xrist0s4 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Τι κοινό έχει μια παρθένα με κάποιον που έχει ένα ρολόι δεμένο στην πλάτη του; Και οι δύο δε βλέπουν την ώρα... Έσκαβε ο Τοτός στην αυλή του μια τρύπα. Περνούσε ο γείτονας και είδε τον Τοτό να σκάβει. Τον ρωτάει: - Τι κάνεις εκεί μικρέ; - Πέθανε το καναρίνι μου και το θάβω, αποκρίνεται ο Τοτός με σκυμμένο το κεφάλι. -Και γιατί κάνεις τόσο μεγάλη τρύπα; ξαναρωτάει ο γείτονας. -Γιατί το καναρίνι μου είναι μέσα στον ηλίθιο τον γάτο σου, απαντάει ο Τοτός. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 - Έχετε βιβλία για τον Γιάγκο Δράκο; - Τι εννοείς; Αν έχουμε βιβλία για τον Γιάγκο Δράκο; - Ναι, αν έχετε βιβλία για τον Γιάγκο Δράκο. - Δηλαδη μας ρωτας αν εχουμε βιβλια για τον Γιαγκο Δρακο; - Ναι αυτο ρωταω, αν εχετε βιβλια για τον Γιαγκο Δρακο. - Έχουμε βιβλία για τον Γιάγκο Δράκο! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Το χειρότερο είναι ότι οι θα το συνεχίσουν.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Το χειρότερο είναι ότι οι θα το συνεχίσουν.. Τί εννοείς θα το συνεχίσουν; Μίλα ξεκάθαρα 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Amita ροδακινο, τωρα με 100% φυσικο χυμο ροδακινου και 20% εκπτωση. Φαγε, τωρα με λιγοτερα λιπαρα και γευση δυοσμου 12 κατασκευαστες πλυντηριων συνιστουν skip, οι υπολοιποι χρεοκοπησαν Estee lauden, για γαματα ματια για προσωπο, ζητηστε τη στα καταστηματα. (Επαιξα διαφημισεις, συνεχιστε παιδια) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 - Έχετε βιβλία για τον Γιάγκο Δράκο; - Τι εννοείς; Αν έχουμε βιβλία για τον Γιάγκο Δράκο; - Ναι, αν έχετε βιβλία για τον Γιάγκο Δράκο. - Δηλαδη μας ρωτας αν εχουμε βιβλια για τον Γιαγκο Δρακο; - Ναι αυτο ρωταω, αν εχετε βιβλια για τον Γιαγκο Δρακο. - Έχουμε βιβλία για τον Γιάγκο Δράκο! -Κάτσε γιατί δεν το χωράει το μυαλό μου. Θέλεις να μου πεις ότι η ερώτησή σου είναι αν έχουμε βιβλία για τον Γιάγκο Δράκο; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Να παιξω εκτακτα γεγονοτα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 - Έχετε βιβλία για τον Γιάγκο Δράκο; - Τι εννοείς; Αν έχουμε βιβλία για τον Γιάγκο Δράκο; - Ναι, αν έχετε βιβλία για τον Γιάγκο Δράκο. - Δηλαδη μας ρωτας αν εχουμε βιβλια για τον Γιαγκο Δρακο; - Ναι αυτο ρωταω, αν εχετε βιβλια για τον Γιαγκο Δρακο. - Έχουμε βιβλία για τον Γιάγκο Δράκο! Ουτε καν, ολοκληρη συζητηση, και δεν εχει ουτε ενα "μιλα ξεκαθαρα"... fake ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Amita ροδακινο, τωρα με 100% φυσικο χυμο ροδακινου και 20% εκπτωση. Φαγε, τωρα με λιγοτερα λιπαρα και γευση δυοσμου 12 κατασκευαστες πλυντηριων συνιστουν skip, οι υπολοιποι χρεοκοπησαν Estee lauden, για γαματα ματια για προσωπο, ζητηστε τη στα καταστηματα. (Επαιξα διαφημισεις, συνεχιστε παιδια) Οι 29 κατασκευαστές πλυντηρίων βγήκαν στη σύνταξη. Κάντε ο,τι γουστάρετε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ουτε καν, ολοκληρη συζητηση, και δεν εχει ουτε ενα "μιλα ξεκαθαρα"... fake ειναι. Τι; βιβλια για τον Γιαγκο Δρακο? Μιλα ξεκαθαρα εχει βιβλια για το Γιαγκο Δράκο? Ωστε ειναι αληθεια τελικα οτι βγηκαν βιβλια για το Γιαγκο Δρακο? Αν υπαρχουν βιβλια για το Γιαγκο Δρακο πες που θα τα βρω. Θελω πολυ να βρω βιβλια με το Γιαγκο Δρακο. Θελω οπωσδηποτε να διαβασω βιβλια για το Γιαγκο Δρακο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Eνα τυφλό λαγουδάκι και ένα τυφλό φίδι γεννήθηκαν σε αυτόν τον κόσμο. Ηταν η μοίρα τους να συναντηθούν κάποτε μέσα σε έναν λαχανόκηπο. - Ξέρεις κάτι, λέει το φίδι. Είμαι τυφλός και σε όλη μου την ζωή αναρωτιόμουν τι ακριβώς είμαι. - Και εγώ το ίδιο, λέει το λαγουδάκι. Εχω και εγώ την ίδια απορία. Ισως μαζί μπορέσουμε να λύσουμε το μυστήριο. - Εντάξει, είπε το φίδι και άρχισε να τυλίγεται γύρω από το λαγουδάκι. Το μύρισε, το άγγιξε και στο τέλος, είπε: - Χμμμ, είσαι μικρό, μαλακό και ζεστό και έχεις και γούνα. Επίσης τα αυτιά σου είναι μεγάλα, και έχεις και μια φουντωτή ουρίτσα, προσθεσε το φίδι. Σταμάτησε για λίγα λεπτά να σκεφτεί και είπε: Ξέρω τι είσαι.... Είσαι ένα λαγουδάκι... - Ωωωω, σε ευχαριστώ πολύ, είπε το λαγουδάκι. Τώρα είναι η σειρά μου να σε βοηθήσω. Αρχισε να μυρίζει το φίδι, το πατούσε ελαφρά με τις πατούσες του, το άγγιξε με την μουσόυδα του και είπε: - Για να δούμε... Είσαι μακρύ και κρύο και γλυστερό και έχεις διχαλωτή γλώσσα. Εχεις και φολίδες στο σώμα σου.. Ξέρω τι εισαι.. Πρέπει να είσαι δικηγόρος.... ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Eνα τυφλό λαγουδάκι και ένα τυφλό φίδι γεννήθηκαν σε αυτόν τον κόσμο. Ηταν η μοίρα τους να συναντηθούν κάποτε μέσα σε έναν λαχανόκηπο. - Ξέρεις κάτι, λέει το φίδι. Είμαι τυφλός και σε όλη μου την ζωή αναρωτιόμουν τι ακριβώς είμαι. - Και εγώ το ίδιο, λέει το λαγουδάκι. Εχω και εγώ την ίδια απορία. Ισως μαζί μπορέσουμε να λύσουμε το μυστήριο. - Εντάξει, είπε το φίδι και άρχισε να τυλίγεται γύρω από το λαγουδάκι. Το μύρισε, το άγγιξε και στο τέλος, είπε: - Χμμμ, είσαι μικρό, μαλακό και ζεστό και έχεις και γούνα. Επίσης τα αυτιά σου είναι μεγάλα, και έχεις και μια φουντωτή ουρίτσα, προσθεσε το φίδι. Σταμάτησε για λίγα λεπτά να σκεφτεί και είπε: Ξέρω τι είσαι.... Είσαι ένα λαγουδάκι... - Ωωωω, σε ευχαριστώ πολύ, είπε το λαγουδάκι. Τώρα είναι η σειρά μου να σε βοηθήσω. Αρχισε να μυρίζει το φίδι, το πατούσε ελαφρά με τις πατούσες του, το άγγιξε με την μουσόυδα του και είπε: - Για να δούμε... Είσαι μακρύ και κρύο και γλυστερό και έχεις διχαλωτή γλώσσα. Εχεις και φολίδες στο σώμα σου.. Ξέρω τι εισαι.. Πρέπει να είσαι δικηγόρος.... ! -200 ευρω για να σε ελευθερωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Eνα τυφλό λαγουδάκι και ένα τυφλό φίδι γεννήθηκαν σε αυτόν τον κόσμο. Ηταν η μοίρα τους να συναντηθούν κάποτε μέσα σε έναν λαχανόκηπο. - Ξέρεις κάτι, λέει το φίδι. Είμαι τυφλός και σε όλη μου την ζωή αναρωτιόμουν τι ακριβώς είμαι. - Και εγώ το ίδιο, λέει το λαγουδάκι. Εχω και εγώ την ίδια απορία. Ισως μαζί μπορέσουμε να λύσουμε το μυστήριο. - Εντάξει, είπε το φίδι και άρχισε να τυλίγεται γύρω από το λαγουδάκι. Το μύρισε, το άγγιξε και στο τέλος, είπε: - Χμμμ, είσαι μικρό, μαλακό και ζεστό και έχεις και γούνα. Επίσης τα αυτιά σου είναι μεγάλα, και έχεις και μια φουντωτή ουρίτσα, προσθεσε το φίδι. Σταμάτησε για λίγα λεπτά να σκεφτεί και είπε: Ξέρω τι είσαι.... Είσαι ένα λαγουδάκι... - Ωωωω, σε ευχαριστώ πολύ, είπε το λαγουδάκι. Τώρα είναι η σειρά μου να σε βοηθήσω. Αρχισε να μυρίζει το φίδι, το πατούσε ελαφρά με τις πατούσες του, το άγγιξε με την μουσόυδα του και είπε: - εισαι μακρυ και κρυο, εχεις κατι σα δερμαρινο δερμα και το σωμα σου τυλιγεται. Παλι δε μπορω να καταλαβω τι εισαι...για μιλα λιγο -κσσσσ -α, λαστιχο νερου εισαι Φιξντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 35 χρονια μετα Σοκ στο χολιγουντ: Λαγουδάκι αποκαλυπτει οτι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση απο φιδι/δικηγορο/λαστιχο νερού 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Ποιος είναι ο Γιάγκος Δράκος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις