soupsouraV Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 θα θελα να μουν γυναικα Είχα κάποιες υποψίες εδω και καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 A couple is walking in St. Petersburg Square on Christmas Eve They feel a slight precipitation. "I think it’s raining," says the man. "No, it’s snowing," replies the woman. "How about we ask this Communist officer here? He is always right!" exclaims the man. "Officer Rudolph, is it raining or snowing?" "Definitely raining," Officer Rudolph replies before walking off. The man turns to his wife with a smile. “See? Rudolph the Red knows rain, dear.” Πωωω, θυμίζει αυτά τα άθλια ελληνικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Είχα κάποιες υποψίες εδω και καιρό Θα φταιει η μασκαρα ειναι πολυ εντονη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ή σταθμάρχης;Μ' αυτό πας αλλού, αντίθετα απο 'κει που θέλεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 -Ραδιοφωνικος παραγωγος ειναι ο πατερας σου; - οχι, γιατι;; - γιατι η κωλαρα σου ειναι σταθμος! Μπραβο στον newbie! Προσπαθει τουλαχιστον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ποια πριγκιπισσα φοραει γοβα νουμερο 46; Η σταχτοπουστρα 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μου είπε ότι χρειάζεται χρόνο και απόσταση. Μάλλον θέλει να υπολογίσει την ταχύτητα. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Μπήκε ένας ανώμαλος στο μαγαζί με τις λευκές συσκευές και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά στις κουζίνες Τρέχει η υπάλληλος προς το μέρος του και φωνάζει "όχι στα μάτια, όχι στα μάτια" 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 ειναι 2 μελομακαρονα και συζητανε τι θα κανεις αυριο τιποτα μαλλον θα καθομαι θες να παμε σινεμα; ενταξει παμε.πια να δουμε;;; αυτην εδω που παιζει;;; οχι μωρε αυτη γιατι βρε; ειναι πολυ μελο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 -τουτ τουτ...Ελα φίλε -Ελα τί έγινε? -Ελα φίλε έχει πάει 9 ηώρα και δεν έχει βγεί ο ήλιος ακόμα -Φίλε,λαμβάνω πολύ σοβαρα αυτά που μου λές και παίρνω αμέσως την Υπηρεσία Αποτροπής Πλανητικών ΚΑταστροφών και Διαστήματος(ΥΑΠΚΑΔ). -Οκ φίλε με σώζεις ,ευχαριστώ πολύ! ...5 λεπτά αργότερα... -Ελα φίλε μπορείς να μου πείς που βρίσκεσαι για να στείλω άμεσα την ΥΑΠΚΑΔ? -Ναι φίλε μου ,είμαι στην Αθήνα στο δωμάτιο μου με κλειστά τα παντζούρια. -@$*$@^(*@..... Μου θυμίζει το ανέκδοτο που πιλότος καλεί πύργο ελέγχου και τους λέει πως το Cessna του δεν έχει καύσιμα. Πανικός στο κοντρόλ, κλήση πυροσβεστικής, ασθενοφόρων, εκκενώνονται όλοι οι διάδρομοι προσγείωσης απογείωσης, μέχρι που ο ελεγκτής ρωτάει τον πιλότο να του πει τη θέση του και παίρνει την απάντηση «στο πάρκινγκ, έτοιμος να προχωρήσω για taxi στον διάδρομο 27R». Και μιας και το έφερε η κουβέντα, διάλογοι μεταξύ πιλότων και πύργων ελέγχου. Κάποιοι ίσως είναι hoax, τύπου «αεροπλανοφόρο ΗΠΑ εναντίον φάρου», αλλά βγάζουν γέλιο. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να μεταφράσω, και κάποια μάλλον δεν μεταφράζονται: Tower: “Delta 351, you have traffic at 10 o’clock, 6 miles!” Delta 351: “Give us another hint! We have digital watches!” “TWA 2341, for noise abatement turn right 45 Degrees.” “Centre, we are at 35,000 feet. How much noise can we make up here?” “Sir, have you ever heard the noise a 747 makes when it hits a 727?” From an unknown aircraft waiting in a very long takeoff queue: “I’m f…ing bored!” Ground Traffic Control: “Last aircraft transmitting, identify yourself immediately!” Unknown aircraft: “I said I was f…ing bored, not f…ing stupid!” Allegedly, a Pan Am 727 flight waiting for start clearance in Munich overheard the following: Lufthansa (in German): “Ground, what is our start clearance time?” Ground (in English): “If you want an answer you must speak in English.” Lufthansa (in English): “I am a German, flying a German airplane, in Germany. Why must I speak English?” Unknown voice from another plane (in a beautiful British accent): “Because you lost the bloody war.” Allegedly the German air controllers at Frankfurt Airport are renowned as a short-tempered lot. They, it is alleged, not only expect one to know one’s gate parking location, but how to get there without any assistance from them. So it was with some amusement that we (a Pan Am 747) listened to the following exchange between Frankfurt ground control and a British Airways 747, call sign Speedbird 206. Speedbird 206: “Frankfurt, Speedbird 206 clear of active runway.” Ground: “Speedbird 206. Taxi to gate Alpha One-Seven.” The BA 747 pulled onto the main taxiway and slowed to a stop. Ground: “Speedbird, do you not know where you are going?” Speedbird 206: “Stand by, Ground, I’m looking up our gate location now.” Ground (with quite arrogant impatience): “Speedbird 206, have you not been to Frankfurt before?” Speedbird 206 (coolly): “Yes, twice in 1944, but it was dark,… and I didn’t land.” Tower: “Delta Zulu Romeo, turn right now and report your heading.” Pilot: “Wilco. 341, 342, 343, 344, 345…” ATC: "N123YZ, say altitude." N123YZ: "ALTITUDE!" ATC: "N123YZ, say airspeed." N123YZ: "AIRSPEED!" ATC: "N123YZ, say cancel IFR." N123YZ: "Eight thousand feet, one hundred fifty knots indicated." 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μπραβο στον newbie! Προσπαθει τουλαχιστον! Newbie? Δες λίγο από ποτέ είμαι εδώ μέσα και πόσα ποστ έχω κάνει και μετά να μιλάς πανέξυπνε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Ρε τον παλιό ρε!;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μιας και λέτε για αεροπλάνα. Ένας μεγάλος επιστήμονας της αεροναυπηγικής σχεδιάζει ένα υπερσύγχρονο μοντέλο αεροπλάνου σούπερ υπερηχητικό. Όλα τα σχέδια είναι εντάξει, όταν όμως κατασκευάζεται το αεροπλάνο, μόλις πάει να απογειωθεί, σπάνε τα φτερά. Ο επιστήμονας αλλάζει τα σχέδια, κάνει εξισώσεις, υπολογισμούς με κομπιούτερ, αλλά τίποτα.Όσες φορές και να το ξανασχεδιάζει τα φτερά σπάνε. Ο επιστήμονας είναι στα πρόθυρα της απόλυσης από την εταιρεία του. Πολύ στενοχωρημένος περπατάει στο πάρκο και κλαίει. Εκεί τον βλέπει ένα γεροντάκι- Τι πάθατε κύριε; ρωτάει το γεροντάκι.- Αφήστε τα! Λέει ο επιστήμονας και μετά του διηγείται την θλιβερή του ιστορία.- Χμμμ, λέει ο γέρος. Δοκίμασε να κάνεις αυτό που θα σου πω. Στο σημείο που σπάνε τα φτερά του αεροπλάνου άνοιξε κατά μήκος μικρές σχισμές.- Μα τι λογική είναι αυτή; λέει ο επιστήμονας. Με ποιο νόμο της φυσικής μου λες να το κάνω αυτό;- Ακουσέ με. Είμαι γέρος κι έμπειρος, λέει το γεροντάκι.Πραγματικά, ο επιστήμονας εφαρμόζει την ιδέα του γέρου και το αεροπλάνο ως εκ θαύματος πετάει και σκίζει τα ουράνια. Ο επιστήμονας πανευτυχής τρέχει στο παρκάκι να ευχαριστήσει το γέρο.- Γέρο μου μ' έσωσες! λέει. Πήρα προαγωγή, αύξηση, δόξες! Μα έχω μια μεγάλη απορία. Πώς σου κατέβηκε η ιδέα να ανοίξω τις τρύπες κατά μήκος των φτερών;- Απλούστατα, λέει το γεροντάκι. Μια ζωή που πηγαίνω στην τουαλέτα, έχω παρατηρήσει ότι το κωλόχαρτο δε σκίζεται και δε σπάει ποτέ, εκεί που πρέπει να σπάσει: Στο σημείο που έχει τις κατά μήκος σχισμές! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Ηταν δυο φιλοι, ο Χε και ο Φε, επαιζαν μπασκετ και ο Χε δεν εβαζε κανενα και γυρναει και του λεει ο Φε:-Αστο Χε 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Ήρθα σε καφετέρια που δεν ήξερα ότι δουλεύει μια πρώην και τώρα περιμένω να απολαύσω ένα φρέντο χλεποτσίνο μέτριο 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις