν έχει συμβεί (Χαζό, αλλά δεν είχα τι να κάνω και είπα .... ας γράψω μια μα... ε .. μια πατάτα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέσο IQ στην ελλάδα be like: -Καλησπέρα, επισκευές κινητών εκεί; -Μάλιστα -Αλλάζετε οθόνες; -Ναι, ποιο κινητό έχετε; -Έχει σπάσει το κινητό μου, τάδε μοντέλο, ειδα στο σάιτ σας έχετε οθόνη γι αυτό, την αλλάζετε κι όλας; -Μάλιστα -Αν το φέρω από κει, μπορείτε να την αλλάξετε δηλαδή; -ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΟΥ 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 38 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Μέσο IQ στην ελλάδα be like: -Καλησπέρα, επισκευές κινητών εκεί; -Μάλιστα -Αλλάζετε οθόνες; -Ναι, ποιο κινητό έχετε; -Έχει σπάσει το κινητό μου, τάδε μοντέλο, ειδα στο σάιτ σας έχετε οθόνη γι αυτό, την αλλάζετε κι όλας; -Μάλιστα -Αν το φέρω από κει, μπορείτε να την αλλάξετε δηλαδή; -ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΟΥ Συναδελφος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Εφόσον τα Σκόπια είναι ψευδοκράτος, γιατί δεν τα λέμε Θκόπια? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις