Sheogorath Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Γιατί όχι Καμμένοφ; Aυτός είναι ο ουκρανός. Σε παρακαλώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) -εχω καμια λαμπα αναμενη πανω απ το κεφαλι μου; -οχι ρε η ιδεα σου ειναι Δε περιμενα τοσα πολλα λαικς..ειμαι συγκινημενος πραγματικα. Θα θελα να ευχαριστησω ολους εσας αλλα και την οικογενεια μου και τους φιλους μου που με στηριζανε τοσα χρονια, οταν γυριζαμε απο τα κλαμπ. Η αγαπη σας μεγαλη και οτι και να πω ειναι λιγο. Ευχαριστω πολυ Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2017 από Hellaslover 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 star θα λέτε και θα κλαίτε... Τον Star δε θα τον ξαναπιάσεις στο στόμα σου, TON STAR! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Γιατί όχι Καμμένοφ; Αυτό σε πείραξε; Εδώ το Πόκεμον είναι σιχανωμένο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Γιατί όχι Καμμένοφ; Στα ρωσικα θα ηταν Καμενεφ και εχει ηδη καει στις δικες της Μοσχας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 που εισουνα; σπιτι ασε μυρισε το καναρινι μου,και ειπα να το κανω μπανιο σοβαρα; ναι ειμουν με το πουλι στο χερι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 ^ορκιζομαι να πεθανω το διαβασα πριν δω ποιος το γραψε και σκεφτηκα ησουν εσυ. Τελικα εχεις κανει τις μαλ*ακιες υπογραφη (φιλικα) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ποιος είναι ο Γιάγκος Δράκος? Ένας από το χωριό, δεν τον ξέρεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Φωναζει η Αμερικανιδα "Oh God" και καταλαβαινεις οτι κανει σεξ. Φωναζει η Ελληνιδα "Χριστε μου" και καταλαβαινεις οτι της καηκαν τα μπιφτεκια. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 -σε είδα στο ψυχιατρείο και σε πέρασα για τρόφιμο -μα είμαι μουσακάς 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Στον ζωολογικο κηπο αν παθει τιποτα μια ζεβρα, εχουν ετοιμη μια αλλη ρεζεβρα... ....καειτε! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Φωναζει η Αμερικανιδα "Oh God" και καταλαβαινεις οτι κανει σεξ. Φωναζει η Ελληνιδα "Χριστε μου" και καταλαβαινεις οτι της καηκαν τα μπιφτεκια. https://youtu.be/n1VTcJfL7RE?t=1m22s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 - Γιατρε, πονάει ο κωλος μου.- Μπορείτε να γίνεται πιο analυτικος; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 "This story is based on a TRUE MOVIE!" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ήρθε νέα μεγάλη επενδυτική στην Ελλάδα με πολλά δις, περισσότερες πληροφορίες http://www.tsipisltd.gr/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις