agamoi-thytai Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Πως μπορείς να μάθεις αν κάποιος γνωστός σου είναι vegan ; Θα στο πει ο ίδιος Οι γιορτές είναι οι χειρότερες για τον Βασίλειο τον Χίπστερ. Έβαλε κερί στο στριφτό του μουστάκι και χάθηκε στις σκέψεις του καθώς περπατούσε στο Μοναστηράκι ψάχνοντας για παλιατζου... vintage ευκαιρίες. Κοντοστάθηκε έξω από ένα κατάστημα, πήρε μια βαθιά ρουφηξιά από το νέο του Vapor με την νέα custom μπαταρία που ξηλώσανε από ένα παλιό Ford Cortina του '76. Αυτά τα 14,7 Volts ατμού με γεύση πάπρικα, παπάγια, και μπισκότο βουτύρου ήταν ό,τι έπρεπε καθώς το βλέμμα του τράβηξε ένα παλιό σαμοβάρ που ήταν πάνω σε ένα τραπεζάκι με λεοντοπόδαρα. "Όχι, Όχι! μην ανησυχείτε αγαπητέ" είπε προτάσσοντας τα χέρια του με τα 7 πολύχρωμα πλαστικά βραχιόλια (που έδειχναν πως υποστηρίζει τα δικαιώματα της ευνουχισμένης μπεκάτσας και του στραβογαμημένου νερομπάκακα της στέπας) "Ατμός είναι!!!" φώναξε προς τον έντρομο μαγαζάτορα που βγήκε τρέχοντας με τον πυροσβεστήρα στα χέρια. "Αμάν ρε παλικάρι" είπε ο γεροπαλαιοπώλης, "είχα να πάρω τέτοια τρομάρα από τότε που πούλησα ένα μικρό ατσάλινο μαχαίρι σε έναν αυτοκτονικό ναύτη πριν μεταναστεύσω εδώ από την Αλγερία" Το πρόσωπο του γέρου ήταν σκαμμένο από τις ρυτίδες και τις κακουχίες. "Έχω μία εξαιρετική ενυδατική κρεμούλα με αβοκάντο να σας προτείνω" είπε ο Βασίλειος ο Χίπστερ, συνεχίζοντας να ατμίζει το χώρο, προκαλώντας εκνευρισμό και στα γύρω μικρά καταστήματα που ήταν γεμάτα εύφλεκτα υλικά. "Τι ήθελες παλικάρι;" αποκρίθηκε ο γέρος με ένα βλέμμα απαξίωσης κοιτώντας επίμονα το κασκόλ που φορούσε ο Βασίλειος γύρω από το λαιμό του, του θύμισε κάτι κιλίμια που έπλεκε η γιαγιά του στο Χαμμαμέτ που είχε περάσει τα παιδικά του χρόνια κοντά στα σύνορα με την Τυνησία. Το κασκόλ τυλιγμένο στον λαιμό με το τατουάζ τριαντάφυλλα, δεμένο με ένα περίτεχνο κόμπο με την μία άκρη να φτάνει ως την τόκα της ζώνης που ήταν ένα σκαλιστό επάργυρο καπάκι κονκασέ ντοματοπελτέ "Κύκνος". "Πόσο κάνει αυτό το Σαμοβάρ;" ρώτησε ο Βασίλειος, "100 €" για εσένα παλικάρι" είπε με ζεστή φωνή ο γέρος παλαιοπώλης. "Κάνει για πράσινο τσάι;" ξαναρώτησε ο Βασίλειος, "Άκου να δείς ψηλέ, επειδή έχεις ίδιο μουστάκι με τον Αλέξανδρο Ρομανόφ, και αυτό το Σαμοβάρ το έφερε ο φίλος μου ο Γεβγένι από το Νοβορσιμπίρσκ, για εσένα 80 €. Να ξέρεις όμως ότι έχει να καθαριστεί από τις 26 Δεκεμβρίου" απάντησε ο Αλγερινός παλαιοπώλης βλέποντας την αμφιβολία στα μάτι του Βασίλειου παρά τα μεγάλα φούξ κοκάλινα γυαλιά με τους μοβ φακούς. "Μα σήμερα είναι 26 Δεκεμβρίου" είπε ο Βασίλειος με απορία, "26 Δεκεμβρίου του 1991, μικρέ. Όταν έπεσε η Σοβιετική Ένωση. Από αυτό έπινε ο Γκορμπατσόφ πριν βγάλει το διάγγελμα για τη διάλυση της ΕΣΣΔ. "Το πράσινο τσάι αδυνατίζει" είπε ο Βασίλειος "Ο μόνος τρόπος να αδυνατίσεις με πράσινο τσάι είναι να πάς να το μαζέψεις μόνος σου από το βουνό, μπούλη" είπε ο γεροπαλαιοπώλης. "Το θες το γαμημένο ή όχι;" "Θα το πάρω” είπε ο Βασίλειος. Με το σαμοβάρ παραμάσχαλα προσπαθούσε να αποφύγει τις μυρωδιές από τα σουβλατζίδικα κατά μήκος της Μητροπόλεως. Βιαζόταν να πάει στο Σύνταγμα. Σε μερικές μέρες είναι παραμονή πρωτοχρονιάς και δεν μπορεί να αποφύγει το γεγονός πως πρέπει να πάει οικογενειακώς σε ψησταριά στη Βάρη. Ο πατέρας του βλέπεις είναι χασάπης και το μαγαζί είναι του θείου του του Βρασίδα. Ελπίζει φέτος ο θείος να έχει βάλει vegan παϊδάκια και τοφού στη σούβλα. Έφτασε στην Αιόλου, όπου καταλάθος τον σκούντηξε ένας περαστικός που κρατούσε ένα τεράστιο πιτόγυρο και έσταξε λίγο τζατζίκι στο vintage παλτό του Βασίλειου που έμοιαζέ ότι το μισό το έφαγε κοπάδι σκόρων. "EIMAI VEGAAAAAAN!!!!" φώναξε, με ότι φωνή του είχε μείνει στα πνευμόνια σε συνδυασμό με τον ατμό από το vapor.... Ξάφνου διαφορετικές φωνές ακούστηκαν απ’ όλες τις κατευθύνσεις, απ’ την Καπνικαρέας, απ’ την Ερμού, μέχρι και απ’ την Ανδριανού... "ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΑΑΑΑΣ" Πηγή : https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=651772151879927&id=100011414453311 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 -Μπαμπα, εγραψα παντου 20! Φευγω απ το σπιτι!-Αχ αριστη και αλητισσα! 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δεν φοβάμαι τίποτα.Δεν ελπίζω τίποτα.Δεν σου κανω τον Άγιο. Αααχ αμάρτησα! -Νίκος Καζαντζίκης 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μόλις έμαθα ότι ο Αλαντίν είχε έναν αδερφό που ήταν νοσοκόμος! Toν έλεγαν Μπεταντίν! Είχε κι έναν ξάδερφο ωτορινολαρυγγολόγο! Τον Οτριβίν! Γνωστός έμεινε κι ένας θείος του ροκάς, που τραγουδούσε κι έπαιζε κιθάρα σε μια γκραντζ μπάντα, Ο Αμπερντίν! Όμως, όλη τη δουλειά στην οικογένεια, την έβγαζε ο πατέρας του, που ήταν οικοδόμος... Ο Μπετατζίν! 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μόλις έμαθα ότι ο Αλαντίν είχε έναν αδερφό που ήταν νοσοκόμος! Toν έλεγαν Μπεταντίν! Είχε κι έναν ξάδερφο ωτορινολαρυγγολόγο! Τον Οτριβίν! Γνωστός έμεινε κι ένας θείος του ροκάς, που τραγουδούσε κι έπαιζε κιθάρα σε μια γκραντζ μπάντα, Ο Αμπερντίν! Όμως, όλη τη δουλειά στην οικογένεια, την έβγαζε ο πατέρας του, που ήταν οικοδόμος... Ο Μπετατζίν! ωραία όλα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 ριπορτ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 -Αφεντικο,δωρο Χριστουγεννων;; -Αφησε το πανω στο γραφειο μου... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 -Τι βρωμάει έτσι θείο;-Διοξείδιο.-Τι διοξείδιο;-Διοξείδιο του θείου... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 - ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ? - Άντρες! - ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ? - Ό,τι θέλουμε! - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ? - Αγάπη μου, εδώ με ρωτάνε που θα πάμε Πρωτοχρονιά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μπαίνει ο σύζυγος ξαφνικα μέσα στο σπίτι . Στην κρεβατοκάμαρα η γυναίκα κάνει σεξ με τον γκόμενο. Ποοο που να σε κρύψω τώρα ;;; Κάτσε όρθιος κ κάνε το άγαλμα τον διατάζει ... Τι να κάνει ο τύπος κάθεται ακίνητος . Μπαίνει ο άντρας στο δωμάτιο , τι γίνεται γυναίκα τι είν' αυτό ; Να μωρέ ειχα πάει στους κολλητούς μας τους Παπαδόπουλους κ μου το έδωσαν αυτό το άγαλμα δωρο. Νταξ της λέει είναι πτώμα πάμε για ύπνο δεν μ ενδιαφέρει τι κ πως , μόνο βάλτο στην κουζίνα ξέρω γω να μην το βλέπω . Πέφτουν για ύπνο , κατά τις 3 την νύχτα ο σύζυγος σήκωνεται πάει κουζίνα φτιάχνει μια σάντουιτςαρα να , πλησιάζει τον τύπο ..ψιτ μίστερ έλα φάε , φάε ρε σου λέω .. εμένα στους Παπαδοπούλους ούτε νερό δεν μου δώσανε ...,,lol 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Σέλφι η άλλη στον οδοντίατρο με το στόμα ανοικτό. Όταν πας στον γυναικολόγο, μην μας ξεχάσεις. 6 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 - Εσείς οι κρητικοί βρίζετε καθόλου? - Ε πουτσε που. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Ευτυχισμένο το 1627 + ΦΠΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrakas92 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, UsualSuspect__ είπε Ευτυχισμένο το 1627 + ΦΠΑ Παραλίγο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 ασε χαλια τις γιορτες τι εγινε ρε δικε μου τι να γινει με χτυπησε η Τρωικα πωπω χαλια ε; ναι ασε δηλ ταπι; δεν εχεις μια; τι λες ρε μλακα φυσικα εχω μα μου πες πως σε χτυπησε η Τρωικα ε ναι ολο τροω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις