ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 -να κανουμε σεξ οταν γινεις ενηλικη -χαχαχα..ειμαι ενηλικη -πουτ*ανα! ???? 4
theoritikos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Ναι αλλά αν είναι σφαιρική γιατί λέμε να πάρουμε τον ίσιο δρόμο και όχι τον καμπύλο ? Γιατί δεν είναι ίσιος? Σαν να λες γιατί έχει Αθηναίκες πινακίδες. 1
gokuthelegend Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Ναι αλλά αν είναι σφαιρική γιατί λέμε να πάρουμε τον ίσιο δρόμο και όχι τον καμπύλο ? Τεχνικά τίποτα δεν είναι "ίσιο", απλώς εμείς δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε από την οπτική μας.
Omefraoul Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Πως βρίζει ο κατακουζηνός ? "- Να σου φυτρώσει μια γεννητρια κουνουπιων στο δωματιό σου παλιοχαρακτήρα!" 1
Highlander Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Είμαστε 11 εκατομμύρια μαλάκες Έλληνες, 200 χιλιάδες όμως πλήρωσαν και 3€ για να το επιβεβαιώσουν! 10
agamoi-thytai Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 300 βλήματα θα δώσουμε στους Άραβες. Θεέ μου, θα άδειασει η Βουλή. 1
Daemonos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 - Ξέρεις πως γ@μάει ο κόκορας? - Πώς?? - Κρασάτος! 4
star12 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Είναι ο Άγιος Βασίλης και μπαίνει απ τη καμινάδα στο σπίτι ,τότε τον βλέπει ο πατέρας που πήγε προς νερού ,και αρπάζει ένα ρόπαλο και λέει, Άτιμε ειρθες να κλέψεις ;;θα σε Φάω Όχι όχι να σου εξηγήσω ο Άγιος είμαι Ο ποιος ;; Ο Βασίλης που έφερα δώρα για τα παιδιά Ανώμαλε ετοιμάσου θα σε φάω Όχι όχι κάθε χρόνο φέρνω δώρα για τα παιδιά έφερα και σε σένα όταν εισουν μικρό.δεν θυμάσαι? σε άφηνα να το παίζεις Τι με έκανες να κάνω ??θα σε ξέσκισω Παίρνει ο πατέρας το ρόπαλο,και έρχεται καταπάνω του.ο Άγιος απελπισμένος του λέει Καλά ξέκανε με.αλλα θα μου δώσεις άλλη μια ευκαιρία να δου αποδείξω ποιος είμαι ;;; Καλά ξηγα Να θυμάσαι πριν 3 χρόνια που η γυναίκα σου έλειπε στη μαμά της, και ειρθε μια ξανθιά βυζαρου σπίτι σου,και σου μάθε κάτι κόλπα;;; Μα πως το ξέρει αυτό..ναι ναι για συνέχισε Και θυμάσαι πριν 2 χρόνια που η γυναίκα σου έλειπε στην Ελβετία, και ειρθε μια κοκκινομάλλα και σου μάθε κάτι κόλπα;; Και επίσης θυμάσαι Πέρςυ που η γυναίκα σου πήγε για δουλειά, και ειρθε σπίτι μια μελαχρινή και σου μάθε κάτι κόλπα ;;;; Άναυδος ο μπαμπάς λέει Σοβαρά Συ μου τις έστειλες;;; Ναι Γιόκα μου.ΕΓΩ Α ώραια και φέτος θα μου στείλεις πάλι;;; Όχι γιε μου φέτος τις έστειλα Σε μένα
Moderators Kercyn Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 ???????????????????????????? 1
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Κάποιος πρέπει να στείλει επιστολή στον Μπαμπινιώτη για να ορίσει εκ νέου την λέξη "ανέκδοτο" 3
CheOnWeb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Είναι αυτό που δεν έχει εκδοθεί. Έτσι. Απλώς κάποια, πρέπει να παραμένουν για πάντα ανέκδοτα. Να μην εκδίδονται ή δημοσιοποιούνται με κανένα μέσο. ΠΟΤΕ. 1
redhotstef Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Είμαστε 11 εκατομμύρια μαλάκες Έλληνες, 200 χιλιάδες όμως πλήρωσαν και 3€ για να το επιβεβαιώσουν! 600000 που πηγαν αραγε;
Anorymous Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 -Κωστα τι ειναι αυτο που βαζεις στο πεος σου ? -Φαρμακο για τον πονοκεφαλο, θα το παρεις απο το στομα ή προτιμας υποθετο... 8
star12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Καλά επειδή το παραπάνω ήταν Μλακια θα πω κάτι κσλο Πάει ένας αμερικανός σε ένα περίπτερο και λέει Ναι για έχετε τη νέα σοκολάτα που βγήκε με φουντούκια και φρούτα; Όχι του λέει ο περιπτεράς Μα πως είναι δυνατόν σε όλο το κόσμο τη βρήκα Όχι δεν την έχω Μα σε κάθε περίπτερο σε κάθε γωνία του κόσμου την βρήκα και συ μου λες πως δεν την έχεις ;;; Όχι Give me a break Και του δώσε μια μπρέικ 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις