Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα - Ένας τύπος παίρνει κάθε πρωί το λεωφορείο...

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην αρχη το βλεπω με αισιοδοξια και αρχιζω να διαβαζω, μετα μπερδευομαι, δε καταλαβαινω, και απορω μηπως εχω χαμηλο iq η απλα φταιει το ποτο. Αισθανομαι ενα κενο μεσα μου και ενα μουδιασμα στα χειλη. Το ξαναδιαβαζω για δευτερη φορα και αυτη τη φορα με πιανει ενας ελαφρυς πονοκεφαλος ενο εξακολουθω να μη καταλαβαινω. Μετα συνειδητοποιω οτι το εκανα παλι και φταιω μονο εγω. Τσαντιζομαι. Αρπαζω τη γατα απο την ουρα και αρχιζω να βαραω τους τοιχους. Ηρεμησε, λεω στον εαυτο μου, πιες λιγο νερο, βαλτη γατα κατω και παρε μια ανασα. Κανε scroll πιο πατω η βγες απο τη σελιδα. Με ενα κλικ του ποντικιου μπορεις να τα ξεχασεις ολα. Νιαου, μου λεει. Βρε δε μας γαμας και συ, της ψιθυριζω.

Δε φταιει ο σταρ12, εγω φταιω.

• Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στην αρχη το βλεπω με αισιοδοξια και αρχιζω να διαβαζω, μετα μπερδευομαι, δε καταλαβαινω, και απορω μηπως εχω χαμηλο iq η απλα φταιει το ποτο. Αισθανομαι ενα κενο μεσα μου και ενα μουδιασμα στα χειλη. Το ξαναδιαβαζω για δευτερη φορα και αυτη τη φορα με πιανει ενας ελαφρυς πονοκεφαλος ενο εξακολουθω να μη καταλαβαινω. Μετα συνειδητοποιω οτι το εκανα παλι και φταιω μονο εγω. Τσαντιζομαι. Αρπαζω τη γατα απο την ουρα και αρχιζω να βαραω τους τοιχους. Ηρεμησε, λεω στον εαυτο μου, πιες λιγο νερο, βαλτη γατα κατω και παρε μια ανασα. Κανε scroll πιο πατω η βγες απο τη σελιδα. Με ενα κλικ του ποντικιου μπορεις να τα ξεχασεις ολα. Νιαου, μου λεει. Βρε δε μας γαμας και συ, της ψιθυριζω.

καλό!

Καλο καλο

• Like 1

Νο1

-γιατρέ μου ακούω φωνές αλλα δεν βλέπω κανέναν

-χμμ, έχετε παρατηρήσει πότε σας συμβαίνει αυτό;

-όταν μιλαω στο τηλέφωνο

Νο2 (συνέχεια νο1)

-τι σας χρωστάω γιατρέ; (ετοιμάζεται να φυγει)

-α τιποτα, 50 ευρω

Νο3 (ο Γιωργάκης, ο γιος του γιατρού παίζει αμέριμνος με την Αννούλα)

-Γιωργάκη βαρέθηκα την μονοπολυ και το YouTube vlog, ελα να παίξουμε τον γιατρό

-α καλή ιδέα, ειναι ο μπαμπάς μου γιατρός, το ξέρω τέλεια

-να ξαπλώνω εδω και εσύ θα με πιάνεις ετσι, να δεις τι εχω

-μια χαρά είστε, σηκωθείτε παρακαλώ, 50 ευρω φιλική τιμή

• Like 3

Σας έτυχε ποτέ να ξυπνήσετε, να φιλήσετε το άτομο δίπλα σας και να νιώσετε απόλυτη ευτυχία;

Το έκανα και πλέον απαγορεύεται να πετάω με Aegean.

• Like 13

Η μόνη αλλαγή φύλου που με πείραξε ποτέ, ήταν όταν άρχισε να κάνει τη σπανακόπιτα η μάνα μου με έτοιμο φύλλο από το σούπερ μάρκετ.

• Like 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...