hackerW32 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ρε αγάπη μου τι φοράς εκεί πέρα; πήγαινε άλλαξε σε παρακαλώ.. μα γιατί; τι έχω πάλι; είναι μισό αυτό που φοράς!! ε ναι αφού είναι πουκάμισο μου χαρίσανε ενα πουκάμισο χτες επειδή έφτιαξα ενα λαπτοπ και μου ηρθε αυτο^ Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2017 από hackerW32 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 ρε αγαπη μου τι φωρας εκει περα; πηγενε αλλαξε σε παρακαλω.. μα γιατι; τι εχω παλι; ειναι μισο αυτο που φορας!! ε ναι αφου ειναι πουκαμισο μου χαρίσανε ενα πουκάμισο χτες επιδη εφτιαξα ενα λαπτοπ και μου ηρθε αυτο^ Χάθηκε να σου χάριζαν κανα λεξικό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Χάθηκε να σου χάριζαν κανα λεξικό; Τον hacker δεν θα τον ξαναβρίσεις! Τον hacker! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Τον hacker δεν θα τον ξαναβρίσεις! Τον hacker! Γαμώ τον h.....σφαλιάρα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Χάθηκε να σου χάριζαν κανα λεξικό; ενταξει μια φορά ξεχασα και εγω να διορθώσω το γραπτό μου πωωωω το αστειο ειναι που εγραψα "φωρα" την μια φορα και "φορα" την αλλη φορα, το εκανα συνέχεια στις εκθέσεις στο σχολείο και η δασκαλα νόμιζε πως την τρολαρω :') αλλα που ναξερε πως απλα ειμαι καθυστερημένο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Πως λέγεται ο οδοντίατρος στα ρωσικά ;;;;;; Στοστραβωσε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Από παιδί έτρωγα πολύ. Θυμάμαι στο σχολείο που πήγαινα Α' Κυλικείου 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 ενταξει μια φορά ξεχασα και εγω να διορθώσω το γραπτό μου πωωωω το αστειο ειναι που εγραψα "φωρα" την μια φορα και "φορα" την αλλη φορα, το εκανα συνέχεια στις εκθέσεις στο σχολείο και η δασκαλα νόμιζε πως την τρολαρω :') αλλα που ναξερε πως απλα ειμαι καθυστερημένο χαχα αυτο το εκανα και εγω χαχα και γενικα η δυσλεξια καλα κρατει χθες διαβαζα εναν καταλογο του γρηγορη και ελεγε μινι κουρουδακια εννοωντας τυροπιτες κουρου μικρες μπουκιτσες και εγω διαβασα μινι κουραδακια χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Πως ξεκινάς ένα rave party στην Αφρική; Κολλάς μία φέτα ψωμί στο ταβάνι https://youtu.be/M28VBToRpBU 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulislefkada Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 "Γυρναω σπίτι και τι να δω;; Τιποτα " Ομηρος 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 δικό μου Γιατί το κογιότ δεν μπορεί να πιάσει τον road runner? Οι συσκευές που χρησιμοποιεί είναι turbo-x .... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 δικό μου Γιατί το κογιότ δεν μπορεί να πιάσει τον road runner? Οι συσκευές που χρησιμοποιεί είναι turbo-x .... ACME 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 ACME Ποσο το αγαπουσα αυτο το ονομα ρε φιλε..οτι προιον υπηρχε στα loonwy tunes, acme εταιρια ελεγε επανω χαχα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 δικό μου Γιατί το κογιότ δεν μπορεί να πιάσει τον road runner? Οι συσκευές που χρησιμοποιεί είναι turbo-x .... Και δικό σου επρεπε να μεινει! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ποσο το αγαπουσα αυτο το ονομα ρε φιλε..οτι προιον υπηρχε στα loonwy tunes, acme εταιρια ελεγε επανω χαχα παντος με τοσα που φτιαγνανε για το κογιοτ μπορεσαν να αναπτηξουν την εταιρια τους https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=acme δεν θα επερνα ποτε drone που λεει acme πανω, ισως για δωρο στην πεθερα μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις