demessakis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ήταν ένας κουφός, ένας τυφλός και ένας μουγκός και αποφασίζουν να κάνουν ληστεία τράπεζας. Λέει ο κουφός: -Αν είναι θα μπω εγώ μέσα, να τους πω τι να κάνουν και μετά θα βλέπω τις αντιδράσεις τους. Λέει ο τυφλός: - Όχι, καλύτερα να μπω εγώ μέσα, να τους πω τι να κάνουν και μετά θα ακούω τις αντιδράσεις τους. Λέει ο μουγκός: 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Καιρός να αρχίσουμε να γυμναζόμαστε λιγάκι! Θυμηθείτε: Aσκηση = Υγεία 1. Περπάτημα 12 μέτρα από καναπέ στο ψυγείο, άνοιγμα μπύρας και επιστροφή στον καναπέ: 2 θερμίδες. 2. Ζapping 12 κανάλια την ώρα: 1 θερμίδα. 3. Οδήγηση μέχρι το κοντινό μαγαζάκι για Doritos, Τσιπς, Γαριδάκια, Σοκοφρέττες και φυσικά Κόκα Λάιτ: 4 θερμίδες. 4. Σερφάρισμα στο δίκτυο για μια ώρα: 108 θερμίδες. 5. Διάβασμα playboy - penthouse για 30 λεπτά: 39 θερμίδες (στην τουαλέτα προσθέτουμε άλλες 50 ή 500, εξαρτάται). 6. Σκαρφάλωμα και κατέβασμα από αιώρα: 0.5 θερμίδες. 7. Τέντωμα από το κρεβάτι και πάτημα του snooze στο ξυπνητήρι για 8 φορές κάθε πρωί: 3 θερμίδες. 8. 6 λεπτά και 40" μάσημα κάθε μπριζόλα στου Τέλη: 36 θερμίδες. 9. Άνοιγμα DVD κητείου και τοποθέτηση DVD στο player: 0.15 θερμίδες. 10. Ηλιοθεραπεία για 45 λεπτά, με 4 περιστροφές (περιλαμβάνει και 4 θερμίδες για πασάλειμμα αντηλιακού): 49 θερμίδες. 11. Μια ώρα βιντεοπαιχνίδια: 90 θερμίδες. 12. 30 λεπτά μάσημα τσίχλας: 12 θερμίδες. 13. Πάτημα σκουπιδιών στον κάδο της κουζίνας ώστε να μη χρειαστεί να τα κατεβάσουμε: 2.5 θερμίδες. 14. 3 ώρες ψώνια στο κέντρο: 414 θερμίδες (Κίνδυνος: ρίσκο πραγματικής απώλειας θερμίδων). 15. Τηλεφώνημα σε πιτσαρία από ημίκλινη θέση στον καναπέ: 3 θερμίδες. 16. Χαΐδεμα κατοικίδιου επί 10λεπτο: 15 θερμίδες. 17. 2' μπροστά στο φούρνο μικροκυμάτων φωνάζοντας "Άντε, τελείωνε" κάθε 10": 2.5 θερμίδες. 18. Βρισίδι διαιτητή ποδοσφαίρου κάθε Κυριακή βράδυ: 0.9 θερμίδες / παιχνίδι. 19. Ξεφύλλισμα εφημερίδας: 0.02 Θερμίδες / σελίδα (εκτός και αν είναι μεγάλου μήκους / αθλητική, οπότε: 0.04 θερμίδες / σελίδα). 20. Κομπολόι-μπεγλέρι: 1 θερμίδα/ώρα. 21. Αναζήτηση σταθμού εν ώρα οδήγησης: 0.8 θερμίδες/10 ΜΗz. 22. Μούντζα + κίνηση αγανάκτησης στην μπροστινή ξανθιά που οδηγάει σαν κλώσα: 9 θερμίδες. 23. Πάτημα πεντάλ φρένου / συμπλέκτη / γκαζιού για Αθήνα-Θεσσαλονίκη: 120 θερμίδες. - Πάτημα πεντάλ φρένου / συμπλέκτη / γκαζιού για Κηφισίας-Συγγρού: 320 θερμίδες. 24. Ξετύλιγμα αυγού Kinder: 0.3 θερμίδες. - Συναρμολόγηση παιχνιδιού: 2 θερμίδες. 25. SMS 160 γραμμάτων: 2 θερμίδες/μήνυμα. 26. Έντονο χασμουρητό: 0.3 θερμίδες. 27. Ξύσιμο κοιλιάς για 10 λεπτά: 18 θερμίδες. - Κεφάλι: 13 θερμίδες. - Μούσι: 21 θερμίδες. - Απόκρυφα: 14 θερμίδες. - Μύτη: 11 θερμίδες. - Αυτί: 5 θερμίδες (απλό), 9 θερμίδες (παρατεταμένο με κλειδί), 21 θερμίδες (με ανασήκωμα αγκώνα και έντονο τρεμόπαιγμα μικρού δακτύλου). αχαχαχαχαχα καληνύχτα απο εμενα. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ένας από το Πακιστάν πάει στο προξενείο του για να ζητήσει άσυλο και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος : Πρόξενος : What is your name? Πακιστανός : Abdul Aziz Προξ : Sex? Πακ : Six to ten times a week.. Προξ : I mean, male or female? Πακ : Both male and female and sometimes even camels! Προξ : Holy cow! Πακ : Yes, cows and dogs too!! Προξ : Man …….. isn’t it hostile? Πακ : Horse style, dog style, any style!!! Προξ : Oh……….dear! Πακ : Deer? No! No deer, they run too fast!!!! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 θελω ανεκδοτα. τωρα λεμε. Ήταν ένας παπάς και πνιγόνταν στην θάλασσα και περνάει ένα καράβι: - Παπά, έλα, πιάσε το σωσίβιο να σωθείς. - Όχι, τέκνον μου, δεν χρειάζεται, εμένα θα με σώσει ο Θεός, λέει ο παπάς. Περνάει άλλο καράβι: - Έλα, παπά, να σε σώσουμε! Θα πνιγείς! - Όχι, τέκνον μου, δεν χρειάζεται, εμένα θα με σώσει ο Θεός, λέει πάλι ο παπάς. Περνάει τρίτο καράβι: - Παπά, έλα να σε σώσουμε! - Όχι, τέκνον μου, δεν χρειάζεται, εμένα θα με σώσει ο Θεός, λέει ξανά ο παπάς. Με αυτά και με αυτά ο παπάς πνίγεται, πάει στον παράδεισο και λέει στον Θεό: - Περίμενα να με σώσεις, και εσύ τίποτα! - Ρε μαλάκα, τρία καράβια σου έστειλα να σε σώσουνε, και εσύ με έγραψες! αφιερωμένο στον λούσιφερ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Είχα 5 αναπάντητες απο τη μάνα μου... Είμαι σίγουρος οτι ήδη μια ομάδα διάσωσης κινείται για τον εντοπισμό μου... 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 -Έσπασες την γλάστρα..???? -Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που καπνίζεις... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ξένο τραγούδι ετοιμάζει η Πάολα σε λίγες εβδομάδες με τίτλο "νιάου,νιάου βρε γατούλα" 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Το 'καψες με την πάολα κας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Χαχα δεν φταίω, όπου και αν γυρίσω την βρίσκω μπροστά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι ο Πόντιος Πιλάτος στο μπαλκόνι, με τον Χριστό και τον Βαραβά. Φωνάζει λοιπόν στο συγκεντρωμένο όχλο: - Que Libero? Jesus a Baraba? - Baraba, Βaraba! φώναζε το πλήθος. Πάει δυο βήματα πιο πέρα ο Πιλάτος, κοιτάει το πλήθος και ξαναρωτά: - Que Libero? Jesus a Baraba? - Baraba, Βaraba! ξαναφώναζε το πλήθος. Το σκέφτεται ξανά ο Πιλάτος, ξαναπάει στον όχλο και ρωτά: - Per fin: Que Libero? Jesus a Baraba? - Baraba, Βaraba! φωνάζει το πλήθος. - Εντάξει, φωνάζει ο Πιλάτος! Libero ο Βαραβάς, στον πάγκο ο Χριστός! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Σε έκαψα; Ουσιαστικά δεν ρωτούσε ποιον να ελευθερώσει(que libero) αλλά ποιον θα βάλλει να παίξει στην θέση libero. Πανέξυπνο ε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 - Τα μαθες? Θα μαζευτούν τα στοιχεία του περιοδικού πίνακα να παίξουν ξύλο...Ποιος θες να κερδίσει? - Τι να πω? Ας κερδίσει ο κασσίτερος... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μην εξηγείτε τα ανέκδοτα λέμε!!! Υ.Γ. Σέλερς, κλαίω... Υ.Γ.2. - Φίλε μου, αδερφέ μου, θέλω μόνο μια χάρη από σένα. - Τί θες να κάνω; - Θέλω να πας στον παπά και να τον καθυστερήσεις να πάει στο σπίτι του. - Γιατί ρε φίλε; Τί τρέχει; - Να, ξέρεις... Έχω σχέση με την παπαδιά και σκέφτηκα μήπως μπορείς να με βοηθήσεις. - Εγώ τέτοια πράγματα δε κάνω και να μου κάνεις τη χάρη! Με τα πολλά όμως, ο φίλος πείθεται και πάει στην εκκλησία να καθυστερήσει τον παπά. Τον πετυχαίνει την ώρα που ο παπάς κλείδωνε την πόρτα της εκκλησίας. - Πάτερ! - Τί είναι τέκνο μου; Τί σου συμβαίνει; - Παπά, θέλω να εξομολογηθώ. - Τέτοια ωρα βρήκες να έρθεις; Έλα αύριο να κάνουμε το μυστήριο. - Όχι παπά μου, εγώ τώρα νοιώθω την ανάγκη να το κάνω. Τί να κάνει ο παπάς, άνοιξε την εκκλησία. - Λοιπόν σε ακούω, του λέει, αφού έβαλε το πετραχήλι. Μα κάπου σε ξέρω. Μήπως είσαι ο γιος του φίλου μου του Σταμάτη από το διπλανό χωριό; - Ναι. - Βρε, τί κάνουν οι δικοί σου; - Καλά είναι πάτερ. Με την κουβέντα βγήκαν μακροσυγγενείς, υποστήριζαν και την ίδια ομάδα, ψήφιζαν και το ίδιο κόμμα. - Για πες μου λοιπόν, τί θες να ομολογήσεις; - Παπά, δεν μπορώ να σου πω ψέματα. Ο φίλος μου τα έχει με την παπαδιά και με έβαλε να σε καθυστερήσω για να πάει να την βρει.Τρελάθηκε ο παπάς, άφρισε, άρχισε να φέρνει βόλτα την εκκλησιά μουρμουρώντας. Στο τέλος, ηρεμεί λίγο, και γυρνά πάλι στον χωριανό και του λέει: - Βρε βλάκα, είσαι παντρεμένος; - Ναι παπά μου, λέει αυτός. - Τράβα, βρε ηλίθιε, γρήγορα σπίτι σου, γιατί η παπαδιά έχει πεθάνει εδώ και χρόνια! 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Ξένο τραγούδι ετοιμάζει η Πάολα σε λίγες εβδομάδες με τίτλο "νιάου' date='νιάου βρε γατούλα" [/quote'] Ντροπή σου και ολονώνε που τα χέτε βάλει με την πάολα. Καλά λένε ότι οι έλληνες δεν είναι καθόλου φιλοζωοι τελικά Sent from my iPad using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις