ZELOMOTH Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Ήρθα σε καφετέρια που δεν ήξερα ότι δουλεύει μια πρώην και τώρα περιμένω να απολαύσω ένα φρέντο χλεποτσίνο μέτριο Ωραιος! Κι αν τυχον θες να της την σπασεις καλυτερα, ριξε εσυ μια ροχαλα στον καφε σου χωρις να σε δει καποιος τριγυρω και παραπονεσου στο αφεντικο οτι επειδη ειναι πρωην σου, εφτυσε μεσα στον καφε! Απολυεται αυτη και τρεχεις εσυ! 1
xrist0s4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Ωραιος! Κι αν τυχον θες να της την σπασεις καλυτερα, ριξε εσυ μια ροχαλα στον καφε σου χωρις να σε δει καποιος τριγυρω και παραπονεσου στο αφεντικο οτι επειδη ειναι πρωην σου, εφτυσε μεσα στον καφε! Απολυεται αυτη και τρεχεις εσυ! Ειμασταν με την παρεα μου παλια κ ο ενας επινε κοκα κολα,του λεει ενας φιλος μας δωσε μου να πιω μια γουλια ρε..Επειδη δεν ηθελε να του δωσει λοιπον φτυνει μες την κοκα κολα μπροστα του κ του τη δινει κ λεει...να ρε πιες...Την παιρνει λοιπον κ ο αλλος κ ριχνει μια ροχαλα κ τελικα δεν ηπιε κανεις!
webparts Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Ground (with quite arrogant impatience): “Speedbird 206, have you not been to Frankfurt before?” Speedbird 206 (coolly): “Yes, twice in 1944, but it was dark,… and I didn’t land.” Φοβερος.. 1
xrist0s4 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ ένα πράγμα ξέρω, μπορείς να ελαττώσεις το τσιγάρο αλλά δεν μπορείς να τσιγαρίσεις το έλατο.. 15
raid_av Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Στοχοι νεας χρονιας - Nα βγω πιο πολλα ραντεβου με μοντελα Αναθεωρηση - να βγω πιο πολλα ραντεβου Αναθεωρηση - να βρω ραντεβου Αναθεωρηση μια τελευταια φορα - να μην κλαιω οταν τον παιζω 5
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Κόβεις ένα έλατο από τον κήπο με τσεκούρι. Κόβεις τα μεγάλα κλαδιά με πριόνι, και τα πιο μικρά τα σπας. Ψιλοκόβεις τα φύλλα και μαζί με λίγα κλαδάκια τα πετάς σε ένα μεγάλο τηγάνι με μια κουταλιά λάδι που έχει κάψει. Ανακατεύεις καλά καθόλη την διάρκεια. Όταν το έλατο πάρει χρώμα απομακρύνεις από την φωτιά και αφήνεις να σταθεί. Μια χαρά γίνεται 5
sargio01 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι σχετικά αντίστοιχο γίνεται στην πραγματικότητα με τα φύλλα Ευκάλυπτου. Τα ρίχνεις σε καυτό νερό και καθώς βράζουν παίρνεις με εισπνοές τις αναθυμιάσεις τους πάνω απο την κατσαρόλα, γιατροσόφι είναι για κρίσεις άσθματος.
theoritikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 -Μωρό μου θέλω να μου αγοράσεις έναν υπολογιστή. -Και ο άλλος που έχεις; -Ο άλλος θα μου πάρει tablet. 19
Alex-V Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 -Μωρό μου θέλω να μου αγοράσεις έναν υπολογιστή. -Και ο άλλος που έχεις; -Ο άλλος θα μου πάρει tablet. Τον δίκασε 4
DhZou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Νόμιζα το πρωί ότι είδα έναν ινδιάνο, αλλά τελικά... ήταν οφθαλμαπάτσι... 20
theoritikos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Σκέφτηκα φοβερό διαφημιστικό σλόγκαν για γυμναστήριο. "Βαρέθηκες να είσαι χύμα; έλα μέσα για να γίνεις He-man" 4
Vassilis_24 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΤ'ΑΓΓΛΙΚΑ; . . . . . . . . . . X-FILES! 11
CrazyTown Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΤ'ΑΓΓΛΙΚΑ; . X-FILES! 6 φίλες στα ελληνικα 6 φυλές στα πολυ ελληνικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις