Daemonos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Αφήστε τον Star και πείτε τιποτα να γελάσουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 τιποτα να γελάσουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 τιποτα να γελάσουμε Το περίμενα! Classic 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 μαγκες για να μην σας τα πολυλογώ απο χτες εχω κοπελα βγήκαμε σήμερα πρωτη φορα και καποια στιγμή πηγαμε πανω σε ενα βουνο, και περασε μια αλεπουδιτσα κατι εψαχνε να φαει, και εκει που την χαζεύαμε άρχισα να δείχνω προς την αλεπουδιτσα και να κανω "κλικ κλικ κλικ κλικ" της κανω μετα καταλαβες;τι μου κανει προσπαθω να ανοιξω τον firefox γελασε με την ψυχη της, she is the one 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Εάν σας πει κάποιος να πείτε την λέξη part ανάποδα μην την πείτε, είναι παγίδα. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) μαγκες για να μην σας τα πολυλογώ απο χτες εχω κοπελα βγήκαμε σήμερα πρωτη φορα και καποια στιγμή πηγαμε πανω σε ενα βουνο, και περασε μια αλεπουδιτσα κατι εψαχνε να φαει, και εκει που την χαζεύαμε άρχισα να δείχνω προς την αλεπουδιτσα και να κανω "κλικ κλικ κλικ κλικ" της κανω μετα καταλαβες; τι μου κανει προσπαθω να ανοιξω τον firefox γελασε με την ψυχη της, she is the one Ενα τετοιο μεγαλο γεγονος για καποιον συμφοριτη πρεπει να αποτυπωθει σε meme Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2017 από raid_av 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 μαγκες για να μην σας τα πολυλογώ απο χτες εχω κοπελα βγήκαμε σήμερα πρωτη φορα και καποια στιγμή πηγαμε πανω σε ενα βουνο, και περασε μια αλεπουδιτσα κατι εψαχνε να φαει, και εκει που την χαζεύαμε άρχισα να δείχνω προς την αλεπουδιτσα και να κανω "κλικ κλικ κλικ κλικ" της κανω μετα καταλαβες; τι μου κανει προσπαθω να ανοιξω τον firefox γελασε με την ψυχη της, she is the one αναμένουμε αλλαγή άβαταρ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 -Έχετε βιβλία για τον Ντα Βίντσι? -Ποιος είναι αυτός? -Ένας Ιταλός της Αναγέννησης -Πήρε Ιταλό η Καρδίτσα? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 μαγκες για να μην σας τα πολυλογώ απο χτες εχω κοπελα βγήκαμε σήμερα πρωτη φορα και καποια στιγμή πηγαμε πανω σε ενα βουνο, και περασε μια αλεπουδιτσα κατι εψαχνε να φαει, και εκει που την χαζεύαμε άρχισα να δείχνω προς την αλεπουδιτσα και να κανω "κλικ κλικ κλικ κλικ" της κανω μετα καταλαβες; τι μου κανει προσπαθω να ανοιξω τον firefox γελασε με την ψυχη της, she is the one It's a trap! Δεν είναι αλεπού το firefox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 μαγκες για να μην σας τα πολυλογώ απο χτες εχω κοπελα βγήκαμε σήμερα πρωτη φορα και καποια στιγμή πηγαμε πανω σε ενα βουνο, και περασε μια αλεπουδιτσα κατι εψαχνε να φαει, και εκει που την χαζεύαμε άρχισα να δείχνω προς την αλεπουδιτσα και να κανω "κλικ κλικ κλικ κλικ" της κανω μετα καταλαβες; τι μου κανει προσπαθω να ανοιξω τον firefox γελασε με την ψυχη της, she is the one Είναι η ίδια με εκείνη που είχε γελάσει με το ανέκδοτο με την αγελάδα και τον ανεμοτρόβιλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Θα πω κάτι και ας είναι τραβηγμένο χειρόφρενο 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Πως σταματάει ένα γουρούνι οδηγός το αυτοκίνητο του? Τραβάει χοιρόφρενο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Αν κάνει αλλαγή φύλλου η Μπακογιαννη, θα γίνει Ντόρος... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Πως σταματάει ένα γουρούνι οδηγός το αυτοκίνητο του? Τραβάει χοιρόφρενο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) χαχα Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2017 από Ιάσωνbitc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις