Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φανταζεστε να γραφει τα σεναρια σε τσοντες ο σταρ; ακομα και ο γκουσγκουνης θα γελαει

Προσπαθώ να σκεφτώ να σκηνοθετεί ο star12 τσόντα όπου υπάρχει σκηνή αυτό το κλασσικό ανέκδοτο...

Νευρικό γέλιο με πιάνει και μόνο που το σκέφτομαι :-D

Ήρθε κάποτε ένας βλάχος στην Αθήνα για δουλειές. Κάποια στιγμή, του ήρθε και όρεξη να πάει με γυναίκα. Ρώτησε λοιπόν ένα φίλο του που να πάει και εκείνος του είπε:

- Θα σου δώσω ένα τηλέφωνο από ένα καταπληκτικό μπουρδέλο! Αυτός όμως ήθελε να του κάνει πλάκα και του δίνει το τηλέφωνο μιας μονής με καλόγριες...

Παίρνει ο βλάχος τηλέφωνο και το σηκώνει μια καλόγρια:

- Εδώ μονή του λέει...

Ο βλάχος σκέφτεται: συνθηματικό θα είναι... και απαντάει:

- Εδώ πότσος!

• Like 5
Δημοσ.

Αρχαίος Αιγυπτιακός Μύθος:

Ξυπνάει που λέτε μια μέρα ο θεός Ρα και εκεί που πάει να σηκωθεί, όντας και τεράστιος, βρίσκει στο ταβάνι του σπιτιού του.
-Ωχ γαμωτο, πάλι βρηκα!, λέει θυμωμένα αλλα το ξεπερνάει μιας και έχει να ετοιμαστεί για μια μεγάλη μέρα στη δουλειά των Θεών.
Μπαίνει στο μπάνιο να πλυθεί, και, αφηρημένος όπως ήταν, πατάει με δύναμη την οδοντόκρεμα και εκτοξεύεται στον τοίχο.
-Ωχ, τον Ρα σου μέσα!, ξεστόμισε ενώ προσπαθούσε να πάρει λίγη οδοντόκρεμα από τον τοίχο.
Πάει μετά στην τουαλέτα και όπως ουρεί ξαφνικά φταρνίζεται (προσευχήθηκαν πολλοί πιστοί μαζί εκείνη τη στιγμή) και τα κάνει όλα χάλια!
-Ωχ, όχι πάλι ρε φίλε!, ψέλλισε και άρχισε να καθαρίζει
Βρίσκεται τώρα στην κουζίνα και είναι έτοιμος να φάει. Αφού έχει βάλει στο μπολάκι του τα νέα fitness hazelnut, παέι να βάλει γάλα και έχει τελείωσει.
-Ωχ, γαμώ το αετίσιο κεφάλι μου, πάλι ξέχασα να πάρω!
Τρώει τελικά μια φέτα ψωμί με μαρμελάδα και ξεκινάει για το αυτοκίνητο του. Αφου έχει φτάσει εκεί που το είχε παρκάρει, καταλαβαίνει ότι του το έχουν κλέψει.
-Ωχ, οχι ρε φιλε! Και ήταν καινούριο μοντέλο. Άντε βρες ταξί τώρα!
Βρίσκει μετά από ώρα ταξί και πάει στη δουλειά. Θέλοντας να είναι σε εγρήγορση για τη μεγάλη μέρα, σκέφτεται να πιει λίγο καφέ! Πάει να βάλει ένα φλιτζάνι, τον κουνάει ο Όσιρις που τύχαινε να περνάει απο κει, και χύνεται όλος καυτός καυτός στο παντελόνι του.
-Ωχ, ρε Όσιρις στραβομάρα! Χάλια με έκανες!
Τα σκουπίζει γρήγορα και ζητάει από τη γραμματέα του να του φέρει ένα άλλο από το σπίτι του. όντως το φέρνει αυτή, το φοράει και αντιλαμβάνεται οτι του είναι βαφτιστικό!
-Ωχ, ρε την ηλίθια! Μια δουλειά την βάζεις να κάνει και τα κάνει σκατά!
Μην έχοντας χρόνο να την ξαναστείλει, μπαίνει αλαφιασμένος στο meeting των Θεών, θέμα του οποίου ήταν να βρουν ένα τρόπο να γυμνάσουν και να ταϊσουν τους ανθρώπους ταυτόχρονα. Ο Ρα έιχε βρει κάποιες ιδεούλες, αλλα ήταν όλες μέτριες. έρχεται η ώρα του να παρουσιάσει, ανοίγει το Ντοσιέ και βλέπει μέσα ένα project για τον Νέιλο.
-Ωχ, θεοί, λάθος έγγραφα έφερα! Πάω αμέσως να φέρω τα σωστά!
Τρέχει σαν παλαβός στο γραφείο του και λίγο πριν φτάσει σκουντουφλάει πάνω στο χαλί και σωριάζεται φαρδύς πλατύς στο πάτωμα.
-Ωχ, ακόμα να το αλλάξουν το παλιόχαλο?
Σηκώνεται γρήγορα, βρίσκει το σωστό ντοσιέ και τρέχει πίσω στο meeting. Ενώ, όμως, είναι έτοιμος να περάσει την πόρτα, την κλεινει ο άνεμος και φέυγει πάνω της με το κεφάλι και την γκρεμίζει.
-ΩΧ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΓΑΜΩΩΩΩΩ...
Και ξαφνικά του ήρθε επιφοίτηση. Σκέφτηκε ότι ένα πουλί είναι λύση στο πρόβλημα τους, το οποίο οι άνθρωποι θα το κυνηγάν και θα το τρώνε. Και επειδή δεν πιστεύει στις συμπτώσεις σκέφτηκε να τιμήσει αυτή τη μέρα που του έδωσε την είδα και ονόμασε το πουλί..

δεκαΩχτουΡα!

• Like 10
Δημοσ.

-Do you know where is the best mastiha in Greece?

-Element.

Καειτε λιγο....

:ph34r:  :-D 

Element->Στοιχειο(Στη Χιο).Ακομα και εγω που μπαινω μια φορα το Πασχα και μια τα Χριστουγεννα στο τοπικ,εχω δει το συγκεκριμενο 5-6 φορες.Καλα λενε μερικοι οτι ειστε για κλεισιμο. :P

• Like 6
Δημοσ.

Ουαου παιδιά πήρα το iPhoneX

Μήπως εχετε να προτείνετε καμία καρτουλα να του βάλω με 5 ευρώ και να μην λήγει για ενα χρόνο. γιατί παραπάνω λεφτά δεν παίζουν.

• Like 5
Δημοσ.

Έχει τόσα πολλά κουνούπια στο σπίτι μου που αναγκάστηκα να αγοράσω στολή αστροναύτη .Την φόρεσα το βράδυ πριν πάω για ύπνο και δε με τσίμπησε ούτε ενα

• Like 1
Δημοσ.

F

Έχει τόσα πολλά κουνούπια στο σπίτι μου που αναγκάστηκα να αγοράσω στολή αστροναύτη .Την φόρεσα το βράδυ πριν πάω για ύπνο και δε με τσίμπησε ούτε ενα

Φυσιολογικό μου ακούγεται. 

Δημοσ.

-Mωρο μου,έλα να μπούμε 2άδα ranked να παίξουμε 5-6 games.
-Προτιμώ να σου δώσω το κινητό μου να διαβάσεις τα μηνυματα που καυλάντιζα με τη φιλη σου τη Μαρία.

• Like 5
Δημοσ.

- Γιατρέ ένας ασθενής κάνει κύκλους στο σαλόνι

- Κλασική περίπτωση, έχει διαβήτη

• Like 5
Δημοσ.

-Ασε φίλε μου τι έπαθα χθες βράδυ...

Σχόλασα νωρίς απο τη δουλεια, πάω σπιτι και βλέπω στο κρεβάτι μου γυμνό ενα νταγλαρα δυο μέτρα, με την κοτσίδα του, το 6-pack του, τα μούσκουλα του και καπάκι βγαίνει απο το μπάνιο γυμνή η γυναίκα μου , με τα βυζια να κρέμονται, τα παχάκια της...

Ντραπηκααααα

• Like 18
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...