olimpiakos 7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 - Γιατί είσαι θυμωμένος; - Έχασα το τσάι μου... - Εντάξει μωρέ tea είχαμε tea χάσαμε 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Επειδη μας εχετε κουφανει με τα κρυα ανεκδοτα,παρτε παραδειγμα απο αυτο το νημα ,μηπως και αποκτησετε εμπνευση,για να λετε καλυτερα αστεια. http://www.insomnia.gr/topic/662730-%CF%86%CF%89%CF%84%CF%8C%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%BF-star-wars-kylo-ren-force-fx-deluxe-70%E2%82%AC/page-5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ο άντρας ο βαρύς μετά τον γάμο θέτει στην γυναίκα του τους όρους του - Μετά την δουλειά θέλω κάθε μέρα φρέσκο μαγειρευτό φαγητό, εκτός αν σε πάρω τηλέφωνο και φάω έξω, και δεν θέλω αντιρρήσεις - Όποτε έχει αγώνα η ομάδα μου θα πηγαίνω με φίλους στο γήπεδό, και δεν θέλω αντιρρήσεις - Κάποια βράδια θα βγαίνω με την παρέα για ποτάκι, και δεν θέλω αντιρρήσεις - Συνεννοηθήκαμε; - Ναι Οκ δεν έχω πρόβλημα, εμείς πάντως εδώ στο σπίτι, μετά τις 7 το απόγευμα, θα έχουμε κάθε μέρα σεξακι, είσαι, δεν είσαι εδώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Επειδη μας εχετε κουφανει με τα κρυα ανεκδοτα,παρτε παραδειγμα απο αυτο το νημα ,μηπως και αποκτησετε εμπνευση,για να λετε καλυτερα αστεια. http://www.insomnia.gr/topic/662730-%CF%86%CF%89%CF%84%CF%8C%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%BF-star-wars-kylo-ren-force-fx-deluxe-70%E2%82%AC/page-5 δεν με πληρώνουν αρκετα για να λεω αστεια ολη την ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Mιλάνε δύο γέροι:- Ρε Γιώργο, πώς τον λένε το γιατρό σου?- Αχ το ξέχασα... Να σου πω.... πες έναν πόλεμο που έγινε..- 2ος παγκόσμιος- Όχι, πιο παλιά..- 1ος παγκόσμιος- Όχι όχι, πιο παλιά.- Βαλκανικοί....- Πιο παλιά...στα αρχαία χρόνια- Πελοποννησιακός...- Πιο παλιά, πιο παλιά....- Περσικοί πόλεμοι....- Όχι ρε παιδί μου.... πιο παλιά σου λέω... έχει γραφτεί και έπος...- Α, ο Τρωικός..!!- Ναι μπράβο. Και για ποιό λόγο πολεμήσανε ?!- Κλέψανε μια κοπέλα...- Ναι, ναι, πώς τη λέγανε ?!- Ελένη.! - Α γεια σου.! Ρε Ελένη ..... πώς τον λένε το γιατρό μου...??!!!! 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Mιλάνε δύο γέροι: - Ρε Γιώργο, πώς τον λένε το γιατρό σου? - Αχ το ξέχασα... Να σου πω.... πες έναν πόλεμο που έγινε.. - 2ος παγκόσμιος - Όχι, πιο παλιά.. - 1ος παγκόσμιος - Όχι όχι, πιο παλιά. - Βαλκανικοί.... - Πιο παλιά...στα αρχαία χρόνια - Πελοποννησιακός... - Πιο παλιά, πιο παλιά.... - Περσικοί πόλεμοι.... - Όχι ρε παιδί μου.... πιο παλιά σου λέω... έχει γραφτεί και έπος... - Α, ο Τρωικός..!! - Ναι μπράβο. Και για ποιό λόγο πολεμήσανε ?! - Κλέψανε μια κοπέλα... - Ναι, ναι, πώς τη λέγανε ?! - Ελένη.! - Α γεια σου.! Ρε Ελένη ..... πώς τον λένε το γιατρό μου...??!!!! Ανεκδοτο απαραδεκτο. Δεν ξερω γιατι πατησα like, ουτε γιατι γελαω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Mιλάνε δύο γέροι: - Ρε Γιώργο, πώς τον λένε το γιατρό σου? - Αχ το ξέχασα... Να σου πω.... πες έναν πόλεμο που έγινε.. - 2ος παγκόσμιος - Όχι, πιο παλιά.. - 1ος παγκόσμιος - Όχι όχι, πιο παλιά. - Βαλκανικοί.... - Πιο παλιά...στα αρχαία χρόνια - Πελοποννησιακός... - Πιο παλιά, πιο παλιά.... - Περσικοί πόλεμοι.... - Όχι ρε παιδί μου.... πιο παλιά σου λέω... έχει γραφτεί και έπος... - Α, ο Τρωικός..!! - Ναι μπράβο. Και για ποιό λόγο πολεμήσανε ?! - Κλέψανε μια κοπέλα... - Ναι, ναι, πώς τη λέγανε ?! - Ελένη.! - Α γεια σου.! Ρε Ελένη ..... πώς τον λένε το γιατρό μου...??!!!! Από το δημοτικό έχω να τ'ακούσω, χωρίς σπόιλερ τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 δεν με πληρώνουν αρκετα για να λεω αστεια ολη την ωρα Δεν πήρες το μέρισμα? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Από το δημοτικό έχω να τ'ακούσω, χωρίς σπόιλερ τότε Ούτε τώρα το άκουσες, το διάβασες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πηγαίνουν 2 τράγοι σε ένα μπαρ να πιούνε ποτό. Τους βλέπει ο μπαρμαν και γουρλώνει τα μάτια, αλλά σαν σωστός επαγγελματίας τους παίρνει παραγγελία. - Παρακαλώ, τί θα θέλατε;. - Βάλε μας από δύο τζίν Bombay τον καθέναν, λένε οι τράγοι. Τους σερβίρει ο μπαρμαν κανονικά. Μετά από 5 λεπτά τον φωνάζουν και του λένε να τους βάλει από δύο τζίν Bombay πάλι. Αυτό συνεχίστηκε όλο το βράδυ ώσπου ήρθε η ώρα να φύγουνε οι τράγοι. Πριν φύγουνε τους λέει ο μπαρμαν, - Εντάξει, δεν πρόκειται να σχολιάσω το γεγονός ότι είστε δύο τράγοι που πίνετε στο μπαρ μου, αλλά η απορία μου είναι γιατί παραγγέλνατε από δύο Bombay κάθε φορά; Και απαντάνε: Αφού είμαστε αποδυοbombay τράγοι! Edit: Πάντως ρε μάγκες δεν το περίμενα να σας αρέσει, ευχαριστώ για τα like! Η αλήθεια είναι οτι αυτό που είπα παραπάνω είναι Τραγοι-κο Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2017 από Daemonos 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Περπαταει ο Βασιλης στο δρομο και βλεπει εναν μαυρο.και λεει Hey man χΑΙ ΒΑΣΙΛΗ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 -Πάρε αυτό -Ευχαριστώ -Πάρε και αυτό -Εντάξει κατάλαβα -Και αυτό -Κατάλαβα κατάλαβα Του δίνει και καταλαβαίνει Συγνώμη 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Πηγε η γιαγια μου να πλέξει με τις φίλες της και γύρισε με ανεβασμένη πίεση.Που πάει και πλέκει!! 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Έκαναν απεργία οι μυστικοί πράκτορες. Δε πήρε χαμπάρι κανείς τίποτα. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Τι κανει ενας ελεφαντας που δεν το κανουν τα αλλα ζωα? Ελεφαντακια 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις