Vassilis_24 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Βραβεύτηκε ο Γ.Παπανδρεου για την προσφορά του στην πολιτική, σειρά έχει ο Μαρινάκης για την προσφορά του στον αγώνα κατά των ναρκωτικών και αυριο, ο Μιχαλολιάκος για την προσφορά του στην εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας και τις μάχες για τα ανθρώπινα δικαιώματα!! Aπό τα ανέκδοτα που είναι και μηνύσιμα...
opera Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Ποιά είναι η αγαπημένη θεωρία της γάτας του Shroedinger; Η θεωρία των χορδών 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Στο σχολείο με δέρνανε. Μετά γράφτηκα καράτε και με σκληρή προπόνηση και κόπο κατάφερα να τρώω ξύλο και στο σχολείο και στο καράτε. Διάβασα αυτό και για κάποιον λόγο, πήγε το μυαλό μου στον Star. 14
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 πως σκατα εβαλες τα emoji του fb εδω; Αμα εισαι ηγετης κανεις copy-paste!! 1
efkola Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Το μεγάλο κέρδος του Ολυμπιακού από το διπλό στη Νέα Σμύρνη είναι ότι ο Φορτούνης βρίσκει σιγά σιγά τα βουτήματά του... 8
hackerW32 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 δεν υπαρχει κατι πιο cringy απο οταν διαβαζει ανέκδοτα η μανα μου στον πατέρα μου και αυτος απαντάει με ενα α 2
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Βραβεύτηκε ο Γ.Παπανδρεου για την προσφορά του στην πολιτική, σειρά έχει ο Μαρινάκης για την προσφορά του στον αγώνα κατά των ναρκωτικών και αυριο, ο Μιχαλολιάκος για την προσφορά του στην εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας και τις μάχες για τα ανθρώπινα δικαιώματα!! Ακουγεται τρελο, αλλα Stage 1 of 3 Complete.
star12 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ενας τυπος γυρνα στο σπιτι.ανεβαινει στο δωματιο και βλεπει στο κρεβατι τη γυναικα του γυμνη και ξαπλωμενη και τις λεει μαρια γιατι ξεγυμνωθηκες; α εκανε ζεστη και ειπα να τα βγαλω ολα τοτε ακουγεται ενας θορυβος απ τη ντουλαπα παει ο συζηγος στη ντουλαπα να την ανοιξει και αυτη φωναζει Σταματη ΜΗ Αλλα ο Σταματης ανοιγει τη ντουλαπα, και βλεπει προς εκπληξη τον Σακη τον ηλεκτρολογο ατιμε θα σε σκοτωσω οχι οχι μη με σκοτωσεις να σου εξηγησω καλα εξηγα να η γυναικα σου η κυρια μαρια με φωναξε να αλαξω τα φωτα ε; και; ε και τις τα αλλαξα 4
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ Δε χρειαζόταν να το πεις, το όνομα star12 τα λέει όλα. 7
Hellaslover Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 δεν υπαρχει κατι πιο cringy απο οταν διαβαζει ανέκδοτα η μανα μου στον πατέρα μου και αυτος απαντάει με ενα α Σε ανεκδοτο ειναι οκ, στο σεξ να δεις ξενερα που ειναι ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ενας τυπος γυρνα στο σπιτι.ανεβαινει στο δωματιο και βλεπει στο κρεβατι τη γυναικα του γυμνη και ξαπλωμενη και τις λεει μαρια γιατι ξεγυμνωθηκες; α εκανε ζεστη και ειπα να τα βγαλω ολα τοτε ακουγεται ενας θορυβος απ τη ντουλαπα παει ο συζηγος στη ντουλαπα να την ανοιξει και αυτη φωναζει Σταματη ΜΗ Αλλα ο Σταματης ανοιγει τη ντουλαπα, και βλεπει προς εκπληξη τον Σακη τον ηλεκτρολογο ατιμε θα σε σκοτωσω οχι οχι μη με σκοτωσεις να σου εξηγησω καλα εξηγα να η γυναικα σου η κυρια μαρια με φωναξε να αλαξω τα φωτα ε; και; ε και τις τα αλλαξα Αφου γραφεις που γραφεις,γιατι δε το γυρνας σε ποιηματα η τα νεα της ημερας; ακομα και το πως ηταν η μερα σου η πως κοιμηθηκες το βραδυ Εγω πχ κοιμηθηκα ωραια, ξυπνησα εφαγα πρωινο και μετα ειδα τηλεοραση. Ειδες, δε γελασες. Ουτε εγω με το δικο σου 4
Daemonos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 -φίλε,τι καις; Βενζίνη η ντίζελ;-Βενζίνη-Αντε γαμησου.Εσυ,φίλε,τι καις;-Ντίζελ.-Μπράβο!!! Φίλε τι καις διακρίσεις. 20
bele Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 -φίλε,τι καις; Βενζίνη η ντίζελ; -Βενζίνη -Αντε γαμησου.Εσυ,φίλε,τι καις; -Ντίζελ. -Μπράβο!!! Φίλε τι καις διακρίσεις. Χαμογέλασα έντονα.. σημαντική πρόοδος γι' αυτό το thread 1
trunksan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 -Μωρό μου , πήρα δυο ταινίες για να δούμε το βραδύ... Mια για σένα και μια για μένα.. -Αλήθεια με σκέφτηκες αγάπη μου?? -Ε, φυσικά.. -Και τι ταινία μου πήρες?? -Μονωτική.... Αυτό θύμισε το ανέκδοτο: - Γυναίκα, σήμερα πάμε στις πουτάνες... - Εγώ στη Σβετλάνα και εσύ στη μάνα σου 7
Hellaslover Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Χαμογέλασα έντονα.. σημαντική πρόοδος γι' αυτό το thread Καλα πας. Εγω εχω μαθει να μη κλαιω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις