McNerd Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Κοφτε το μπούλιγγ, αυτό το θρεντ ΑΝΗΚΕΙ στον star12 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 μαμα στο σχολειο με λενε γκει και με χτυπανε Ποιοι σε χτυπανε;; οι γοβες 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Εντάξει αυτό ήταν καλό. Ο άνθρωπος μαθαίνει από τα λάθη του και βελτιώνεται! Practice makes perfect! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Απο τη μια αισθανομαι ασχημα που πληρωνω γυμναστηριο και δε παω, απο την αλλη και το κρεβατι πληρωμενο το χω 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 - Μωρό μου... θέλω να βάλω το βιβλίο στα στήθη σου και να διαβάσω! - Μα καλά τι λες? τρελάθηκες? γιατί να το κάνεις αυτό? - Θέλω να κάνω αποστήθιση... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 (Μου ρθε τωρα που εχω λοξιγκα) -απο γυμναστικη πως τα πας; -κανω hiccups 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Η Ρώμη είναι πλέον γνωστή για :❒ Αρχαίο πολιτισμό❒ Ιούλιο Καίσαρα❒ Κολοσσαίο✔ Θεόδωρο Ανδρεάδη Συγγελάκη 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 ανοιξα το ariplane mode στο κινητο μου και μετα το πεταξα δεν πεταξε 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 ανοιξα το ariplane mode στο κινητο μου και μετα το πεταξα δεν πεταξε και εκεί που κάνεις ένα βήμα μπροστά, τσουπ...δέκα βήματα πίσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satsok2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Η Ρώμη είναι πλέον γνωστή για : ❒ Αρχαίο πολιτισμό ❒ Ιούλιο Καίσαρα ❒ Κολοσσαίο ✔ Θεόδωρο Ανδρεάδη Συγγελάκη Δεν το βλέπω για like. Μεταξύ μας εε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 True story Κουβέντα με φίλο μου - Θα κάνεις log-in στο Google account σου, ανοίγεις Google photos στο PC, κάνεις drag-n-drop τις φωτογραφίες και αυτό θα κάνει upload και auto sync. - Αυτό που είπες ξέρεις πώς μου ακούγεται? “κάπ κάπ, κάτ κάτ, κάτ κάν, γκάπ γκάπ” 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Είναι ένας ουκρανός και είχε ένα όπελ άστρα μπεζ. Καθώς έτρεχε τον σταματάει ένας αστυνομικός και του ζητάει όλα τα έγγραφα. Ο ουκρανός του δίνει διπλώματα , ασφάλειες , ΚΤΕΟ και τελικά φεύγει. Ποιο το ηθικό δίδαγμα; ...... Ουκρανός καθαρός αστρα μπεζ δεν φοβάται 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Έβλεπα ειδήσεις στην ΕΡΤ και κατάλαβα πως κάποιος πλανητάρχης είχε συνάντηση με τον Τραμπ. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 We have already Eaten the camel, we now have the queue. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 -Κύριε Κωστα μου, ζητώ το χέρι της κόρης σας.-Εσύ δεν έχεις χέρι;-Εχω, αλλά κουράστηκε 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις