coyote2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 δικό μου Γιατί το κογιότ δεν μπορεί να πιάσει τον road runner? Οι συσκευές που χρησιμοποιεί είναι turbo-x .... Are you talking to me? Κογιοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 το ακουσα σε μια σειρα μπαινει ενας μερμυγκας σε ενα ταξι τον βλεπει ο ταξιτζης <τωρα πως τον ειδε > εκπληκτοσ αλλα λεει που παμε;; ακολουθα τα μυρμηγκια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 οταν πεθαινουν οι εντεχνοι του παιρνει ο χαρουλης παει ενα αλογο στο θεατρο ,λεει στην ταξιθετρια ενα εισιτηριο παρακαλω κοιταζει η κοπελα κ φανερα τρομαγμενη λεει ,μιλατε? ενοχλημενο το αλογο λεει ,φυσικα κ μιλω,αλλα μην ανησυχειτε στην παρασταση θα ειμαι σιωπηλος επιπεδο τελειας σχεσης 100/100 κοπελα:μωρο μου δεν ειναι σουπερ που παιζουμε μαζι PUBG? αγορι:ναι ειναι κοπελα:ελαααα ρε ζουζουνι μουυυυ μην παιζεις τοσο σοβαραααα αγορι:ασε με κοπελα:στον πανω οροφο εισαι?βρηκες τπτ καλο? αγορι:κατι λιγα κοπελα:να σε δω,λιγα ειναι αυτα??? αγορι:ε ενταξει κοπελα:ξεντισουυυυυυυ αγορι:ε? κοπελα :ΕΙΠΑ ΞΕΝΤΙΣΟΥ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ αγορι:oxi friendly fire κοπελα:παρτα μαλακα unboxholics 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Are you talking to me? Κογιοτε Είμαι ο άνθρωπός σου, σου βρήκα το http://www.insomnia.gr/user/376748-%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%80-%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%80/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ε μα πια.... - Εσείς καινούργιος εδώ; Δεν έχουμε γνωριστεί! - Ναι, φίλος φίλου... - Α, Κύπριος! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Αγαπητοί φίλοι κ επισκέπτες της υπέροχης ΚΡΗΤΗΣ μας, η συμβουλή μας προς εσάς ειναι πως οταν ακούσετε Κρητικιά να σας λέει οτι "θα σας τηνε παίξει"....μην χαίρεστε...τρέξτε, δεν ειναι αυτό που νομίζετε... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Σιγά μην απαγγείλω και ποίηση για να σε πηδήξω ρε λευκό μου λουλούδι που ξεπροβάλλεις άξαφνα στου παραθύρου μου τους ατέρμονους ορίζοντες... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 3 φρασεις με εχουν πληγωσει στη ζωη μου... "δεν υπαρχει αγιος βασιλης..", "δεν μπορω να σε δω ερωτικα.." και "δεν κανουμε delivery τετοια ωρα..." 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 σαν ανέκδοτα σε διάλειμμα στην 3η-4η Δημοτικού είναι η όλη φάση 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 σαν ανέκδοτα σε διάλειμμα στην 3η-4η Δημοτικού είναι η όλη φάση Όντως, τα θυμάμαι και γω. 3η δημοτικού όμως, όχι 4η. endless facepalm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 3 φρασεις με εχουν πληγωσει στη ζωη μου... "δεν υπαρχει αγιος βασιλης..", "δεν μπορω να σε δω ερωτικα.." και "δεν κανουμε delivery τετοια ωρα..." ή το αλλο "δεν εχω γύρο κοτοπουλο" 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Η το "εισαι μεσα;" 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Είμαι ο άνθρωπός σου, σου βρήκα το http://www.insomnia.gr/user/376748-%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%80-%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%80/ Χα χα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 ηταν μια λιμνη κ ειχε μεσα 2 χελια ,ειχανε πιαστει το ενα με το αλλο κ σκοτωνοντουσαν κατα τυχη περνουσε ενας προσκοπος κ ειδε την φαση,παει να ξεμπλεξει τα χελια ,κουλουριαζονται στα χερια του κ τον τραβανε μεσα στη λιμνη το ενα χελι πνιγει τ αλλο κ τα δυο τον προσκοπο 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 ειναι το 7 και το 8 και πανε βολτα,και καπου βλεπουν το Δεκα να καθεται σε ενα παγκακι.τον πλησιαζουν και λεει το 8 στο 10 ελα ρε 10 ελα ρε 8 ρε συ 10 τι εγινε το 9;; X 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις