hackerW32 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 -Τριζει η πορτα-Ε δωστης 20€-Γιατι;-Για να την λαδωσεις 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 το ακουσα σημερα ειναι 2 φιλοι σε ενα πανεπηστιμιο σπουδαζουν,και ειναι στο κυλικειο,και λεει ο ενας ελα ρε με τι ειπαμε ασχολεισαι; ελα φυσικος χημικος ειμαι δηλ τι κανεις φυσικη και χημεια;; οχι φυσικους χυμους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Κι εγώ έχω έναν φίλο που φτιάχνει αντιστάσεις και όταν τον ρωτάνε με τι ασχολείται λέει ότι είναι αντιστασιακος. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδη μπαινω απο κινητο και δε βλεπω λαικς, τα ανεκδοτα του σταρ παιρνουν ποτε λαικ; Σύμφωνα με τα στατιστικά μου ο χάκερως κι ο ολυμπιακός7 τον στηρίζουν σταθερά. Σαν γνήσιος σταρ σίγουρα θα έχει κι εκατομμύρια κρυφούς fans. τι ζωη κανουν αυτοι που τα δινουν; Εχουν κάνει το κάψιμο τρόπο ζωής, ζoύνε για τα ανέκδοτά του πολύ απλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Κι εγώ έχω έναν φίλο που φτιάχνει αντιστάσεις και όταν τον ρωτάνε με τι ασχολείται λέει ότι είναι αντιστασιακος. Εμένα πάντως, όταν ένα φεγγάρι δούλευα σε αποθήκη γνωστής εταιρίας ειδών κεντρικής θέρμανσης (σώματα καλοριφέρ, λέβητες, καυστήρες και τα σχετικά) , κάθε φορά που ανέφερα ότι ασχολούμαι με σωματεμπορία, με κοιτούσαν περίεργα. Μηδέν φαντασία ρε φίλε... 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μαλιστα..κ ενας ψαρας που ετυχε να πιασει καρχαρια και εχει κ mac λαπτοπ ειναι εμπορος λευκης sharkOS ; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Ηταν ένας γύφτος και ξαφνικά ανακάλυψε ένα καινούργιο λειτουργικό σύστημα.Ήταν το λεγόμενο gyftOS 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Ηταν ένας γύφτος και ξαφνικά ανακάλυψε ένα καινούργιο λειτουργικό σύστημα.Ήταν το λεγόμενο gyftOS Όταν πήγαινα γυμνάσιο, στο μάθημα της πληροφορικής μαθαίναμε τις εντολές του DOS. Κάποια στιγμή η καθηγήτρια μας λέει για την εντολή dir. Πετάγεται ένας συμμαθητής μου και την ρωτάει 'αν γράψω tsadir' τι θα γίνει ? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Σύμφωνα με τα στατιστικά μου ο χάκερως κι ο ολυμπιακός7 τον στηρίζουν σταθερά. Σαν γνήσιος σταρ σίγουρα θα έχει κι εκατομμύρια κρυφούς fans.(...) Ω να 'σαι σίγουρος.Πώς είναι ο Ταρζάν που όταν θέλει να καλέσει βοήθεια βγάζει κραυγή και μαζεύονται τα ζώα; Έτσι και με τον star, με το που πετάξει ανέκδοτο τρέχουμε για like! Δεν ξέρω το γιατί και το πως, απλά τρέχω προσωπικά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 -Σερβιτόρε, τι είναι αυτό το άσπρο πάνω στον καφέ μου;-Σορρυ, μαλακία μου... 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odystam Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 -Που λες πηγα να αυτοκτονησω χθες.. -Ελα ρε, σοβαρα ??!!? -Ναι ασε, δε θα το ξανακάνω, παραλίγο να πεθάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 - Σουβλατζίδικο παρακαλώ. - Μια παραγγελία θα ήθελα να κάνω. - Πείτε μου. - 4 καλαμάκια. - Σε τι αναψυκτικά; - Τι διάλο, Θεσσαλονίκη πήρα πάλι; - Ποιο είναι το ατομικό βάρος των ιόντων μολύβδου; - 208. - Που τα ξέρεις εσύ αυτά; - Ο μπαμπάς μου είναι ταξιτζής. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 450.000 € για να ψηφίσουν τον επόμενο για αρχηγό. Με δικά τους λεφτά. Φαντάσου όταν είναι του λαού τι θα γίνει.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δικο μου: -ποιον δονητη μου προτεινετε; -εχω ακουσει αυτος κανει δουλεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 here is a joke: GOD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις