Hellaslover Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Αν ηταν δεκα με κοτοπουλο θα ταν για ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 -Can i have the bill please? -Πήγαινε ρε μαλάκα Βασίλη να δεις τι θέλει -no no, the check -ρε τη τσεχα θελει -δεν εχουμε, στειλε την αλβανιδα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Κλεμμένο Όχι! Οχι κορίτσια... Το στοματικό διάλειμμα δεν είναι ο χρόνος ανάμεσα σε δυο πίπες. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazakosc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 -μηπως εχετε 1 ευρω? -για να παρεις τυροπιτα? -για να σας δωσω 10ευρω ρεστα κυριε μου στο ταχυδρομειο ειστε. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Ανέβηκε σήμερα το πρωί η μάνα μου στο πατάρι για να κατεβάσει τον φουσκωτό Αι Βασίλη και το φουσκωτό ελαφάκι και βρήκε την φουσκωτή Jessica. Γαμω την τυχη μου!!! πάνω που είχα αρχίσει να την ξεπερνάω.... 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μόνο για λίγους... -Μάκη τι να φτιάξω? -Χρήστο κάνε μου τρία με κοτόπουλο απ όλα. -Καλαμάκι όλα? -Όλα καλά ρε Χρηστάρα! έπρεπε... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 έπρεπε... Με τιμάς!!! χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 έπρεπε... αν ειναι να κανουμε μια δουλεια, να την κανουμε ολοκληρωμενα λειπει ο ταριφας λιγο πιο διπλα με γυαλι ηλιου ανεβασμενο σαν στεκα στα μαλλια που τρωει στο ημι-όρθιο ενα καλαμακι με 3 χαϊνεκεν και το ταξι/αμαξα με αλογα παρκαρισμενο πανω στην εισοδο-πεζοδρομιο με πετσετα-σκιαστρο πανω στο ναβιγκέιτορ -φευγω χρησταρα -εγινεεε τασούλη μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 -Γιατι ρε τι σε εμποδίζει να είσαι ο εαυτός σου; -Ο ποινικός κώδικας -------------------------------------------------------------------------------- 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δεν έχω λεφτά για χριστουγεννιάτικο δέντρο γιατί πήρα iphone -Ναι γειά σας.Θα ήθελα ένα δέντρο που έχετε φέρει απο το Λίβανο. -Αα δεντρολίβανο θέλετε.Ορίστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Είσαι αμαρτωλή, δεν σε θέλω πια, ήρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά Το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο mix 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 παει το παιδακι στο μπαμπα του μπαμπα μπαμπα τι ειναι γιε μου; να σου εκανα μια λιστα να τη δωσεις στον αι βασιλη με το δωρο που θελω α και τι ζητησες να ενα τραινακι ενα αεροπλανακι ενα καστρο ενα τρανσφορμερς ενα τζι αι τζο ενα ιρονμαν ενα πλει στεισον 4 ενα κινητο και το νεο αιφον μαλιστα λεει ο μπαμπας Ωραια μπαμπα τι πιστευεις πως θα μου στελει φετος κατω απ το δεντρο;;; τον Μπουλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 -γιατρε, ειμαι πολυ χαλια; -ε οχι εγω στον εδινα -60ευρο -σου δινω 10 και ειμαστε πατσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 - Τι έπαθες ρε γόμα; - Δε νιώθω καλά....σβηνω... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μανα ερχοντε οι iron maiden !!! -Μερα να μου πεις να κατεβασω το καλο σερβιτσιο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις