Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

hahahahha μου θύμισες τοτε που ημουν στο κεπικ, στο τηλεφωνικό κεντρο στην ταξιαρχια της σαμου και με επερνε η cosmote για προσφορες
εχετε παρει σε στρατόπεδο κυρια μου :D

• Like 2
Δημοσ.

Πάει ένας σε έναν γιατρό γιατί είχε κάποιους πόνους. Κατα την εξέταση ο γιατρός του λέει θα κάνουμε ένα μικρό τέστ, θα σε πιέζω σε κάποια σημεία και εσύ θα προσπαθείς να μετράς απο το 1 έως το 200, έτσι θα καταλάβουμε πόσο έντονος είναι ο πόνος. Τον πιέζει λοιπόν στα πλευρά, αρχίζει να μετράει ο ασθενής

- ένα, δύο, εκατό, διακόσια, γιατρέ δεν άντεξα πονάω πολύ.

- Οκ για να δούμε στον θώρακα.

πάλι τα ίδια ο ασθενής - ένα δύο, διακόσια αμέσως, γιατρέ πεθαίνω απο τον πόνο λέει.

- Δυστυχώς θα πρέπει τώρα να σου κάνω και μια εξέταση για τον προστάτη, έχω κάποιες βάσιμες υποψίες οτι βρήκα τι έχεις.

Βάζει τα γάντια ο γιατρός, βάζει και λίγο λιπαντικό του βάζει 2 δάχτυλα και του λέει μέτρα.

- έεεεεενα, δύυυυυυο, τρίιιιιια, τέεεεεσσερα, πέεεεεντε, έεεεεεξι.........

(στο προφορικό είναι καλύτερο)

• Moderators
Δημοσ.

- Τι θα πιείτε;

- Μια μπατίντα ντε κόκο. Τι οφειλω;

- Πεντακόσιες δραχμές κύριε!

Με επιασε νευρικο ε και οσο το επεξεργαζομαι γινεται ακομα καλυτερο :lol:

• Like 2
Δημοσ.

500 δραχμες ???

Μια χαρα τιμη, με 1,5€ ουτε καφε δεν πινουμε τωρα. Πες που ειναι να παω να πιω, εστω και μπατιντα ντι κοκο.

Δημοσ.

500 δραχμες ???

Μια χαρα τιμη, με 1,5€ ουτε καφε δεν πινουμε τωρα. Πες που ειναι να παω να πιω, εστω και μπατιντα ντι κοκο.

γιου μαστ Μπι φαν ατ αρλετα'ς κονσερτς meme
  • Like 2
Δημοσ.

Γνωρίζατε οτι αν η Γη ήταν επίπεδη δεν θα κάναμε τον γύρο του κόσμου αλλά την ευθεία του;

Ναι αλλά αν είναι σφαιρική γιατί λέμε να πάρουμε τον ίσιο δρόμο και όχι τον καμπύλο ?

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...