Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα - Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο...

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αυτό μου θύμισε το:

Λέει ο Τοτός στην Αννούλα..έλα σπίτι μου το βράδυ, δεν θα είναι κανείς..

Πήγε η Αννούλα..και δεν ήταν κανείς..

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και αυτό μου θύμισε το άλλο :

Παει ενας τυπος στο σουβλατζιδικο.

"Γεια σας, θα ηθελα ενα πιτα γυρο χωρίς ντομάτα"

"Επειδή δεν έχω ντομάτα, να σας βάλω χωρίς κρεμμύδι;"

ΥΓ1. FOR i=1 TO N

GOTO #1411

ENDFOR

ΥΓ2. Συγκίνηση που ξαναέγραψα QBasic μετά από 15 χρόνια :D

• Like 6

‎-Do you speak english?

-Yes

-Where are you from?

-Yes

Αυτό δεν είναι ανέκδοτο , μου συμβαίνει παρα πολύ συχνά ...

ΥΓ1. FOR i=1 TO N

GOTO #1411

ENDFOR

ΥΓ2. Συγκίνηση που ξαναέγραψα QBasic μετά από 15 χρόνια :D

Πως θα γυρίσει μετά το 1ο GOTO ξανά μέσα στο loop ?

Πως θα γυρίσει μετά το 1ο GOTO ξανά μέσα στο loop ?

Όταν περάσουν οι σελίδες θα γυρίσει. Νταξ' δεν χρειαζόταν ο βρόχος επανάληψης, σαν αστείο μπήκε. Νόμιζα...

Όταν περάσουν οι σελίδες θα γυρίσει. Νταξ' δεν χρειαζόταν ο βρόχος επανάληψης, σαν αστείο μπήκε. Νόμιζα...

Το post μου ήταν στο πνεύμα Χρήστος vs Χρίστος ...

• Like 1

-Καλησπέρα!

-Καλησπέρα σας! Πως μπορω να σας εξυπηρετήσω;

-θα ήθελα μια ανθοδέσμη για το πρώτο μου ραντεβού.

-Ωραία και τι ακριβως θα θέλατε;

-Να πηδήξω...

• Like 17

Άλλο ένα εύρημα τής ...αρχαιολογικής σκαπάνης:

Πάμπλουτος τύπος, με δύο μεγάλες «αγάπες» στη ζωή του: Το πιλοτάρισμα του μικρού μονοκινητήριου αεροπλάνου του (για το liar jet είχε πιλότο...) και το ...βιολί, το οποίο κουβαλούσε πάντα και παντού μαζί του.

Ενώ πετάει με το αεροπλανάκι κάποτε, αρπάζει φωτιά ο κινητήρας και πέφτει σε μια ζούγκλα. Τα δέντρα ανακόπτουν κάπως την ορμή τής πτώσης οπότε δε σκοτώνεται. Μόλις συνέρχεται από το σοκ, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να αναζητήσει το ...βιολί του μέσα στα συντρίμμια. Γεμάτος ανακούφιση, διαπιστώνει ότι είναι άθικτο μέσα στη θήκη του και, συνειδητοποιώντας ότι βρίσκεται στη μέση του πουθενά, με κατεστραμμένο ασύρματο, αποφασίζει να παίξει λίγο για να ηρεμήσει.

Η μουσική απλώνεται στη ζούγκλα και, ενώ όλα κυλούν ομαλά, κάποια στιγμή μέσα από κάτι φυλλωσιές εμφανίζεται ένα λιοντάρι που κινείται απειλητικά προς το μέρος του. Το αίμα τού τύπου παγώνει, αλλά θυμάται ότι είχε ακούσει κάποτε πως η μουσική ηρεμεί τα ζώα...μη μπορώντας να κάνει οτιδήποτε άλλο, συνεχίζει να παίζει και ...το θαύμα συμβαίνει! Το λιοντάρι κοντοστέκεται στο μισό μέτρο απ' αυτόν, ξαπλώνει και ...κοιμάται!

«Όλη η δουλειά τώρα είναι να μην ξυπνήσει» σκέφτεται ο τύπος, οπότε δε σταματά να παίζει. Εμφανίζεται και δεύτερο και τρίτο και ...δωδέκατο λιοντάρι και όλα αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο: Αγριάδα στην αρχή και ...γλυκός ύπνος λίγο μετά, με αποτέλεσμα ο τύπος να βρίσκεται με μια ντουζίνα κοιμισμένα λιοντάρια γύρω του, μην τολμώντας να σταματήσει να παίζει, φοβούμενος ότι θα ξυπνήσουν...

Τα χέρια του έχουν μουδιάσει, η κούραση τον έχει καταβάλλει αλλά δε σταματά, όταν εμφανίζεται ακόμα ένα λιοντάρι το οποίο μ' ένα άλμα πέφτει επάνω του και τον κάνει κεμπάπ. Ενώ τον μασουλάει, η διακοπή τής μουσικής πανδαισίας κάνει τα υπόλοιπα λιοντάρια ν' αρχίσουν να ξυπνούν. Κοιτάζονται για μια στιγμή μεταξύ τους, ρίχνουν ένα αγανακτισμένο βλέμμα σ' εκείνο που τρώει τον τύπο κι ένα απ' αυτά μουρμουρίζει μέσα απ' τα δόντια του όλο τσαντίλα:

Θυμάστε έστω και μία φορά, που να είχαμε φτιάξει τόσο ωραίο κεφάλι και να μη μας το γάμησε ο μαλάκας ο κουφός;...

• Like 7

Σε κατάμεστο καθολικό ναό, ο ιερέας ανεβαίνει στον άμβωνα και ετοιμάζεται ν' αρχίσει το κήρυγμα. Ξεροβήχει μια δυο φορές για να καθαρίσει το λαιμό του, ανοίγει τα χέρια αγκαλιάζοντας νοερά το πλήθος των πιστών και φωνάζει με αυστηρό τόνο φωνής:

«ΑΔΕΛΦΟΙ...»

αλλά πριν συνεχίσει, μια φωνή από κάτω τον διακόπτει:

«Ε, τι; Να φύγω;»

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...