Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδια τι σημαινει queue; το κοιταξα και λεει ειναι η γραμμη/ουρα αλλα δεν ειναι ουρα ζωου. Το αστειο ειναι οτι ειπε queue αντι για tail;

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδια τι σημαινει queue; το κοιταξα και λεει ειναι η γραμμη/ουρα αλλα δεν ειναι ουρα ζωου. Το αστειο ειναι οτι ειπε queue αντι για tail;

Queue σημαινει ουρα αλλα αναφέρεται σε σειρά (πχ στην τραπεζα ή στο ταμείο), η ουρα ζωου ειναι tail. 

Δημοσ.

queue είναι η ουρά αναμονής.

​Το αστείο είναι ότι είπε καμήλα αντί για γάιδαρο, είτε γιατί μπέρδεψε τις παροιμίες είτε γιατί δεν του ερχόταν ο γάιδαρος στ'αγγλικά και ότι αντί για ουρά ζώου είπε ουρά αναμονής.

Το ποιος το είπε βέβαια και ότι ήταν δημόσια, μόνο αστείο δεν το κάνει...

Δημοσ.
ειναι στην ωρα του μαθηματος στο σχολειο,και ενω η δασκαλα διδασκει,βλεπει τον χριστο και τον γιωργο να κοιμουνται τοu καλοu καιροu πανω στα θρανια τους.

ε ξυπνηστε τωρα.τι πραματα ειναι αυτα να κοιμαστε στο μαθημα μου.Ντροπη

οχι κυρια να σας εξηγησω λεει ο Γιωργος

εξηγα

να εκει που ακουγα με πολυ ενδιαφερον το μαθημα σας,ειπα να κλεισω τα ματια για λιγο,και ονειρευτικα οτι ειμουν διακοπες στην Ισπανια

α λεει η Δασκαλα..και για πες μου εσυ Χρηστο;; γιατι κοιμωσουν του καλου καιρου

Μα κυρια ..

.πηγαινα τον Γιωργο στο αεροδρομιο

• Like 4
Δημοσ.
"ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" ουρλιαχτο και κακο η εγκυος γυναικα μου στην τουαλετα, μπουκαρω μεσα:

- τι έγινε;

Ηταν γυμνη μεσα στη μπανιερα και εκλαιγε απελπισμενα

- ε...εε....εχασα το παιδί!

- εκεί είναι βρε χαζουλα, κοίτα καλύτερα, να, εκεί ανάμεσα στα αίματα

(για να δείτε ότι ο star δεν είναι ό,τι χειρότερο μπορείτε να συναντήσετε)

• Like 8
Δημοσ.

ειναι στην ωρα του μαθηματος στο σχολειο,και ενω η δασκαλα διδασκει,βλεπει τον χριστο και τον γιωργο να κοιμουνται τοu καλοu καιροu πανω στα θρανια τους.
ε ξυπνηστε τωρα.τι πραματα ειναι αυτα να κοιμαστε στο μαθημα μου.Ντροπη
οχι κυρια να σας εξηγησω λεει ο Γιωργος
εξηγα
να εκει που ακουγα με πολυ ενδιαφερον το μαθημα σας,ειπα να κλεισω τα ματια για λιγο,και ονειρευτικα οτι ειμουν διακοπες στην Ισπανια
α λεει η Δασκαλα..και για πες μου εσυ Χρηστο;; γιατι κοιμωσουν του καλου καιρου
Μα κυρια ..

.πηγαινα τον Γιωργο στο αεροδρομιο

Τελικα ποιος κοιμότανε; Ο Χρήστος ή ο Χριστός;

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...