Ιάσωνbitc Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 - Γιορτάζω μεθαύριο... - Πως σε λένε? - Κωστή - Τι Κωστή? - Κωστή ογδόη Οκτωβρίου 6
theoritikos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Που λέτε, αποφασίζει ο star12 να αλλάξει καριέρα επειδή κανένας μας δεν γελάει πια με τα ανέκδοτα του. Αποφασίζει να γίνει δάσκαλος Αγγλικών. Με τα πολλά βρίσκει δουλειά σε φροντιστήριο. Τον βλέπει ένας υπάλληλος και τον ρωτάει -Are you the new English teacher? -Yes I are 4
Daemonos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 - Έχετε βιβλία για ηλίθιους? - Μισό λεπτό... - δεν υπάρχει τέτοιο νόμισμα... - Έχετε βιβλία για φεμινίστριες? - Μισό λεπτό... - Με το στόμα να το φέρεις! - Έχετε βιβλία για νυμφομανείς? - Μισό λεπτό... - Σου κάθομαι και τσάμπα! 7
eksaireseis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 - Έχετε βιβλία για ηλίθιους? - Μισό λεπτό...- δεν υπάρχει τέτοιο νόμισμα... Παίρνεις δυο βιβλία μαζι, και τσουπ, υπάρχει
agamoi-thytai Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Η νεκροφόρα είναι το μοναδικό όχημα που ανεβαίνει την ανηφόρα με νεκρό... 14
star12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Που λέτε, αποφασίζει ο star12 να αλλάξει καριέρα επειδή κανένας μας δεν γελάει πια με τα ανέκδοτα του. Αποφασίζει να γίνει δάσκαλος Αγγλικών. Με τα πολλά βρίσκει δουλειά σε φροντιστήριο. Τον βλέπει ένας υπάλληλος και τον ρωτάει -Are you the new English teacher? -Yes I are και λίγο μετά φτάνει και ο theoritikos και λέειΣορί he speaks good England 4
vasilissouvlaki Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Που λέτε, αποφασίζει ο star12 να αλλάξει καριέρα επειδή κανένας μας δεν γελάει πια με τα ανέκδοτα του. Αποφασίζει να γίνει δάσκαλος Αγγλικών. Με τα πολλά βρίσκει δουλειά σε φροντιστήριο. Τον βλέπει ένας υπάλληλος και τον ρωτάει -Are you the new English teacher? -Yes I are Πήγε στο φροντιστήριο για να δουλέψει εκεί και τον ρωτάει η υπεύθυνη. -Do you speak English? - I tell english very well 3
LASERPEWPEW Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Πήγε στο φροντιστήριο για να δουλέψει εκεί και τον ρωτάει η υπεύθυνη. -Do you speak English? - I tell english very well διόρθωση, i speak england very best 3
McNerd Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 διόρθωση, i speak england very best παιδιά το σωστό είναι i speaking england very best, για να μην υπάρχει καμία σωστή λέξη 2
Vassilis_24 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 παιδιά το σωστό είναι i speaking england very best, για να μην υπάρχει καμία σωστή λέξη Yπάρχει το I και το very 1
Hellaslover Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 -οταν γινεις ενηλικη να κανουμε σεξ -μα ειμαι ενηλικη -πουτ*να! 1
Hellaslover Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 παιδιά το σωστό είναι i speaking england very best, για να μην υπάρχει καμία σωστή λέξη Εννοεις προταση, γιατι ολες οι λεξεις σωστες ειναι.
Ιάσωνbitc Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Πάτησε ή άλλη η ξανθιά το F12 στον google chrome και με παίρνει τηλ (Εγώ τεχνικός Υ/Η) και μου λέει:-Κύριε Ιάσων ,κάτι πάτησα και κατέστρεψα όλο το Ίντερνετ.Τί να κάνω? 2
Xristaras12 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Πήγα στον γιατρό και του είπα ότι δεν μπορώ να κοιμηθώ έχω πολύ άγχος.Μου είπε βαλεριάνα,έβαλα 3 τραγούδια της Ριάνα πάλι δεν μπόρεσα να κοιμηθώ.. 16
Προτεινόμενες αναρτήσεις