theoritikos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 -Χρήστο χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου. Σου έφερα ένα δωράκι -Ω μα δεν ήταν ανάγκη! -Δεν ήξερα τι να σου πάρω. Η πωλήτρια στο μαγαζί μου πρότεινε το πρότεινε Ανοίγει το πακέτο ο Χρήστος και βλέπει πως είναι μια κάρτα με την φωτογραφία ενός παλιατζή γύφτου -Μα τι είναι αυτή η κάρτα που μου έφερες? ρωτάει όλο απορία ο Χρήστος -Δεν κατάλαβες? Είναι γύφτ-card 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Γιατί όμως;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 αχχχ αυτο το ανέκδοτο μου θύμισε μια παλια πρώην μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Τον δίκασε! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zazula Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 -Χρήστο χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου. Σου έφερα ένα δωράκι -Ω μα δεν ήταν ανάγκη! -Δεν ήξερα τι να σου πάρω. Η πωλήτρια στο μαγαζί μου πρότεινε το πρότεινε Ανοίγει το πακέτο ο Χρήστος και βλέπει πως είναι μια κάρτα με την φωτογραφία ενός παλιατζή γύφτου -Μα τι είναι αυτή η κάρτα που μου έφερες? ρωτάει όλο απορία ο Χρήστος -Δεν κατάλαβες? Είναι γύφτ-card Πόσο ρομά-ντικό! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καλο καψιμο!... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Πόσο ρομά-ντικό! Χαχα εκλεψ.. εε εκλαψα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 -πες μου τη φαντασιωση σου μωρο μου και θα το κανω -βαλε μονωτικη ταινια στο στομα.. -αχ βιτσιοζικο, για πες για πες, και μετα; -τιποτα, αυτο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δεύτερη προσπάθεια για πρι χριστουγεννιάτικο ανέκδοτο Είναι ο Άγιος Βασίλης και εμφανίζεται σε κάτι τύπους και λέει ΕΣΥ γιε μου τι δώρο θες να σου φέρω για τα Χριστούγεννα ;; Μια Φεράρι λέει ο ενας ΕΣΥ ; Ένα σπίτι στη Χαβάη ΕΣΥ; Ένα δισεκατομμύριο Και συ; Να Άγιε εγώ θέλω να μου φέρεις τα Χριστούγεννα καινούργια αρχ@@ Και απαντά ο Άγιος Βασίλης Γιατί εσυ τι νομίζεις οι άλλοι θα πάρουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Τι σημαίνει πρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Οσο ηταν παρθενα η παναγια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Τι σημαίνει πρι;Ειναι οπως το pre-order,pre-owned,pre-tibra αλλα στα ελληνικα... Πρι-χριστουγεννιατικο.. τι ντε κανταλαμπαινει;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Α και νόμιζα οτι σήμαινε πως άνηκε σε άλλον προηγουμένως και γέλασα απο μέσα μου όταν το διάβασα... (και καλά νέος όρος για να ξεγελάσουν) ΆΚΥΡΟΝ! Νόμισα πως διάβαζα το thread της black friday και μιλούσατε για το "preowned"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Ειναι οπως το pre-order,pre-owned,pre-tibra αλλα στα ελληνικα... Πρι-χριστουγεννιατικο.. τι ντε κανταλαμπαινει;;; Nα το υιοθετήσουμε, να λέμε πριχθές, πριπάππος, πρι Χριστού, πριηγούμενος κοκ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις