άδικος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 -Do you speak english?-Yes-Where are you from?-Yes 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 lostgravity, δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 lostgravity, δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις έχω bookmarks με ανέκδοτα του Χακερω ... ... πιάνει και για τον λόξυγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Λέει ο Κωστίκας στον Γιωρίκα(Πόντιοι φυσικά) -Πάμε σινεμά; -Και δε πάμε; Και τελικά δεν πήγαν....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Αυτό μου θύμισε το: Λέει ο Τοτός στην Αννούλα..έλα σπίτι μου το βράδυ, δεν θα είναι κανείς.. Πήγε η Αννούλα..και δεν ήταν κανείς.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candlemass Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Και αυτό μου θύμισε το άλλο : Παει ενας τυπος στο σουβλατζιδικο. "Γεια σας, θα ηθελα ενα πιτα γυρο χωρίς ντομάτα" "Επειδή δεν έχω ντομάτα, να σας βάλω χωρίς κρεμμύδι;" ΥΓ1. FOR i=1 TO N GOTO #1411 ENDFOR ΥΓ2. Συγκίνηση που ξαναέγραψα QBasic μετά από 15 χρόνια 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 -Do you speak english? -Yes -Where are you from? -Yes Αυτό δεν είναι ανέκδοτο , μου συμβαίνει παρα πολύ συχνά ... ΥΓ1. FOR i=1 TO N GOTO #1411 ENDFOR ΥΓ2. Συγκίνηση που ξαναέγραψα QBasic μετά από 15 χρόνια Πως θα γυρίσει μετά το 1ο GOTO ξανά μέσα στο loop ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candlemass Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Πως θα γυρίσει μετά το 1ο GOTO ξανά μέσα στο loop ? Όταν περάσουν οι σελίδες θα γυρίσει. Νταξ' δεν χρειαζόταν ο βρόχος επανάληψης, σαν αστείο μπήκε. Νόμιζα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Όταν περάσουν οι σελίδες θα γυρίσει. Νταξ' δεν χρειαζόταν ο βρόχος επανάληψης, σαν αστείο μπήκε. Νόμιζα... Το post μου ήταν στο πνεύμα Χρήστος vs Χρίστος ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zorans Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 -Καλησπέρα! -Καλησπέρα σας! Πως μπορω να σας εξυπηρετήσω; -θα ήθελα μια ανθοδέσμη για το πρώτο μου ραντεβού. -Ωραία και τι ακριβως θα θέλατε; -Να πηδήξω... 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Άλλο ένα εύρημα τής ...αρχαιολογικής σκαπάνης: Πάμπλουτος τύπος, με δύο μεγάλες «αγάπες» στη ζωή του: Το πιλοτάρισμα του μικρού μονοκινητήριου αεροπλάνου του (για το liar jet είχε πιλότο...) και το ...βιολί, το οποίο κουβαλούσε πάντα και παντού μαζί του. Ενώ πετάει με το αεροπλανάκι κάποτε, αρπάζει φωτιά ο κινητήρας και πέφτει σε μια ζούγκλα. Τα δέντρα ανακόπτουν κάπως την ορμή τής πτώσης οπότε δε σκοτώνεται. Μόλις συνέρχεται από το σοκ, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να αναζητήσει το ...βιολί του μέσα στα συντρίμμια. Γεμάτος ανακούφιση, διαπιστώνει ότι είναι άθικτο μέσα στη θήκη του και, συνειδητοποιώντας ότι βρίσκεται στη μέση του πουθενά, με κατεστραμμένο ασύρματο, αποφασίζει να παίξει λίγο για να ηρεμήσει. Η μουσική απλώνεται στη ζούγκλα και, ενώ όλα κυλούν ομαλά, κάποια στιγμή μέσα από κάτι φυλλωσιές εμφανίζεται ένα λιοντάρι που κινείται απειλητικά προς το μέρος του. Το αίμα τού τύπου παγώνει, αλλά θυμάται ότι είχε ακούσει κάποτε πως η μουσική ηρεμεί τα ζώα...μη μπορώντας να κάνει οτιδήποτε άλλο, συνεχίζει να παίζει και ...το θαύμα συμβαίνει! Το λιοντάρι κοντοστέκεται στο μισό μέτρο απ' αυτόν, ξαπλώνει και ...κοιμάται! «Όλη η δουλειά τώρα είναι να μην ξυπνήσει» σκέφτεται ο τύπος, οπότε δε σταματά να παίζει. Εμφανίζεται και δεύτερο και τρίτο και ...δωδέκατο λιοντάρι και όλα αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο: Αγριάδα στην αρχή και ...γλυκός ύπνος λίγο μετά, με αποτέλεσμα ο τύπος να βρίσκεται με μια ντουζίνα κοιμισμένα λιοντάρια γύρω του, μην τολμώντας να σταματήσει να παίζει, φοβούμενος ότι θα ξυπνήσουν... Τα χέρια του έχουν μουδιάσει, η κούραση τον έχει καταβάλλει αλλά δε σταματά, όταν εμφανίζεται ακόμα ένα λιοντάρι το οποίο μ' ένα άλμα πέφτει επάνω του και τον κάνει κεμπάπ. Ενώ τον μασουλάει, η διακοπή τής μουσικής πανδαισίας κάνει τα υπόλοιπα λιοντάρια ν' αρχίσουν να ξυπνούν. Κοιτάζονται για μια στιγμή μεταξύ τους, ρίχνουν ένα αγανακτισμένο βλέμμα σ' εκείνο που τρώει τον τύπο κι ένα απ' αυτά μουρμουρίζει μέσα απ' τα δόντια του όλο τσαντίλα: Θυμάστε έστω και μία φορά, που να είχαμε φτιάξει τόσο ωραίο κεφάλι και να μη μας το γάμησε ο μαλάκας ο κουφός;... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 ποιος χρησιμοποιεί τωρα πια goto ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Πολλοί νομίζω. Μόλις πριν λίγο που είδα τους πολιτικούς στη τηλεόραση είπα goto hell 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Σε κατάμεστο καθολικό ναό, ο ιερέας ανεβαίνει στον άμβωνα και ετοιμάζεται ν' αρχίσει το κήρυγμα. Ξεροβήχει μια δυο φορές για να καθαρίσει το λαιμό του, ανοίγει τα χέρια αγκαλιάζοντας νοερά το πλήθος των πιστών και φωνάζει με αυστηρό τόνο φωνής: «ΑΔΕΛΦΟΙ...» αλλά πριν συνεχίσει, μια φωνή από κάτω τον διακόπτει: «Ε, τι; Να φύγω;» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Πας σε μοναστήρι. Κρεμάς το παλτό σου πάνω σε καλόγερο. Τρέχεις 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις