panosno1com Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 We have already Eaten the camel, we now have the queue. Κοροιδεβς , δεν εχεις τσιπρα πανω σου 6
kazakosc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 -Νομιζω πως με αποφευγεις. -Γιατι το λες αυτο? Παω να βαλω βενζινη στο ποδηλατο και ερχομαι. 7
Alex-V Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δεν το βλέπω για like. Μεταξύ μας εε; Είχες δίκιο. 1
xrist0s4 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 I told it to my camel and my camel told it to her queue...Το πα εγω στο σκυλο μου κ ο σκυλος στην ουρα του... 4
Hellaslover Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδια τι σημαινει queue; το κοιταξα και λεει ειναι η γραμμη/ουρα αλλα δεν ειναι ουρα ζωου. Το αστειο ειναι οτι ειπε queue αντι για tail; 2
andreapaog328 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 αλλο ειν το αστείο αλλά αμα το πω θα φαω κανα μπαν 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδια τι σημαινει queue; το κοιταξα και λεει ειναι η γραμμη/ουρα αλλα δεν ειναι ουρα ζωου. Το αστειο ειναι οτι ειπε queue αντι για tail; Queue σημαινει ουρα αλλα αναφέρεται σε σειρά (πχ στην τραπεζα ή στο ταμείο), η ουρα ζωου ειναι tail.
Vassilis_24 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδια τι σημαινει queue; το κοιταξα και λεει ειναι η γραμμη/ουρα αλλα δεν ειναι ουρα ζωου. Το αστειο ειναι οτι ειπε queue αντι για tail; queue είναι η ουρά αναμονής. Το αστείο είναι ότι είπε καμήλα αντί για γάιδαρο, είτε γιατί μπέρδεψε τις παροιμίες είτε γιατί δεν του ερχόταν ο γάιδαρος στ'αγγλικά και ότι αντί για ουρά ζώου είπε ουρά αναμονής. Το ποιος το είπε βέβαια και ότι ήταν δημόσια, μόνο αστείο δεν το κάνει...
Hellaslover Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Οι μεταφραστες θα νομιζουν μιλαει με κωδικους 1
satsok2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Οι μεταφραστες θα νομιζουν μιλαει με κωδικους Μήπως τον star12 τον φωνάζουν και Αλέξη; 2
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Αν σου κάνει handjob γκόμενα που μιλάει στη νοηματική, θεωρείται πίπα? 14
star12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 ειναι στην ωρα του μαθηματος στο σχολειο,και ενω η δασκαλα διδασκει,βλεπει τον χριστο και τον γιωργο να κοιμουνται τοu καλοu καιροu πανω στα θρανια τους. ε ξυπνηστε τωρα.τι πραματα ειναι αυτα να κοιμαστε στο μαθημα μου.Ντροπη οχι κυρια να σας εξηγησω λεει ο Γιωργος εξηγα να εκει που ακουγα με πολυ ενδιαφερον το μαθημα σας,ειπα να κλεισω τα ματια για λιγο,και ονειρευτικα οτι ειμουν διακοπες στην Ισπανια α λεει η Δασκαλα..και για πες μου εσυ Χρηστο;; γιατι κοιμωσουν του καλου καιρου Μα κυρια .. .πηγαινα τον Γιωργο στο αεροδρομιο 4
naive Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 "ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" ουρλιαχτο και κακο η εγκυος γυναικα μου στην τουαλετα, μπουκαρω μεσα: - τι έγινε; Ηταν γυμνη μεσα στη μπανιερα και εκλαιγε απελπισμενα - ε...εε....εχασα το παιδί! - εκεί είναι βρε χαζουλα, κοίτα καλύτερα, να, εκεί ανάμεσα στα αίματα (για να δείτε ότι ο star δεν είναι ό,τι χειρότερο μπορείτε να συναντήσετε) 8
isay Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 ειναι στην ωρα του μαθηματος στο σχολειο,και ενω η δασκαλα διδασκει,βλεπει τον χριστο και τον γιωργο να κοιμουνται τοu καλοu καιροu πανω στα θρανια τους. ε ξυπνηστε τωρα.τι πραματα ειναι αυτα να κοιμαστε στο μαθημα μου.Ντροπη οχι κυρια να σας εξηγησω λεει ο Γιωργος εξηγα να εκει που ακουγα με πολυ ενδιαφερον το μαθημα σας,ειπα να κλεισω τα ματια για λιγο,και ονειρευτικα οτι ειμουν διακοπες στην Ισπανια α λεει η Δασκαλα..και για πες μου εσυ Χρηστο;; γιατι κοιμωσουν του καλου καιρου Μα κυρια .. .πηγαινα τον Γιωργο στο αεροδρομιο Τελικα ποιος κοιμότανε; Ο Χρήστος ή ο Χριστός; 3
Hellaslover Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μήπως τον star12 τον φωνάζουν και Αλέξη; Τον star τον φωναζουν αλ'λεξη... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις