BadBoy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 here is a joke: GOD Δεν το κατάλαβα, μπορείς να εξηγήσεις;
web_assasin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Πλεον πρεπει να γελατε μονο εσεις που μιλατε μεταξυ σας εδω μεσα με τα "αστεια" σας. 7
xrist0s4 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Επιπεδο ζηλειας 10/10 Αγαπη μου που εισαι;;; -Μα διπλα σου... Για δωσε μου να μου μιλησω!!! 5
agamoi-thytai Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Επίπεδο ζήλιας 11/10 - Μωρό μου που είσαι ; - Σε συγκέντρωση του πασοκ. - Και γιατί ακουω κόσμο ; 14
Donalhioy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ακούω μουσική στο τέρμα 01¨00 το βράδυ και η διπλανή ξανθιά κοπανάει τον τοίχο... -ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ... ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!! 3
Alex-V Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 ''Δεν είναι ροζ ρε μαλάκες, σομόν είναι..'' Και κάπως έτσι καταλάβαμε ότι ο Γιώργος μπορεί και να τον παίρνει 17
star12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 ειναι ενα μπουκαλι νερο,στεκεται στο καθρεφτη και λεει. Καλα ειμαι και το πρωτο,,,,Ζαγορι ειναι 2 φιλοσοφοι και συζητανε λεει ο ενας τελικα πιο εναι το νοημα της ζωης;; α αγαπητε,το νοημα της ζωης ειναι να ζεις ναι λεει ο αλλος,αλλα αν το νοημα της ζωης ειναι να ζεις,και συ δεν βλεπεις νοημα να συνεχιζεται ο κυκλος της ζωης,και ζεις ,τοτε;;; και λεει ο αλλος τοτε εισαι πανταζησ 1
raid_av Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Επιπεδο ζηλιας 12/10 -Μωρο μου που εισαι ? -Για κοντρες -Πατα μια κοφτες πρωτη να ακουσω την external Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2017 από raid_av 2
big moln Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 επίπεδο ζήλειας 13/10 -μωρό μου πού είσαι? -σπίτι, διαβάζω ανέκδοτα στο ινσόμνια -βρες μια δεύτερη γκόμενα ρε μλκ 15
Anorymous Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Θεικο σχολιο που διαβασα στο facebook. Γραφει μια σε status κοριτσια παρολου που πλενομαι τακτικα ο κωλος μου μυριζει ψαριλα τι να κανω ? Και γραφει απο κατω ο αλλος βαλε στον κωλο σου ενα καροτο να μυριζει ψαροσουπα 9
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Γραφει μια σε status κοριτσια παρολου που πλενομαι τακτικα ο κωλος μου μυριζει ψαριλα τι να κανω ? Και γραφει απο κατω ο αλλος βαλε στον κωλο σου ενα καροτο να μυριζει ψαροσουπα Επρεπε να της πει ''Μάλλον θα τρως πολλούς λούτσους...'' 4
KilliK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δεν το κατάλαβα, μπορείς να εξηγήσεις; οτι ο κοσμος μας ειναι τοσο χαλια, που σημαινει οτι ο Θεος που υποτιθεται τον δημιουργησε, ειτε δεν υπηρξε ποτε διαφορετικα πως γινεται η δημιουργια του να ειναι τοσο ασχημη, ειτε υπαρχει αλλα η δουλεια που εχει κανει ειναι κακιστη. σε καθε περιπτωση, ο Θεος ειναι της πλακας, ενα αστειο, ενα ανεκδοτο, a joke. 1
Anorymous Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Επρεπε να της πει ''Μάλλον θα τρως πολλούς λούτσους'' Επισης θα μπορουσε να της πει να σου βαλω λιγη μαγιονεζα χαχα 2
kanari Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Εδώ και μια εβδομάδα πίνω 2 λίτρα νερό στο γραφείο και διαπίστωσα ότι τελικά με το πολύ νερό αδυνατίζεις .... ειδικά αν είναι μακρυά η τουαλέτα!!! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις