olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 -θες αρνάκι;-όχι είμαι βιγκαν-και το αρνάκι ήταν και δες τι επαθε...... 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Αυριο εχω ραντεβού κ ειπε οτι αυτη η φορα δεν θα ειναι σαν τις προηγούμενες 12,ειπε θα ερθει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Πήγαν τον τυφλό να δει τη μόλυνση :D 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Αυριο εχω ραντεβού κ ειπε οτι αυτη η φορα δεν θα ειναι σαν τις προηγούμενες 12,ειπε θα ερθει plot twist πάει στο ραντεβού, ανακαλύπτει πως είναι ο γιατρός του, και του ζητάει 50 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 plot twist πάει στο ραντεβού, ανακαλύπτει πως είναι ο γιατρός του, και του ζητάει 50 ευρώ. Μην λετε τετοια ρε κ το καντεμιαζετε, πανω απο 1 μηνα περιμένω να ερθει σε ραντεβού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση alexzzz Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Στον Σαρωνικό σήμερα η θάλασσα είναι super 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Στον Σαρωνικό σήμερα η θάλασσα είναι super αν παω με το ford focus , λες να εχω κανα θεμα στον καταλυτη? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naive Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Πήγα και εγώ και το ευχαριστήθηκα, η θάλασσα ήταν λάδι. 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Αντε τώρα να εξηγήσεις σε Λαρισαίο ότι το iphone x δεν είναι το iphone 6 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odystam Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 -Στον Σαρωνικό σήμερα η θάλασσα είναι super. -Ναι πήγα και εγώ και το ευχαριστήθηκα, η θάλασσα ήταν λάδι. ^Μπραβο απλα υπέροχο xD Να σας πω και ενα λογοπαίγνιο που ειχα κάνει στις διακοπες Επεσε ενας βράχος στη θάλασσα και.....βραχηκε 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 -Τι κάνεις εκεί ρε;-Ρίχνω κλωτσιές στα λάστιχα!-Καλά τους κάνεις! Άντε γιατί πολύ αέρα έχουν πάρει... χαχαχαχαχχαχ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=126270301437973&set=gm.684630891660766&type=3&ifg=1 ηταν καλοο!! :D :D 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 -Στον Σαρωνικό σήμερα η θάλασσα είναι super. -Ναι πήγα και εγώ και το ευχαριστήθηκα, η θάλασσα ήταν λάδι. ^Μπραβο απλα υπέροχο xD Να σας πω και ενα λογοπαίγνιο που ειχα κάνει στις διακοπες Επεσε ενας βράχος στη θάλασσα και.....βραχηκε Λάδι η θάλασσα. Αντιηλιακό σκέτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Συγγνώμη που θα σας απογοητεύσω αλλά πετρελαιο έχει όχι λάδι...Εκεί κάνει τα μπάνια του ο Πετρέλης τώρα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokkigodynia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 -θες αρνάκι; -όχι είμαι βιγκαν -και το αρνάκι ήταν και δες τι επαθε...... ο αστυνομικος ειναι οργανο το μπουζουκι ειναι οργανο αρα ο αστυνομικος ειμαι μπουζουκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Πήγα και εγώ και το ευχαριστήθηκα, η θάλασσα ήταν λάδι. -Εδω το καλο φρεσκο ψαρι απο Σαρωνικο -Μαστορα ποσα οκτανια εχει ? Συναυλια αλληλεγγυης για τον Σαρωνικο θα τραγουδησουν οι μαζουτ εν δε ζου 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις