giorgolavos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 -Κατηγορουμενε εχεις να προσθεσεις κατι; -Μαλιστα κυριε Προεδρε 150+100=250. 11
deesnider Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Γεια οχι για ... Διαφορετικη η σημασια καθε λέξης Α, γεια σου!... ...κι έλεγα, γιατί δε γέλασα με το ανέκδοτο... ...η ορθογραφία έφταιγε! 9
xrist0s4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Ρε φιλε μερικους ανθρωπους δεν μπορω να τους καταλαβω με τιποτα!Αυτους που μιλανε σουιδικα για παραδειγμα... 15
Socratis_g Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 - Ωραίο βάψιμο οι τοίχοι!- Ευχαριστώ! Πρώτη φορά ασχολούμαι με βάψιμο τοίχων.Οι τοίχοι του πρωτάρη 20
chrisde Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Είναι ο Ιησούς πάνω στο σταυρό και βλέπει τον Πέτρο στα 250 μέτρα πιο κάτω να κάθεται....φωνάζει "Πέτρο, έλα εδώ"Τρέχει Πέτρος, μόλις φτάνει στα 200 μέτρα από το σταυρό πάει ένας στρατιώτης και του κόβει το χέρι...Πέφτει κάτω ο Πέτρος και σφαδάζει, όποτε ξαναφωνάξει ο Ιησούς "Πετροοοο έλα δω"Σηκώνεται ο Πέτρος, αιμόφυρτος και τρέχει προς τον Σταυρό...στα 150 μέτρα έρχεται πάλι ένας στρατιώτης και του κόβει και το άλλο χέρι...Πάρτον κάτω τον Πέτρο, οπότε ο Ιησούς ξαναφωνάξει "Πετροοο, έλα δω"Σηκώνεται ο Πέτρος σφαδάζοντας, διανύει καμιά 50 αρια μέτρα πονώντας απίστευτα και πλέον στα 100 μέτρα από τον Ιησού ο στρατιώτης του κόβει το δεξί πόδι...τσακίζεται στο έδαφος ουρλιάζοντας ο Πέτρος ,όταν ακούει πάλι τη φωνή του δασκάλου του..."Πέτρο σου είπα έλα εδώ, " . Καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια ξανασηκώνεται ο πιστός μαθητής και δωσ του πάλι, με τεράστιο κόπο , κουτσαίνοντας πλησιάζει στα 50 μέτρα....Ο Ρωμαίος στρατιώτης, του κόβει και το τελευταίο πόδι, αφήνοντας τον πλήρως ανήμπορο...Ο Ιησούς φωνάζει "Πέτρο, για τελευταία φορά έλα εδώ"... αρχίζει να σέρνεται στο έδαφος σαν σκουλήκι ο Πέτρος, ενώ ο στρατιώτης τον λυπάται και τον αφήνει να φτάσει στο δάσκαλο του...μόλις φτάνει λοιπόν φωνάζει με οδυρμό ο Πέτρος..-Τι με ήθελες δάσκαλε??-Από δω πάνω φαίνεται το σπίτι σου Πέτρο... 6
theoritikos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 ^ μου θυμίζει πολύ αυτή την κλασσική σκηνή
Ιάσωνbitc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) -Πώς σε λένε? -ΝιάουΝικ -Γιατί? -Ο νονός μου ήταν γάτος. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2017 από Ιάσωνbitc 1
star12 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Πήγα στη βονταφον και τα πήρα Γιατί τι έγινε ;;; Είπα στον υπάλληλο,θα θελα ένα κινητό ,και μου είπε why??? Του λέω τι why βρε φίλε κινητό θέλω,και αυτός είπε why Και είπα άστο διάολο φεύγω. Πωπω δε το πιστεύω .σου είπε πραγματικά why??? Ε ναι κάτι Γουάι Χίουαι 3
opera Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Τις μονές μέρες του μήνα θα είμαι κυρία,τις ζυγές μέρες κύριος,πλην των αργιών που θα αποφασίζω κάθε φορά εκείνο το πρωί.
Ιάσωνbitc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Πότε παίρνω το ύφος του Καραμανλή ,πότε το ύφος του 15 χρονου Μάικ.Τί είμαι ? σόαδγβοσαδγη΄σαδγησβκπδξαβ'κησδαόβησδαό μπου.μπου.μπου.μπου,μπου.μπου.μπου.μπουμπου.μπου.μπου.μπουμπου.μπου.μπου.μπου φιλάκι?παραπαρπαραπα παλαμάκια χειροκροτήστεμε με σεξουαλικότητα ! ΤΑ χαπια μου πανθηρααααααααααααααα Καλά τίγρεις έχεις μες στο σπίτι σου και σου μάδησαν την καρέκλα του γραφείου?
theoritikos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 -Τι ομάδα είσαι; -αποελ -Liverpool? -αποελ -Lazio? -αποελ -leverkusen? -Όχι ρε αποελ! -απο l ρε μαλάκα,αλλά τι;; 7
Daemonos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 - Πήγα να πάρω 50άρα τηλεόραση αλλα ρε φιλέ κοροϊδία να πούμε, ήταν όλες κινέζικες!!! - Έλα ρε, και πώς το κατάλαβες?! - Όλες που είδα μου είπαν οτι είναι 50 Ιν Τσον... 2
Hellaslover Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 - Πήγα να πάρω 50άρα τηλεόραση αλλα ρε φιλέ κοροϊδία να πούμε, ήταν όλες κινέζικες!!! - Έλα ρε, και πώς το κατάλαβες?! - Όλες που είδα μου είπαν οτι είναι 50 Ιν Τσον... Οταν τη κλεισεις ειναι 50 ιντςοφ 6
opera Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 ΜΑΙΡΗ (ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ): Δε μου λέτε κύριε αστυφύλακα, πώς είναι ο κύριος πρόεδρος; ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ: Μμμ... μαλακοφέρνει. ΜΑΙΡΗ: Δηλαδή; Δηλαδή; ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ: Εκτός αν δει γυναίκα στο έδρανο. Ειδικά τις σωφερίνες, δεν τις χωνεύει καθόλου. Δεν κάθονται στο σπιτάκι τους, λέει, να φροντίσουν τα παιδιά τους, να φτιάξουν το ωραίο τους στιφάδο; Μόνο καβαλάνε τη ρόδα κι όποιον πάρει ο χάρος! 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 -Χρόνια πολλά Κρόνε!Να σε χαιρόμαστε bro.-Κι από μένα bro!-Θενκς ψεύτη. Θενκς κλέφτη. Ο ψεύτης κ ο κλέφτης, τον bro τον Κρόνο χαίρονται. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις