Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθα σε καφετέρια που δεν ήξερα ότι δουλεύει μια πρώην και τώρα περιμένω να απολαύσω ένα φρέντο χλεποτσίνο μέτριο

Ωραιος! Κι αν τυχον θες να της την σπασεις καλυτερα, ριξε εσυ μια ροχαλα στον καφε σου χωρις να σε δει καποιος τριγυρω και παραπονεσου στο αφεντικο οτι επειδη ειναι πρωην σου, εφτυσε μεσα  στον καφε! Απολυεται αυτη και τρεχεις εσυ! :-D :P :D

• Like 1
  • Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωραιος! Κι αν τυχον θες να της την σπασεις καλυτερα, ριξε εσυ μια ροχαλα στον καφε σου χωρις να σε δει καποιος τριγυρω και παραπονεσου στο αφεντικο οτι επειδη ειναι πρωην σου, εφτυσε μεσα στον καφε! Απολυεται αυτη και τρεχεις εσυ! :-D :P :D

Ειμασταν με την παρεα μου παλια κ ο ενας επινε κοκα κολα,του λεει ενας φιλος μας δωσε μου να πιω μια γουλια ρε..Επειδη δεν ηθελε να του δωσει λοιπον φτυνει μες την κοκα κολα μπροστα του κ του τη δινει κ λεει...να ρε πιες...Την παιρνει λοιπον κ ο αλλος κ ριχνει μια ροχαλα κ τελικα δεν ηπιε κανεις!
Δημοσ.

Ground (with quite arrogant impatience): “Speedbird 206, have you not been to Frankfurt before?”
Speedbird 206 (coolly): “Yes, twice in 1944, but it was dark,… and I didn’t land.”

Φοβερος..

• Like 1
Δημοσ.

Στοχοι νεας χρονιας - Nα βγω πιο πολλα ραντεβου με μοντελα

Αναθεωρηση - να βγω πιο πολλα ραντεβου

Αναθεωρηση - να βρω ραντεβου

Αναθεωρηση μια τελευταια φορα - να μην κλαιω οταν τον παιζω

• Like 5
Δημοσ.

Κόβεις ένα έλατο από τον κήπο με τσεκούρι. Κόβεις τα μεγάλα κλαδιά με πριόνι, και τα πιο μικρά τα σπας. Ψιλοκόβεις τα φύλλα και μαζί με λίγα κλαδάκια τα πετάς σε ένα μεγάλο τηγάνι με μια κουταλιά λάδι που έχει κάψει. Ανακατεύεις καλά καθόλη την διάρκεια. Όταν το έλατο πάρει χρώμα απομακρύνεις από την φωτιά και αφήνεις να σταθεί.

Μια χαρά γίνεται

• Like 5
Δημοσ.

Κάτι σχετικά αντίστοιχο γίνεται στην πραγματικότητα με τα φύλλα Ευκάλυπτου.

Τα ρίχνεις σε καυτό νερό και καθώς βράζουν παίρνεις με εισπνοές τις αναθυμιάσεις τους πάνω απο την κατσαρόλα, γιατροσόφι είναι για κρίσεις άσθματος.

Δημοσ.

-Μωρό μου θέλω να μου αγοράσεις έναν υπολογιστή.

-Και ο άλλος που έχεις;

-Ο άλλος θα μου πάρει tablet.

Τον δίκασε

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...