theoritikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Το απόλυτο remix για κάλαντα : Τρίγωνα κάλαντα,μες την γειτονιά ανέβα στο τραπέζι μου κούκλα μου γλυκιά 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Το σκότωσες με τόσα αστέρια. Ε αφου ξερεις εδώ μέσα πως μόλις δουν μπινελίκι, σκάνε reports σαν κατίνες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 -σου αρέσουν οι led zeppelin? -γιατί ρωτάς? -μου τα έκανες μπαλόνια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Παραμονή Χριστουγέννων, χτυπάει το κουδούνι σ'ένα σπίτι στην Πάτρα...- Nα τα καταπιούμε; 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν ; Είστε άτυχοι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 συζητουν 2 φαντασματα να σε ρωτησω κατι;; τι; πιστευεις στους ανθρωπους; ο καπετανιος σε ενα μεγαλο κρουαζιεροπλοιο λεει στους επιβατες προσοχη σας εχω ενα καλο και ενα κακο νεο πιο θελετε να ακουσετε πρωτα για αμολα το καλο παμε για 14 οσκαρ παεει ενας κινεζος στο περιπτερο Γιαν Τσι γιαν κοκα κολα και ο περιπτερας μια παγωμενη τι;;;;;;;;;;;; Ηταν ενας πελαργος,και κουβαλουσε εναν 80χρονο σε μια στιγμη γυρνα ο γερος και λεει στο πελαργο Ελα μλακα παραδεξου οτι χαθηκαμε καλα χριστουγεννα και ελπιζω να μη παγωσε η γαλοπουλα χοχοχοχο 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 μια κατσαριδα καθως περπατουσε βλεπει μια αλλη γυρισμενη αναποδα κ να κουναει τα ποδια,κ την ρωταει -καλημερα ,αερομπικ? -καλημερα,αεροζολ μπαινει ενας σε ενα μπαρ κρατωντας ενα κοματι ασφαλτο βαλε μου 1 ουσκι κ 1 για τον δρομο -Α,δεν σου πα -Πες -Α 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Ζητούνται άτομα για κάλαντα με όρεξη για περπάτημα. Ικανοποιητικές αποδοχές βάσει ποσοστών. Ημιαπασχόληση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Ζητούνται άτομα για κάλαντα με όρεξη για περπάτημα. Ικανοποιητικές αποδοχές βάσει ποσοστών. Ημιαπασχόληση. το βαζω αγγελία τωρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 ^κανονικά θα σου ζητούσα πνευματικά δικαιώματα, αλλά θα σου ζητήσω μόνο ενα μικρο ποσοστό από το μερίδιο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 καλα χριστουγεννα και ελπιζω να μη παγωσε η γαλοπουλα χοχοχοχο Θύμισες Santa εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 - Λίγο άσχημα δε μυρίζει η βροχή;- Δεν είναι η βροχή. - Αφού άκουσα τη βροντή!- Δεν ήταν βροντή... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 παιδα το μοιραιο συνεβη ΜΙΑ μερα μετα που πα το ανεκδοτο δηλ σημερα,,,,πηγα σε τραπεζι για να φαμε τη γαλοπουλα,και η μιση γαλοπουλα ΠΑΓΩΣΕ με αποτελεσμα να φαμε λιγα κομματια και πατατες.Και τα συκωτακια ηταν ανανταλλον ΤΙ ΕΚΑΝΑ;;;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Να σου γίνει μάθημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 μαμα στο σχολειο με λενε gay κ με χτυπανε ποιοι παιδι μου? οι γοβες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις