star12 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ειναι ενας τυπος και μπαινει σε μια τραπεζα.Παει λοιπον και λεει ναι για σας θα θελα να μου δωσετε ενα δανειο 25 χιλιαδες α ωραια.Και που μενετε; Να τωρα εχω αραξει στου κολητου για λιγο α ωραια.και τι δουλια κανετε; α τιποτα ανεργος ειμαι α ωραια.εμ και τι περιους στοιχεια εχετε; εννοω ακοινητα και τετια α τιποτα ταπι Λυπαμαι δεν μπορουμε να σας δωσουμε δανειο Μα τι λετε κυριε ειναι δυνατον.Γιατι; μα γιατι κυριε δε δουλευετε δεν εχετε δικο σας σπιτι δεν εχετε περιους στοιχεια ε και; ε τι ε και.αν σας τελιωσει το δανειο πως θα μας ξεχρεωσετε; θα παρω κι αλλο Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από star12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 ρε σεις μην το κανετε Δευτεριάτικο αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Για πέταμα είναι αυτό το κινητό. Η κάμερα δεν είναι καλή και δε χωράει πολλά τραγούδια. Καμερούλα μια σταλιά, 2 mp3 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, star12 είπε ειναι ενας τυπος και μπαινει σε μια τραπεζα.Παει λοιπον και λεει ναι για σας θα θελα να μου δωσετε ενα δανειο 25 χιλιαδες α ωραια.Και που μενετε; Να τωρα εχω αραξει στου κολητου για λιγο α ωραια.και τι δουλια κανετε; α τιποτα ανεργος ειμαι α ωραια.εμ και τι περιους στοιχεια εχετε; εννοω ακοινητα και τετια α τιποτα ταπι Λυπαμαι δεν μπορουμε να σας δωσουμε δανειο Μα τι λετε κυριε ειναι δυνατον.Γιατι; μα γιατι κυριε δε δουλευετε δεν εχετε δικο σας σπιτι δεν εχετε περιους στοιχεια ε και; ε τι ε και.αν σας τελιωσει το δανειο πως θα μας ξεχρεωσετε; θα παρω κι αλλο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Πάει μια μέρα ο Γιάννης στο Πανεπιστήμιο. Στην είσοδο συναντάει τον κολλητό του τον Μήτσο. 'Ε που είσαι ψηλέ;' και του σκάει μια φάπα. 'Χμμ θέλει βελτίωση η τεχνική σου' του λέει ο Μήτσος. Πιο κάτω συναντάει την κοπέλα του. 'Καλημέρα μωρό μου' και του σκάει ένα δυνατό uppercut του Γιάννη. 'Καλημέρα ζουζούνι μου, έβαλες δύναμη στο χτύπημα σου ,όπως σου είπα να κάνεις' . Φτάνει κάποια στιγμή στο μάθημα . Εκεί συναντάει τον καθηγητή του. 'Καλημέρα κύριε καθηγητά' και του ρίχνει μια δυνατή σφαλιάρα. 'Καλημέρα Γιάννη. Πάλι λάθος ρίχνεις την σφαλιάρα. Έτσι πρέπει να γίνεται' Και του ρίχνει μια αρκετά δυνατή . Spoiler Η μεγάλη των μπάτσων σχολή 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Είχα ραντεβού αύριο το πρωί με τον γαστρεντερολόγο για ένα πρόβλημα δυσκοιλιότητας που έχω αλλά μάλλον θα το ακυρώσω.... #σεισμος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) πως ητανε.έπεσε τίποτα επιπλο? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Ιάσωνbitc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Ιάσωνbitc είπε Ισχυρός σεισμός 4.2 ρίχτερ λένε και 1η είδηση.Αμα ήταν 7 ρίχτερ τι θα ήτανε? Πάλι πρώτη είδηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Ιάσωνbitc είπε πως ητανε.έπεσε τίποτα επιπλο? εγω παντως επεσα στη μαιρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Της λέω να βάλει ζέστη στο κλιματιστικό και με ρωτάει.. το χιόνι ή τον ήλιο; Ξέρω'γω, στο πανεπιστήμιο τι σας μάθανε; Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από UsualSuspect__ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Την λέω να βάλει ζέστη στο κλιματιστικό και με ρωτάει.. το χιόνι ή τον ήλιο; Ξέρω'γω, στο πανεπιστήμιο τι σας μάθανε; Κι όμως έχει ένα σκεπτικό μπορεί ο ήλιος να είναι είτε θερμός αέρας είτε λειτουργία για το καλοκαίρι δηλαδή κρύος όπως και το χιόνι αντίστοιχα μπορεί να είναι κρύος αέρας ή λειτουργία για το κρύο δηλαδή ζεστός αέρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 - Κάποιος από το σπίτι μου έκλεψε 50 ευρώ!! - Μόνος σου δεν μένεις ρε; - Εμένα υποψιάζομαι κι εγώ φίλε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Της λέω να βάλει ζέστη στο κλιματιστικό και με ρωτάει.. το χιόνι ή τον ήλιο; Ξέρω'γω, στο πανεπιστήμιο τι σας μάθανε; Καλά κι εγώ τα μπερδεύω αυτά στο air con της δουλειάς, που είμαι και γαμώ τα άτομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ο Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από Ιάσωνbitc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) -Αποφασίσαμε; Τι να σας φέρω; -Λοιπόν: μια τηγανιά χοιρινή, 2 μερίδες πατάτες, 8 λουκάνικα πέταλο, μια συκωταριά, 5 σουβλάκια κοτόπουλο, 5 χοιρινά, 2 μερίδες γύρο, 2 μπουγιουρντιά, 15 πίτες, 3 κεμπάπ γιαουρτλού.. -Τον Αντωνάκη το σερβιτόρο να τον σφαξω; ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Βαζει η αλλη το χερι της πανω στο δικο μου. Μου λεει: Το χερι σου ειναι τεραστιο. Ειναι και τα υπολοιπα πανω σου τοσο μεγαλα? Και νομιζα δεν θα ρωτησεις ποτε της λεω. ΜΠΑΜ της σκαω την συλλογη μου με τα Charizard τα συλλεκτικα στην μαπα. 12 ζωη να χουν! Δεν πήδηξα. Δεν ξερω τι γινεται. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από UsualSuspect__ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις