stratigos24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 2.50€ τα προφυλακτικά 2.54€ άμα είναι άσχημη . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Ι ΑΜ ΒΑΚ γιατρε εχω αμνησια τι εχετε? τι εχω? γιατρε ολοι με αγνοουν να περασει ο επομενοσ Σαλονικιός σε σουβλατζίδικο της Αθήνας: Ένα σουβλάκι παρακαλώ. Καλαμάκι; Βγαίνει και σε ρόφημα 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Τα δάχτυλα του χεριού: αντίχειρας, δείχτης, μέσος, παράμεσος, μπατονέτα. 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, giorgolavos είπε Τα δάχτυλα του χεριού: αντίχειρας, δείχτης, μέσος, παράμεσος, μπατονέτα. Ειδικά όταν αφήνουν και το νύχι πιο μεγάλο στο συγκεκριμένο δάχτυλο, για να φτιαρίζουν και τα κάκκαδα από την μύτη. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Νέο όνομα "Πρώην Γουγκοσλαβική Σλαβική Αλβανική Βουλγαρόφωνη Νέα Μακεδονική Δημοκρατία των Βορείων Βαλκανίων" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, nickelodeon είπε Νέο όνομα "Πρώην Γουγκοσλαβική Σλαβική Αλβανική Βουλγαρόφωνη Νέα Μακεδονική Δημοκρατία των Βορείων Βαλκανίων" Άλλες προτάσεις μιας κι έχω λίγο ελεύθερο χρόνο... Wannabe Μακεδονία, Πέρα απ'τη Μακεδονία, Μακεδονία δεν είναι τ'όνομά μου, Μακεντόναλντς, Μακεδονητής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μακεντόνατ; (makedonut) Με την αντίστοιχη σημαία: Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από e-tic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 -Γιατί πήρες τόσα πολλά κιλά; -Τα είχαν σε προσφορά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πώς λέγονται οι θηλυκοί μικροί άγγελοι; Μικρές αγγελίες. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από Ιάσωνbitc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 -Ξέρεις τι επεξεργαστή έχει το καινούργιο κινητό που παρήγγειλα; εεε, ξέρεις, εεε, εεε; - Exynos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 On 1/8/2018 at 12:52 AM, Hellaslover said: Δε γνωριζω πολλους ποντιους αλλα ο τελευταιος που γνωρισα ειχε κρεμασει βρεγμενη πετσετα παραλιας (απο αυτες τις πολυ μεγαλες) και εβαλε ενα μανταλακι να μη τη παρει ο αερας. Η πετσετα ηταν τοσο μεγαλη και βαργα που δε την επαιρνε με τιποτα, ουτε το μανταλακι θα εκανε τιποτα, και ουτε αερα ειχε... On 1/8/2018 at 9:33 AM, vasilissouvlaki said: Από συνήθεια το έκανε πως πας στη τουαλέτα και κλειδωνεις την πόρτα ενώ ξέρεις ότι είσαι μόνος στο σπίτι Κάποια στιγμή θα στεγνώσει και ίσως φυσήξει! Ξέρει ο Πόντιος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Στο σούπερ μάρκετ Ένας άντρας πλησιάζει μια πολύ όμορφη γυναίκα σε ένα μεγάλο σούπερ-μάρκετ, και της λέει: -Ξέρετε έχω χάσει την γυναίκα μου στο σούπερ-μάρκετ. Μπορείτε να μιλήσετε μαζί μου για μερικά λεπτά; -Γιατί; τον ρωτά αυτή. -Γιατί όποτε μιλώ σε κάποια όμορφη κοπελιά, εμφανίζεται ξαφνικά η γυναίκα μου από το πουθενά!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2018 σε βαρέθηκα Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Στις 10/1/2018 στις 12:53 ΠΜ, star12 είπε Ι ΑΜ ΒΑΚ γιατρε εχω αμνησια τι εχετε? τι εχω? γιατρε ολοι με αγνοουν να περασει ο επομενοσ Σαλονικιός σε σουβλατζίδικο της Αθήνας: Ένα σουβλάκι παρακαλώ. Καλαμάκι; Βγαίνει και σε ρόφημα 1) 50 ευρώ 2) -//- 3) θα πληρώσετε με κάρτα ή με κασέρι ΙΜ ΒΑΚ ΤΟΟΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Ο άλλος πήδηξε 17χρονη χωρισμένη με παιδί στο χωριό. Και milf και teen και amature και housewife ο αληταράς ο Μπράζερ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Άσχημα νέα σήμερα για έναν φίλο μου.Μετα απο αρκετα χρόνια σπουδών και σκληρής δουλειάς στον τομέα της ιατρικης,εχασε την δουλειά του για ενα μικρό ανθρώπινο παραπάτημα. Κοιμήθηκε με εναν απο τους ασθενεις του και αναγκαστικά εφόσον μαθεύτηκε έπρεπε να τον διώξουν απο την δουλειά του. Κριμα μετα απο τοσα χρονια σκληρής εργασίας και αφοσίωσης στο επάγγελμα, πραγματικα ενας έξοχος κτηνίατρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις