hackerW32 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Είναι η ίδια με εκείνη που είχε γελάσει με το ανέκδοτο με την αγελάδα και τον ανεμοτρόβιλο? οχι με αυτη δεν εγινε τιποτα τελικα, απλα της αρεσε να μου δίνει ελπιδες συνέχεια και μετα να με απορρίπτει μουχε πει η καρχια καποτε πως θα ηθελε να παρει φερομονη για να τραβαει τους αντρες μονο και μονο για να τους ρίχνει άκυρο μετα αλλα δεν πίστευα πως θα εκανε κατι παρομιο και σε εμενα.. γενικα σκατοχαρακτηρας ηταν, μου το ειχανε πει και αλλοι απλα ηθελα να το δω και μονος μου. οπως και ναχει, βρηκα το αλλο μου μισο τωρα, θα σας καλέσω στο γάμο παιδια (α και fixed, by the way μαλακα τελειο) 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 μαγκες για να μην σας τα πολυλογώ απο χτες εχω κοπελα βγήκαμε σήμερα πρωτη φορα οπως και ναχει, βρηκα το αλλο μου μισο τωρα, θα σας καλέσω στο γάμο παιδια this escalated quickly 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 - Γιατρέ, ώρες-ώρες νομίζω ότι είμαι ασανσέρ.- Πάρτε αυτά τα χάπια, θα σας ανεβάσουν... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 50€ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 -Θελω αποδειξη. 2-1 -με αποδειξη 70 ευρω. 2-2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 ειναι 2 τυποι και καθονται σε ενα παγκακι.και λεει ο ενας πλοια αεροπλανα βαπορια κτελ λωφορια ταχι λεει ο αλος με απορια τι ειναι αυτα που λες ρε μλακα μιλαω μεταφορικα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 ειναι 2 τυποι και καθονται σε ενα παγκακι.και λεει ο ενας πλοια αεροπλανα βαπορια κτελ λωφορια ταχι λεει ο αλος με απορια τι ειναι αυτα που λες ρε μλακα μιλαω μεταφορικα ειναι 2 τυποι και καθονται σε ενα παγκακι και αρχιζει ο ενας ειμαι ενας κυριος. ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΠΠΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Κ Υ Ρ Ι Ο Σ μα καλα τι επαθες ξαφνικα; εισαι καλα; ναι ρε συ, απλα μιλάω κυριολεκτικά fistbump star 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 -Θελω αποδειξη. 2-1 -με αποδειξη 70 ευρω. 2-2 - Κάρτα δεχόσαστε; 3-2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Ναι αλλά είναι χαλασμένο το μηχάνημα.. 3-3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δε πηρωνω τοτε.. 4-3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 - Γιορτάζω μεθαύριο...- Πως σε λένε?- Κωστή- Τι Κωστή?- Κωστή ογδόη Οκτωβρίου 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 ^ Γράφτηκε/ειπώθηκε κάπου; Πριν το διαβάσω εδώ μου το έστειλαν μέσα σε 20 λεπτά 4 διαφορετικά άτομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Θα είναι φρέσκο Ένας γνωστός το πόσταρε και το είδα στο φιντ μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δεν γέλασα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 ^ Γράφτηκε/ειπώθηκε κάπου; Πριν το διαβάσω εδώ μου το έστειλαν μέσα σε 20 λεπτά 4 διαφορετικά άτομα. Για καποιον που δεν εχει φιλους και το διαβαζει πρωτη φορα ειναι αστειο. Χαχαχαχα καλο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις